ροή ειδήσεων

Δρίτσας: Η πολιτεία δεν έχει εγκαταλείψει τα στελέχη του Λιμενικού


Η πολιτεία δεν έχει εγκαταλείψει τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος με τα οποία «είναι μία οικογένεια», δήλωσε στη Ρόδο όπου βρέθηκε για το συνέδριο της Ομοσπονδίας τους, ο Θοδωρής Δρίτσας.

Ο υπουργός Ναυτιλίας χαρακτήρισε ως πολύ σημαντικό το γεγονός του Συνεδρίου και ερωτηθείς για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιμενικοί, τόσο της υποστελέχωσης όσο και της έλλειψης μέσων και εξοπλισμού, δήλωσε:

«Έχουν πολλά προβλήματα και έχουν και πολύ μεγάλη προσφορά στην ελληνική κοινωνία και το συνέδριό τους είναι μία ευκαιρία όλα αυτά να τεθούν και να μπουν σε μία σειρά και νομίζω ότι αυτό θα γίνει».


Μάλιστα, σε ερώτηση ότι οι ίδιοι νιώθουν να έχουν εγκαταλειφθεί από την κυβέρνηση, είπε ο ίδιος: «Αυτό δεν ισχύει καθόλου. Είμαστε μία οικογένεια, δεν έχει εγκαταλείψει κανείς κανέναν… Δεν έχει εγκαταλειφθεί κανείς, είμαστε μία οικογένεια και δουλεύουμε πολύ καλά όλοι μαζί», όπως είπε και ανέφερε ότι διαρκώς προγραμματίζεται ενίσχυση του προσωπικού σε περιοχές όπως αυτή της Δωδεκανήσου.

Σχετικά με τις προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα το κυβερνητικό στέλεχος δήλωσε: «Οι προσφυγικές ροές έχουν μειωθεί. Βρισκόμαστε σ' αυτό το μεταβατικό στάδιο της εφαρμογής της συμφωνίας. Πιστεύω ότι όλα θα μπορέσουν να ρυθμιστούν έτσι ώστε και τα δικαιώματα των προσφύγων να τηρηθούν σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις αλλά και η χώρα μας να μπορέσει να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις προκλήσεις με τον καλύτερο τρόπο».

Τέλος, όσον αφορά στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών ανέφερε: «Νομίζω ότι όλοι το λένε ότι και η περυσινή χρονιά ήταν χρονιά βελτίωσης και η φετινή θα είναι ακόμα μεγαλύτερης βελτίωσης. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, πολύ καλύτερο από ποτέ άλλοτε. Το λένε όλοι».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *