ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει για να μην την συλλάβουν!


Η νεαρή γυναίκα επιχείρησε αρχικά να αυτοτραυματισθεί για να αποφύγει τη σύλληψη και, όταν δεν τα κατάφερε, αντιστάθηκε σθεναρά στην προσπάθεια των αστυνομικών να την ακινητοποιήσουν



Σίγουρα δεν περίμεναν την εξέλιξη που θα είχε η επιχείρηση που έστησαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος στην Κάλυμνο για να συλλάβουν μια νεαρή γυναίκα που διέπραξε τρεις κλοπές μέσα σε λίγη ώρα, όταν την είδαν να προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της για να μην πέσει στα χέρια τους!

Στο πλαίσιο της έρευνας που είχαν κάνει οι αστυνομικοί, είχαν εξακριβώσει ότι πίσω από τις τρεις διαδοχικές κλοπές που έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης σε σπίτια του νησιού, κρυβόταν το ίδιο πρόσωπο. Ταυτοποίησαν την 29χρονη Ελληνίδα που είχε κλέψει χρηματικά ποσά, διάφορα τιμαλφή και μια μοτοσικλέτα και την εντόπισαν στο σπίτι της. Μόλις, όμως, προσήχθη στο τμήμα και της ανακοίνωσαν ότι θα παραπεμφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία, έγινε... χαμός!

Η νεαρή γυναίκα επιχείρησε αρχικά να αυτοτραυματισθεί για να αποφύγει τη σύλληψη και, όταν δεν τα κατάφερε, αντιστάθηκε σθεναρά στην προσπάθεια των αστυνομικών να την ακινητοποιήσουν. Τελικά, όμως, δεν απέφυγε τις χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενη για διακεκριμένες κλοπές.

Πηγή: Protothema.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *