ροή ειδήσεων

Μπεν Νίνταμ: Τον είδαν στη Σάμο; Συνταρακτική μαρτυρία για την πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης!


Αν και έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες από τη στιγμή που το (τότε) μικρό αγόρι εξαφανίστηκε από την Κω, η υπόθεση εξακολουθεί να συγκλονίζει μέχρι σήμερα, καθώς ακόμα δεν έχει πέσει "αυλαία" στο μυστήριο.


Τώρα, μία μαρτυρία "δείχνει" το νησί της Σάμου... Όπως διαβάζουμε στη "Σαμιακή Γνώμη" όλα αυτά τα χρόνια εδώ κανεις, ούτε η Ελληνική αλλά ούτε και η Βρετανική Αστυνομία, δεν είχε εξετάσει αν την εποχή εκείνη, υπήρχαν και άλλα δρομολόγια (αεροπορικά και ακτοπλοϊκά), εκτός από αυτά προς Αθήνα και Πειραιά. Δρομολόγια δηλαδή, εντός και εκτός Ελλάδας, για άλλους προορισμούς, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να ακολουθήσουν οι δράστες, αν είχαν απαγάγει τον μικρό Μπεν.

Αυτή η έρευνα έγινε από τη "Σαμιακή Γνώμη" καθώς τους έφτασε η πληροφορία ότι το καλοκαίρι του 1991, ο μικρός Μπεν εθεάθη στη Σάμο! Έψαξαν λοιπόν να βρουν αυτό που περιγράφεται παραπάνω. Αν δηλαδή υπήρχε καράβι που περνούσε από την Κω και έκανε δρομολόγιο προς Σάμο! Και όντως υπήρχε!
Τα στοιχεία που "δένουν" τη νέα μαρτυρία

Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε και άρχισαν να τον αναζητούν στην αρχή η μητέρα του μαζί με τον παππού και τη γιαγιά (υπάρχει μαρτυρία γείτονα) γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουλίου 1991.Την άλλη μέρα Πέμπτη 25 Ιουλίου 1991 υπήρχε σύμφωνα με τις αναφορές, αδράνεια των αρχών και επικεντρώθηκαν στην ανάκριση των συγγενικών προσώπων του παιδιού με το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι από τους ίδιους!

Την επόμενη ημέρα Παρασκευή 26 Ιουλίου 1991 υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο (κάθε Παρασκευή) της εταιρείας ΔΑΝΕ που εκτελούσε τη γραμμή ΡΟΔΟΣ - ΚΩΣ - ΣΑΜΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Αν πάρουμε την αναφορά του μάρτυρα και αυτό που λέει πως οι Τσιγγάνοι μικροπωλητές του είπαν πως έρχονται από την Κω, βλέποντας και το παιδί μπροστά του, τότε με το ενδεχόμενο της απαγωγής, ο μικρός απήχθη και διέφυγαν στη Σάμο, όπως δημοσιεύει η "Σαμιακή Γνώμη"

Σε συνδυασμό και με άλλα στοιχεία της έρευνας που παραδόθηκαν (και τον "Νίκο" που έχουν βρεί οι συνάδελφοι στη Σάμο) στους Βρετανούς Αξιωματικούς της αστυνομίας, όπου αναζητούσαν κάποιον "Νίκο" που "φιλοξενεί" το παιδί όλα αυτά τα χρόνια, τότε το πάζλ "έδενε" και επιβεβαίωνε το ενδεχόμενο ο μικρός Μπέν πράγματι να πέρασε από την Σάμο!

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία:



Πηγή: i-samos

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *