ροή ειδήσεων

ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


Αναγνώστης: Να δεις σε ποια κατάσταση βρίσκεται το νησί για να δικαιολογήσεις τον μισθό σου.
Δεν σε πληρώνω εγώ ούτε ο κάθε φορολογούμενος πολίτης για να κάθεσαι και να μην βλέπεις τι γίνεται στο νησί! Σήκω από την καρέκλα σου μια φορά την εβδομάδα και γύρνα στις συνοικίες να δεις αν οι παρατρεχάμενοί σου κάνουν την δουλειά τους σωστά! Έλεος πια!!

Στο Φαληράκι που μένω στην περιοχή Καθαρά έχει να πατήσει το πόδι του οδοκαθαριστής 10 χρόνια από την εποχή του Ιατρίδη!! Οι μόνιμοι κάτοικοι μαζεύουμε τα σκουπίδια γύρω από τα οικόπεδά μας για να κρατήσουμε κάποιο επίπεδο πολιτισμού που εσύ και όσοι τουρίστες δήμαρχοι πέρασαν από δω μάλλον δεν έχετε με την αδιαφορία σας αυτή!! Ανύπαρκτοι ή σπασμένοι και τρισάθλιοι κάδοι απορριμμάτων συμπληρώνουν το καρέ του τουριστικού μας προϊόντος, συγχαρητήρια!!! Τα δένδρα και οι θάμνοι έχουν καταλάβει τα πεζοδρόμια και ή πρέπει να κάνουμε υποκύψεις για να περνάμε κάτω από τα κλαδιά ή να κατεβαίνουμε στο οδόστρωμα. Συνεργείο (του δήμου;) κλάδεψε τους φοίνικες στους δρόμους και άφησε τα κλαδέματα και έφυγε (Εκκλησία και δρόμος προς προφήτη Αμως). Φαίνεται ότι αυτοί ήταν μόνο του «κλαδέματος» και «άλλοι (αλήθεια ποιοι;;;)» θα τα μαζέψουν, εκτός και αν τα αφήσετε 5-10 χρόνια οπότε θα γίνει φυσική ανακύκλωση τρομάρα σας!!

Χτίζονται τοιχία σε χαντάκια δίπλα σε δρόμο με βάθος 50-60 πόντους με προεξέχοντα σίδερα, κίνδυνος θάνατος για τους πεζούς και επί 2 μήνες τώρα χάσκουν ατελείωτα!! Κανείς δεν επεμβαίνει ή κάνει κάτι για αυτό! Μόνο όταν γίνει κάποιο ατύχημα θα τρέχετε!! Αρχίσατε πριν 2 μήνες ένα πεζοδρόμιο δίπλα από το ξενοδοχείο Λίντο Σταρ και στέκει ημιτελές έως σήμερα με τα μισά κλαδέματα ακόμα πεταμένα στο πλάι!! Αριστουργήματα οδοποιίας μόλις βρέξει μετατρέπονται σε λίμνες και αλίμονο αν τύχει να περνά πεζός και ταυτόχρονα αυτοκίνητο ….. ο πρώτος κερδίζει ένα δωρεάν λουτρό λασπόνερα!!! Και όλα αυτά όχι μόνο στα μέσα σχεδόν της τουριστικής κίνησης αλλά όλο το χρόνο. Τα σκουπίδια γύρω από τις στάσεις των λεωφορείων και όχι μόνο είναι βουνό και κανείς δεν ενδιαφέρεται να κάνει κάτι για αυτήν την αλγεινή εικόνα.

Απορούμε μετά γιατί είναι πεσμένη από πέρυσι η τουριστική κίνηση και θέλεις να βάλεις υποψηφιότητα για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης και να χτίσεις και τον Κολοσσό!! Η ανικανότητά σου δήμαρχε δεν έχει προηγούμενο, αν αυτά τα απλά πράγματα δεν μπορείς να φτιάξεις, φαντάζομαι για τα υπόλοιπα. Διαβάζουμε με έκπληξη τα ευτράπελα με τους κράχτες στην παλιά πόλη και αναρωτιέμαι αν υπάρχει δημοτική αρχή και αστυνομία τελικά σε αυτόν τον τόπο που τους χρυσοπληρώνουμε!!! Σε αυτή την κρίση αντί να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να παρουσιάσουμε κάτι έστω στους τουρίστες που μας δίνουν ανάσα ζωής, εμείς αδιαφορούμε, φυσικά δεν μιλώ για τους ιθαγενείς (αμπορίτζιναλς), αυτούς τους έχετε γραμμένους κανονικότατα τον χειμώνα, αλλά δεν φταις εσύ, φταίνε αυτοί που σας ψήφισαν!!

Ορφανίδης Δ.








Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/5/16 23:57

    Δήμαρχος και αντί-δήμαρχοι από τους πλέον άχρηστους που έχουν περάσει από τη Ρόδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/16 08:28

    Ο δήμαρχος Ρόδου στο Διεθνές Φόρουμ Δημάρχων για τον Τουρισμό στην Κίνa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/5/16 10:08

    Εδω στη περιοχή "Κόβα", έχει να φανεί οδοκαθαριστης, πάνω απο 6 μηνες!!! Και μου παιρνουν 100€ δημοτικα τελη καθε διμηνο μεσω λογαριασμου Δεη!!!
    Οι περισσοτεροι οδοκαθαριστες την εχουν κοπανησει, σε αλλες προσωπικες δουλειες που κανουν, και οι επιστατες τους, μια απο τα ιδια!
    Θα περιμενουμε μηπως προσλαβουν μερικους συμβασιουχος, για να κανουν τη δουλεια των μονιμων!
    Λες και δεν μας φτανουν οι 1700 κοπριτες βολεμενοι στις υπηρεσιες του νησιου!
    Ε ρε κ*λοκρατος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/6/16 15:45

    Ναι βρε , αλλά όπου γλέντι και χαρά (φωτογράφοι) η Βασίλω πρώτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/6/16 15:59

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/6/16 16:21

    Ρε παιδιά μην φωνάζετε προσπαθούν οι άνθρωποι , είναι στα γραφεία τους έχουν τους υπαλλήλους τους να τους φτιάχνουν τον καφέ , εκδίδουν εντολές προς τα σκουπίδια να μπαίνουν στους κάδους μόνα τους , στην άσφαλτο να μην χαλάει , στους πολίτες να τρώνε τα σκουπίδια ώστε να είναι η πόλη καθαρή και έχετε παράπονα απο αυτή την ΑΡΧΗ ντροπή σας , στις γιορτές και στα πανηγύρια δεν είναι πρώτοι; και όταν προσλανβάνουν κανένα φουκαρά συμβασιούχο ε τότε μην είμαστε και αχάριστοι κάνουν και καμιά δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/6/16 18:56

    Ντροπή και αίσχος για μία τόσο τουριστική περιοχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *