ροή ειδήσεων

Αγγλος κατηγορείται για βιασμό Νορβηγίδας


Δικογραφία σε βάρος ενός 39χρονου Αγγλου, κατηγορούμενου για βιασμό υπέβαλαν χθες στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, αστυνομικοί του Α.Σ. Φαληρακίου.
Ως θύμα φέρεται μια 21χρονη Νορβηγίδα, που διέμενε σε ξενοδοχείο των Κολυμπίων.
Η Νορβηγίδα διασκέδαζε την 26η Απριλίου 2016 με φίλους της σε νυχτερινό κέντρο των Κολυμπίων και εκεί γνώρισε έναν Ελληνα με τον οποίο ανέπτυξε φιλία.
Μαζί με τον Ελληνα και φίλους της μετέβησαν το ίδιο βράδυ σε άλλο νυχτερινό κέντρο της περιοχής. Εκεί γνώρισε και τον καταγγελλόμενο, με τον οποίο όμως δεν ανέπτυξε ιδιαίτερη φιλία.
Αφού κατανάλωσαν όλοι μεγάλη ποσότητα αλκοόλ περί ώραν 03.00 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας αποφάσισε να επιστρέψει πεζή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.
Μαζί της βάδιζαν ο Έλληνας και ο Αγγλος. Η 21χρονη διατείνεται ότι ο Ελληνας την φλέρταρε συνεχώς και εκείνη επιχειρούσε να τον αποφύγει.
Ο Αγγλος προσφέρθηκε να την βοηθήσει και της πρότεινε να τον ακολουθήσει στο δωμάτιο του στο ίδιο ξενοδοχείο.
Μπήκαν στο δωμάτιο του και ο Αγγλος έκλεισε την πόρτα του δωματίου του αφήνοντας απ’ έξω τον Ελληνα, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει.
Για λίγα λεπτά της ώρας η 22χρονη ξάπλωσε στο κρεβάτι με τα πόδια της να ακουμπούν στο δάπεδο και περίμενε να φύγει από το διάδρομο ο Ελληνας για να μεταβεί στο δωμάτιο της.
Εκείνη τη στιγμή, όπως κατήγγειλε, κάθισε δίπλα της ο Αγγλος και άρχισε να την αγγίζει σε απόκρυφα σημεία του σώματος της, παρά τις αντιρρήσεις της.
Υποστηρίζει ότι “όρμησε”, πήδηξε πάνω της, την έγδυσε και την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία. Αφού ολοκλήρωσε, ξάπλωσε δίπλα της σαν να μην είχε συμβεί τίποτε και εκείνη έφυγε από το δωμάτιο του.
Το βράδυ της 28ης Απριλίου 2016 εξιστόρησε τι είχε συμβεί σε μια φίλη της και μαζί της μετέβησαν στην αστυνομία για να καταγγείλουν το περιστατικό.
Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη και τον συνέλαβαν. Απολογούμενος εκτός των ορίων του αυτοφώρου, αποδέχτηκε ότι ήλθε σε συνουσία με την 21χρονη αλλά υποστήριξε ότι η ερωτική πράξη έγινε με την θέλησή της.


Πηγή:www.dimokratiki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *