ροή ειδήσεων

Ένα στα δυο τερματικά καρτών δέχεται πλέον και ανέπαφες συναλλαγές


O αριθμός τους στην ελληνική αγορά έχει φτάσει τα 142.000 μηχανήματα...



Πάνω από 50% των τερματικών αποδοχής καρτών στην Ελλάδα παρέχουν πλέον τη δυνατότητα πραγματοποίησης και ανέπαφων συναλλαγών. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία της Visa, ο αριθμός των ανέπαφων τερματικών στην Ελλάδα έχει φτάσει τα 142.000.

Οι ανέπαφες συναλλαγές παρέχουν μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα στην διεκπεραίωσή τους, διατηρώντας τα ίδια επίπεδα ασφάλειας. Ο νέος τρόπος πληρωμής εξυπηρετεί τους καταναλωτές για τις καθημερινές τους συναλλαγές, είτε πρόκειται για μικρότερα ποσά, όπως η αγορά εισιτηρίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, εφημερίδων, καφέδων, πρόχειρου φαγητού, είτε για μεγαλύτερα.

Επιπλέον, μέσω των κινητών τερματικών (mobile POS) παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής ελεύθερων επαγγελματιών για επισκέψεις στο σπίτι ή στο γραφείο, για πάσης φύσεως εργασίες, ακόμη και για πληρωμή ιατρικών ή νομικών υπηρεσιών, καθώς και για πληρωμή προϊόντων κατά την παράδοση στο χώρο του καταναλωτή.

Τα τερματικά ανέπαφων συναλλαγών είναι ήδη έτοιμα να αποδεχθούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται στην ελληνική αγορά, όπως πληρωμή μέσω κινητού τηλεφώνου και μέσω ειδικού περικάρπιου (wrist wearable) με ενσωματωμένη προπληρωμένη κάρτα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *