ροή ειδήσεων

ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ !!

Όπως αποκαλύπτει μέσω προγνωστικών στοιχείων από τα διεθνή μοντέλα πρόγνωσης καιρού του meteociel το Greek-Weather.Org, ο Ιούνιος σε μεγάλο του μέρος θα κυλήσει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας με ακραία καιρικά φαινόμενα και πολλές καταιγίδες.

Όπως φαίνεται από τα προγνωστικά στοιχεία όμως, η θερμοκρασία δεν θα πέσει πολύ αλλά η ζέστη θα είναι φυσιολογική για την εποχή. Οι καταιγίδες όπως δείχνουν τα στοιχεία ως τώρα, θα σαρώσουν περιοχές του βόρειου Ιονίου, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης μετά τις 2-3 Ιουνίου, ενώ ως και τις 9 με 10 πιθανότατα Ιουνίου, καταιγίδες ενδέχεται να επηρεάσουν και περιοχές του νότιου Ιονίου, της Πελοποννήσου, τη Στερεάς Ελλάδας και του βόρειου, κεντρικού και ανατολικού Αιγαίου.

Ο Ιούνιος μέχρι περίπου και τα μέσα του, εκτιμάται και τα παγκόσμια μοντέλα πρόβλεψης καιρού, πως θα κυλήσει με άστατο καιρό και φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες. Μάλιστα οι καταιγίδες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλάζι, δυνατό αστραπόβροντα, θυελλώδεις κατά τόπους ανέμους, έντονες βροχές ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν πλημμύρες ή και καταστροφές



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *