ροή ειδήσεων

Σφαίρες και απειλητικό σημείωμα στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή του νεότερου


Με προσοχή ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. την περίπτωση της απειλητικής επιστολής που την συνόδευαν
σφαίρες, στον εξάδερφο Κώστα Καραμανλή τον νεότερο. Οι απειλές στρέφονταν προς όλη την οικογένεια Καραμανλή, συμπεριλαμβανομένης αυτής του πρώην Πρωθυπουργού

Φάκελο με απειλητικό σημείωμα και τρεις σφαίρες των 9 χιλιοστών έστειλαν άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Σερρών της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, στην Αθήνα.



Ο φάκελος εστάλη πριν 8 ημέρες και είχε ζητηθεί από τον ίδιο να κρατηθεί άκρα μυστικότητα, ωστόσο το γεγονός έγινε μόλις σήμερα γνωστό. Εντός του φακέλου με τους ανώνυμους αποστολείς υπήρχαν τρεις σφαίρες και απειλητικό σημείωμα, που εκτόξευε σαφείς απειλές κατά του ιδίου και μελών της οικογένειας Καραμανλή, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας του πρώην Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες την έρευνα έχει αναλάβει σε αυτή την φάση η Κρατική Ασφάλεια Αττικής και τόσο οι σφαίρες, όσο ο φάκελος και η επιστολή έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω ανάλυση, μήπως μπορέσει να εξαχθεί τυχόν γενετικό υλικό των δραστών κλπ. Οι έρευνες στρέφονται κυρίως προς τον χώρο του περίφημου αντάρτικου πόλεως.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *