ροή ειδήσεων

Πώς θα λειτουργεί ο δημοσιονομικός «κόφτης»


Οριστικοποιήθηκε η μορφή του μηχανισμού δημοσιονομικής διόρθωσης με τη «βούλα» της Eurostat - Θα ενεργοποιείται μόνο εφόσον δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι για τα πρωτογενή πλεονάσματα - Πότε προβλέπεται η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος...



Σύμφωνα με την κυβέρνηση ο αυτόματος μηχανισμός - όπως τυπικά ονομάζεται - θα στηρίζεται σε ευρωπαϊκές πρακτικές και θα είναι συμβατός με το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Παράλληλα κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι από τον Μάρτιο του 2012 το Δημοσιονομικό Σύμφωνο προβλέπει την υποχρέωση των κρατών-μελών να προβλέψουν τη δημιουργία ενός μηχανισμού αυτόματης δημοσιονομικής προσαρμογής σε περίπτωση που παρατηρούνται αποκλίσεις από τους μεσοπρόθεσμους στόχους.

Πιο συγκεκριμένα ο τρόπος «λειτουργίας» θα είναι ο ακόλουθος:

- Τον Απρίλιο κάθε έτους ανακοινώνονται τα στοιχεία της Eurostat για το προηγούμενο έτος.

- Αν η Ελλάδα βρίσκεται εντός των στόχων της συμφωνίας, κανένα απολύτως μέτρο δεν λαμβάνεται.

- Αν η Ελλάδα βρίσκεται κάτω του στόχου που έχει τεθεί τότε θα εκδίδεται Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο θα μειώνονται οι δαπάνες σε συγκεκριμένους κωδικούς (με μέριμνα φυσικά για τα ευαίσθητα ζητήματα όπως πχ κοινωνική πρόνοια, επιδόματα ανεργίας κλπ.). Αλλά κάτι αντίστοιχο θα έπρεπε να συμβεί έτσι κι αλλιώς σε περίπτωση απόκλισης από τους στόχους.

- Σε περίπτωση εφαρμογής του μηχανισμού αυτή θα αφορά στους ήδη συμφωνημένους από το καλοκαίρι δημοσιονομικούς στόχους. Αρα δεν πρόκειται για νέο μνημόνιο ή για υπέρβαση των όσων είχαν ψηφιστεί το καλοκαίρι.

- Η βασική επιτυχία της κυβέρνησης είναι ότι με το μηχανισμό κερδίζει 3 «καθαρά» χρόνια για να προσηλωθεί απερίσπαστη στην άσκηση της πολιτικής της, υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές, κι αυτό διότι:

- Τον Απρίλιο 2017 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για το 2016 τα οποία πολύ εύκολα θα υπερκαλύψουν το στόχο πρωτογενούς πλεονάσματος 0,5% (το οποίο έχει πρακτικά κλειδώσει από φέτος).

- Τον Απρίλιο 2018 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για το 2017 τα οποία με βάση την πρόβλεψη για 2,7% ρυθμό ανάπτυξης θα έχουν καλύψει άνετα το στόχο του 1,5%.

- Τον Απρίλιο του 2019 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για το 2018 με στόχο 3,5%. Εκεί τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα λόγω του υψηλότερου στόχου αλλά η Ελλάδα αναμένεται ως τότε να έχει βγει στις αγορές και να έχει εξέλθει από το Μνημόνιο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/5/16 08:01

    ==EΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==
    Αρτέμης Σώρρας:
    Καλησπέρα αγαπητοί συνέλληνες και πάλι, μαζί με τον Βασίλη τον Θεοδωρόπουλο τον Γενικό γραμματέα του φορέα Ελλήνων Συνέλευσις. Συνεχίζουμε την εκπομπή μας και είμαστε αναγκασμένοι αγαπητοί συνέλληνες από εμάς τους ίδιους να εξηγήσουμε και να μεταβιβάσουμε σε όλον τον Ελληνικό λαό σε όλα τα γραφεία μας στα προεδρία. Όλος ο φάκελος από το εξώδικο και με όλα τα αποδεικτικά που είναι μέσα που είναι δουλειά πάρα πολλών ετών πάρα πολλών ανθρώπων που δεν τους έχετε γνωρίσει αλλά που υπάρχουν, βοηθούν όλον αυτόν τον αγώνα παγκόσμια με τεράστιες γνωριμίες, δυσκολίες άμα το θέλετε να προσπεράσουμε χιλιάδες κύματα και να φτάσουμε σε αυτό το σημείο σήμερα για να μπορείτε εσείς να έχετε στα χέρια σας την Διαταγή της κρατικής εξουσίας.

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ

    Δεσμευόμαστε σαν Ελλήνων Συνέλευσις και σαν Σώρρας ότι θα μεταβιβάσουμε το δικαίωμα της κρατικής αυτής εξουσίας όπως ακριβώς την έχουμε και την έχω σε τουλάχιστον 10 ή 20 οργανισμούς στην Ελλάδα με στρατηγική στην αρχή να είναι σε όλη την Ελλάδα. Αργότερα ενώ πρέπει να είναι πολύ καλά τα γραφεία δομημένα, να έχουνε πολύ καλούς μηχανισμούς, μέλη, να είναι τα άτομα αυτά που θα εκπροσωπήσουν αυτήν την υπογραφή πάρα πολύ σοβαρά. Δεχόμαστε ήδη, να ξεκινήσετε να κάνετε αιτήσεις στην Κεντρική ποιος θα ήθελε να πάρει αυτήν την τεράστια ευθύνη και δυναμική αλλά και την εξουσία να δίνει διαταγές σε όλους τους φορείς όσον αφορά το ξεχρέωμα όλων των ανθρώπων για όλα τα ταμεία, όλη την δυναμική και την δύναμη στα χέρια του.

    Ήρθε η ώρα να δώσετε εσείς τις διαταγές πρέπει να τις δώσετε εσείς τις διαταγές οι Έλληνες, ο Ελληνικός λαός, οι οργανωμένοι φορείς που είστε όλα τα γραφεία, γιατί είστε οργανισμοί όλα τα γραφεία στην Ελλάδα και πρέπει να καταλάβετε καλά και ακριβώς και το εξώδικο αλλά και όλο το πληρεξούσιο το τι ακριβώς λέει. Πρέπει να ξέρετε τι δύναμη έχετε στα χέρια σας, μέχρι που είναι, για να μην λέτε ούτε παραπάνω αλλά ούτε λιγότερα, ακριβώς ότι έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/16 08:01

    ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Ήθελα να πω στο σημείο αυτό ότι εδώ φαίνεται μία στρατηγική τεράστια, η οποία στρατηγική δεν είναι μόνο στα εργαλεία τα οποία έχεις φέρει και είναι για μας όλους, είναι και το πώς εφαρμόζεται από δω και πέρα εναντίων του καθεστώτος αυτή η στρατηγική με τόσο καίριες κινήσεις όπως είναι τα εξώδικα που κάνουμε ατομικά σαν Έλληνες πολίτες αλλά πως μέσα από την διαδικασία της ενημέρωσης των δημάρχων φτάσαμε σε ένα σημείο σήμερα αυτή η εξουσιοδότηση η οποία εδόθει από αυτούς τους φορείς δημοσίου δικαίου πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί, πως μπορούμε να πάρουμε μέσω του πληρεξούσιου που έχεις στα χέρια σου αυτήν την δύναμη να διατάξουμε, να δώσουμε εντολή. Είναι μία στρατηγική η οποία συνεχίζεται και πηγαίνει προς την κορύφωσή της. Δεν έγινε κανένας αγώνας άδικα. Ενημερώσαμε τους δημάρχους, δώσαμε μία τεράστια πληροφόρηση σε όλους τους συνέλληνές μας, αλλά βλέπουμε και από την διαδικασία αυτή ότι υπήρξε μία εξέλιξη η οποία σήμερα είναι τόσο χρηστική στα χέρια μας που φέρνουμε το καθεστώς τελείως σε αδράνεια.

    ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Αρτέμης Σώρρας: Θα πω την λέξη ότι θα το εκτελέσεις το καθεστώς με την δύναμη της Ελληνικής εξουσίας. Και κανείς δεν ήξερε μέχρι χτες ότι το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου είναι κράτος και αυτοτελές όπως είναι ο Δήμος. Ουσιαστικά μπορείς από ένα κράτος όπου είναι η πηγή εξουσίας της Δημοκρατίας να ξανά φτιάξεις πάλι το κράτος και όποιος έχει κάτσει απέναντι, και όποιος κάτσει απέναντι σ’ αυτή την δύναμη του λαού που πραγματικά έχει και την εξουσία του κράτους στα χέρια του μπορεί μόνο να εξαφανιστεί και να τον διώξεις. Μπορούν αύριο να δημιουργηθούν τόσο μεγάλες εστίες που το καθεστώς ούτε καν έχει φανταστεί, αυτό το καθεστώς που εσείς βλέπετε αλλά και ένα άλλο καθεστώς που είναι το καθεστώς του καθεστώτος και διατάζει. Αύριο λοιπόν μπορεί να γίνει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα στον πλανήτη.
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/5/16 08:02

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ , ΤΟ ΑΩ , ΤΗΝ FEDERAL , ΤΟ ITC

    Πρέπει να ξέρετε ότι για να μαζευτεί αυτός ο φάκελος, εκτός που σήμερα δεν έχουμε τα σχετικά και γι’ αυτό θα έρθει σε άλλη εκπομπή να το κάνει η Γεωργοσοπούλου και η Βίκυ και να αναλύσει όλα τα έγγραφα, έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλος κόπος και αγώνας για να μαζευτούν όλες αυτές οι υπογραφές και τα πρωτόκολλα. Δεν είναι εύκολο να πάρεις πρωτόκολλα από τον Λευκό Οίκο, δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις να πάρεις πρωτόκολλο από την Federal και για ποιο λόγο, ή πρωτόκολλο από το ITC ή από το ΑΩ και να υπογράφεις και με απάντηση τι ακριβώς θα κάνει. Είναι πολύ σοβαρές υπογραφές στον πλανήτη. Εσείς τώρα αρχίζετε οι Έλληνες και οι άνθρωποι εν γένει να βλέπετε έναν καινούργιο πλανήτη ο οποίος λειτουργεί μέσα στον δικό μας πλανήτη είναι κάτι άγνωστο για σας και γι’ αυτό και ακούτε να λένε «δεν είναι δυνατόν» και «δεν είναι δυνατόν» και «δεν γίνονται αυτά» όμως υπάρχει ένας πλανήτης ο οποίος είναι παράλληλος τον οποίο δεν τον βλέπετε και σήμερα αρχίζει να φαίνεται και να εμφανίζεται και να πρέπει να τον κατακτήσετε και να πάρετε όλον αυτόν τον πλούτο γιατί εκεί κρυβόταν όλος ο πλούτος. Το ζήτημα είναι ότι τεράστιοι και άξιοι συνεργάτες έχουν κάνει έναν τεράστιο αγώνα.

    ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

    Τα έγγραφα για να υπογραφούν από τον Δήμο δηλώνω ότι ήταν πάνω από 9 μήνες που φτιάχνονταν. Κανένας άλλος εκτός από εμένα την Βίκυ και μερικούς άλλους συνεργάτες που δεν θέλω να τους αναφέρω χτιζόταν όλο το πλαίσιο το πώς θα κινηθεί και πως θα μπουν μέσα όλα αυτά τα θέματα για να χτιστεί το πληρεξούσιο του Δήμου αλλά και πρόβες που κάναμε για να δούμε το νομικό πλαίσιο των Δήμων που ακριβώς σκουντουφλάει και τι τρύπα υπάρχει για να την κλείσουμε. Κάναμε τουλάχιστον 3 με 4 δοκιμές σε Δήμους που δεν υπογράψαν τελικά. Τελικά μπορώ να πω ότι είχα υπογράψει ήδη με τον Δήμο, είχα ήδη υπογραφή κρατική από Δήμο και μετά βγήκε στην επιφάνεια όλο το θέμα για να αρχίσουν οι Δήμοι να καταλαβαίνουν πάνω από 220. Άξιοι συνεργάτες μας πολεμιστές μας έκαναν χιλιάδες χιλιόμετρα, ώρες συζητήσεων να γεμίσουνε εγκάθετα κεφάλια, γελοία κεφάλια, δόλια συμβούλια, πάρα πολλοί στην Ελλάδα, να εισπράξουμε ό,τι ήταν να εισπράξουμε, αυτό όμως πλέον είναι μία παρακαταθήκη του λαού να βλέπει τι έχει γίνει πως έχει γίνει, και μετά να υπογράψω με άλλους 3 Δήμους.

    Δηλαδή ξεκινάμε να καθίσουμε στο τραπέζι με 4 άσσους, καθόμαστε να συζητήσουμε με καρέ. Αν θυμάστε κάποτε είπα σε μία εκπομπή, την τράπουλα που παίζετε ζώα στην Ευρώπη και λίγο ψιλοπαγκόσμια, γιατί όταν ήτανε τα ζώα αυτά παντού στον κόσμο είχανε πάντα κόντρες μαζί τους, την είχατε σημαδεμένη, τώρα θα την μοιράσω εγώ. Εγώ δεν την σημαδεύω γιατί ξέρω καλά χαρτιά και γκανιότα θα κάνουμε εμείς, πιστέψτε το, γκανιότα θα κάνουμε εμείς και θα μοιράζουμε εμείς φύλλα λοιπόν. Τέλος οι στημένες τράπουλες, τέλος τα στημένα παιχνίδια. Από δω και πέρα πρέπει να μάθετε ακριβώς τι θα γίνει και τι θα κάνετε.
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/5/16 08:04

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ

    Θα πρέπει να είστε σοβαροί. Για να διατάξεις θα πρέπει να μπορείς και εσείς ήρθε η ώρα να μπορέσετε και να ηγηθείτε και να διατάξετε και θα πρέπει να είστε στιβαροί με βαριά βήματα να σας ακολουθήσουν όλοι και να δούμε τελικά και σε όλη την Ελλάδα με το δικαίωμα του φυσικού προσώπου όποιος θέλει έρχεται ή μου τον προτείνετε να του δώσω την εξουσία να αρχίσει να την ασκεί, όποιος την αρνηθεί, κατευθείαν κακουργηματικές μηνύσεις και την έσχατη των ποινών ό,τι ακριβώς λέει το σύνταγμα. Λειώστε τον όποιος αρνηθεί την κρατική εξουσία. Τέλος το παιχνίδι.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΠΗ

    Βασίλη Θεοδωρόπουλε έχουμε μεγάλη υποχρέωση να διαβάσουμε εμείς με το στόμα μας να ακούσουν όλοι από εμάς τι ακριβώς λέμε, τι ακριβώς κάνουμε και πως θα το κάνουμε. Και τώρα φαίνεται η στρατηγική που κάποιοι είπανε «ε, δεν έγινε και με τους Δήμους τίποτα» βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να ξέρετε ούτε τι σας γίνεται ούτε που πάει, κανείς δεν έχει δει το βάθος ούτε το ύψος ούτε καμία απόσταση κοιτάει κοντόφθαλμα γύρω γύρω.

    Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθετε και να πράξετε. Έχετε θυμώσει με αυτούς, ε; Έχετε θυμώσει με τους τραπεζίτες; Θα έχετε το δικαίωμα να τους βάλετε φυλακή τώρα όποτε γουστάρετε, να τους κυνηγήσετε όσο θέλετε. Με τους εφοριακούς λειώστε τους, όποιος αρνηθεί λειώστε τους και ό,τι λέει ο νόμος έτσι; Λειώστε τους με την έννοια του νομικού πλαισίου, μην κατηγορηθούμε ότι θα τους λειώσουμε. Είμαστε τόσο δυνατοί.

    Δεν γίνεται να έχεις την εξουσία και να βλέπεις απέναντι έναν υπαλληλάκο ο οποίος σήμερα είναι αυτός και αύριο ένας άλλος ή ένας εκλεγμένος. Ο λαός δεν χρειάζεται να εκλεγεί απλά υπάρχει, το Έθνος, γι’ αυτό αν θυμάστε εγώ μιλάω για Εθνοσυνέλευση. Όλο αυτό που έχει συμβεί και στις επόμενες μέρες που θα βγαίνουν όλα αυτά τα στοιχεία, κύριοι Εθνοσυνέλευση το Έθνος το ίδιο χωρίς κάλπη με ταυτότητα και στοιχεία θα ψηφίσει το μέλλον του και την ίδια του την δημοκρατία. Τα πρωτόκολλα θα τα εγκαθιδρύσει η Εθνοσυνέλευση όχι ένα σύστημα και ένα σύνταγμα δεκαϊκό το οποίο είναι εναρμονισμένο κατά το δοκούν με τους ανθέλληνες και με τους πάτρονές μας. Βασίλη Θεοδωρόπουλε ξεκίνα να διαβάσεις ακριβώς τις δυνάμεις και τις δυνατότητες του Ελληνικού λαού που πρέπει να συμπλεύσει με τις διαταγές αυτές.
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.ΕΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/5/16 08:05

    Ο ΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

    Αρτέμης Σώρρας: Αυτό Βασίλη να ξανά θυμηθούνε κάποιοι είναι το ποσό που έβγαλε η Εφορία κατόπιν ελέγχου του επόπτη των οικονομικών του κεφαλαίου Α, που σημαίνει ότι η Εφορία το έχει βγάλει τόσο και λέει αργότερα ότι ίσως προκύψουν και ποιο πολλά από το ενεργητικό. Αυτό το ποσό είναι μόνο από το παθητικό έτσι όπως είχαν γίνει οι συνθήκες και οι βεβαιώσεις και από την Αμερική αλλά και από άλλα πανεπιστήμια αλλά και από άλλα οικονομικά ιδρύματα. Δηλαδή η Εφορία έβγαλε αυτό τον φόρο και είναι σφραγισμένος και βεβαιωμένος, φυσικά με τα σχετικά που θα τα αναφέρεις για να δούμε σε τι αναφέρεται το κάθε σχετικό.

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Λοιπόν, και λέει μετά ότι και οι 8 μετοχές έχουν συνολικό φόρο 27 δις

    ΤΟΝ ΦΟΡΟ 27 ΔΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    Αρτέμης Σώρρας: Η Εφορία και το υπουργείο οικονομικών το δηλώνει αυτό. Φυσικά το δηλώνει και η Βουλή των Ελλήνων σε κοινοβουλευτικό έλεγχο. Δηλαδή ο υπουργός οικονομικών κατόπιν κοινοβουλευτικού ελέγχου δηλώνει και πιστοποιεί την αξία και ότι από αυτήν την αξία υπάρχει αυτός ο φόρος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ανώτατο όργανο του κράτους πιστοποίησης από την Βουλή. Από την ώρα που σου το λέει η Βουλή τελειώσαμε.

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Που σημαίνει ότι το υπουργείο οικονομικών πιστοποιεί την αξία, η Βουλή πιστοποιεί την αξία και το υπουργείο οικονομικών βάζει τον φόρο που αναλογεί.

    Αρτέμης Σώρρας: Και στα δικαστήρια υπάρχει απόφαση η οποία βεβαιώνει και κλειδώνει ότι είναι χρεωστικό ομόλογο ότι δεν έχει γίνει η εκκαθάριση ότι έχω τα ίδια δικαιώματα με την Εθνική και ότι είμαι ο μοναδικός αδιαφιλονίκητος νομέας και κάτοχος, αυτά με απόφαση δικαστηρίου, για να μην λένε οι παπαγάλοι. Τους παπαγάλους αφήστε τους, εδώ μιλάμε για θεσμούς. Και τώρα που είσαι και θεσμός να δούμε ποιος θα σου μιλήσει και όλες αυτές τις γελοιότητες που βγάζουνε.
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/5/16 08:09

    Αρτέμης Σώρρας:
    Εδώ πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπέγραψα απλά με τον Δήμαρχο. Το Συμβούλιο του Δήμου με την ολομέλεια του έκανε την εξουσιοδότηση και μου λένε, νάτο είναι εκεί η απόφαση. Έχουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο να υπογράψει μαζί μου. Άρα μιλάμε με πλήρες δικαίωμα του Συντάγματος με όλη την διαφάνεια και η απόφαση αυτή του Συμβουλίου βγήκε στο Διαύγεια. Το Διαύγεια είναι το ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών. Ενημερώθηκαν άπαντες φορείς γιατί δημοκρατία είναι ο Δήμος είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Το κράτος είναι ο Δήμος δεν είναι η κυβέρνηση όπως το έχω ξανά πει. Η κυβέρνηση και οι κυβερνώντες είναι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού, του κράτους, δηλαδή του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου. Εκπροσωπούν νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και οι ίδιοι δεν είναι. Άρα εδώ πήραμε την δυνατότητα του πραγματικού κράτους, την πηγή της εξουσίας ναι αλλά το πήραμε από την ολομέλεια. Ψήφισε η ολομέλεια και έδωσε το δικαίωμα στον Δήμαρχο να υπογράψει μαζί μου. Και πάρα κάτω στο πληρεξούσιο του Δήμου που πρέπει να διαβαστεί σήμερα θα δούμε και τι μας υπογράφει ο Δήμαρχος γιατί σε όλο το πληρεξούσιο μιλάει ο Δήμαρχος και δεν μιλάω εγώ, άρα είναι αυτό που σου δίνει ο Δήμαρχος.

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13219567_1112713658788897_1816369767_n13228000_1112713512122245_1528970370_ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ........

    Αρτέμης Σώρρας:
    Αυτό που κάνουμε τώρα δεν έχει εξαιρεθεί από την αρμοδιότητά του αλλά ωστόσο έχουνε φτωχοποιήσει τους Δήμους άρα ο Δήμος γίνεται ένας ζητιάνος από την κεντρική εξουσία δηλαδή η ίδια η εξουσία δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνη της που δεν μπορεί κανείς να την σταματήσει παρά κάθεται σε εκλεγμένους σε ένα τσούρμο εκλεγμένων να του δώσει λεφτά οπότε πάει μέχρι το Federal μέχρι την κυβέρνηση να ζητήσουν λεφτά, ποιος; ο Δήμος. Αφού η πραγματική Δημοκρατία είναι στον Δήμο πάνε στους εκπροσώπους να ζητήσουν χρήματα μα που να τα βρούνε; Αφού εσύ είσαι ο Δήμος. Όλα τα δικαιώματα τα έχει το κράτος και τα παγκόσμια ταμεία αλλά και τα πάντα όπως και σήμερα το κράτος είναι οι Δήμοι δηλαδή οι πολίτες η βάση της λαϊκής κυριαρχίας, αυτοί δεν χρωστάνε σήμερα; Τα παιδιά τα εκλεγμένα χρωστάνε; Αυτά πρέπει να τα καταλάβει καλά ο Έλληνας και γρήγορα.

    ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13235755_1112713532122243_162736367_ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ

    Αρτέμης Σώρρας:
    Τον ξαναδιαβάζεις αυτόν τον νόμο; Γιατί μάλλον δεν το έχουν καταλάβει οι κυβερνώντες αλλά ούτε και οι Δήμοι. Γιατί, πιστεύεις ότι οι Δήμοι ξέρουν τα δικαιώματά τους; Γιατί, οι κυβερνώντες γνωρίζουνε; Επειδή μπήκε βουλευτής χτες, έφυγε από το χωριό και έγινε βουλευτής έμαθε το σύνταγμα; Βρε το μνημόνιο δεν διαβάσανε.
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΤ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/5/16 08:11

    ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13236016_1112713652122231_2072838209_n13250362_1112713958788867_1811436683_ ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ....

    Αρτέμης Σώρρας: Είμαι ξεκάθαρος Βασίλη, τους δίνω όλα τα δικαιώματα να εισπράξουν όπως θέλουνε, όπου θέλουνε και να πάρουν και τα χρήματα και τα 27 δις.

    ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος:13219914_1112713748788888_617912037_ΝΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ

    Φύγαμε από το εντολή και πάμε στο Διαταγή τώρα.

    Αρτέμης Σώρρας: Άμα έχουμε δικαίωμα δίνουμε διαταγές, άμα δεν έχουμε καθόμαστε και δεν μιλάμε. Τόσο καιρό μιλάγανε; Οκ, τώρα μπορούμε; Μπορούμε. Αποδεικνύουμε ότι μπορούμε; Ναι, έχουμε δικαίωμα να δίνουμε διαταγές; Το έχουμε, που το έχουμε; Ορίστε κύριε αυτό μου δίνει το δικαίωμα βάσει του Συντάγματος βάσει του Φ.Ε.Κ. και βάσει του πληρεξουσίου κατόπιν όλης της ολομέλειας του Δήμου. Άρα εφόσον έχω το δικαίωμα να δίνω εντολή την δίνω και αν δεν την εκτελέσεις τότε θα κάνεις και μαζί μου και με τον Νόμο.

    ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Διαταγή λοιπόν.13233485_1112713882122208_471068702_n

    Αρτέμης Σώρρας:
    Αυτό είναι μία διαταγή ρητή, εντέλω. Αργότερα θα δούμε στο πληρεξούσιο αν έχω την διαταγή να δώσω για τους αδερφούς μου, για μένα και για τον οποιονδήποτε. Εάν την έχω και μου την δίνει δεν πρέπει να εκτελέσουν;

    Άρα υπάρχει περίπτωση να γράφω κάτι και να μην ισχύει; Όσοι με ξέρουν τώρα όλα αυτά τα χρόνια έχω πει κάτι που δεν το έχω αποδείξει;

    Εκτός από κάτι παπαγάλους οι οποίοι είναι κρυμμένοι πίσω από κρυφά προφίλ και σε υπόγεια. Και προκαλώ όλους, οποιοσδήποτε θέλει είμαστε εμφανείς σε 200 σημεία στην Ελλάδα και σε γραφεία επίσημα να βγάλει τα μούτρα του και να έρθει οποιοσδήποτε να με συναντήσει να μου κλείσει δημόσια ραντεβού όπου θέλει, οποιαδήποτε ιδιότητα κι αν έχει.

    Τι είναι ιεράρχης; Πολιτικός; Πράκτορας; Όποιος και να είναι δέχομαι οποιαδήποτε ερώτηση να έρθει και να μου πει στα μούτρα μου ότι ακριβώς θέλει να μου πει. Αν έχει κότσια να μου πει και να με βρίσει κιόλας.

    Κανένας δεν έχει κότσια και προκαλώ τους πάντες να έρθετε μπροστά να μου πείτε και με τα στοιχεία σας και ό,τι ακριβώς έχετε. Εγώ ότι έχω πει το έχω αποδείξει, αν δεν είναι αποδεδειγμένο δεν το λέω.
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/5/16 08:21

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

    Γελοίοι άνθρωποι κρυμμένοι στα υπόγεια μασονοποιημένοι, δογματισμένα ανθρωπάκια, μη άνθρωποι γεμάτα βοθρολήμματα μιλάνε και λένε, τους λέω ΚΡΥΒΕΣΤΕ και γράφετε σκουπίδια δεν έχετε τα κότσια να με αντιμετωπίσετε κανένας σας.

    Προκαλώ διανοητές, προκαλώ τους πάντες, προκαλώ τους πολιτικούς, προκαλώ οποιονδήποτε, που είναι απέναντι σε μια τέτοια κίνηση με τόσο εμπεριστατωμένα στοιχεία ή μην ξανά μιλήσετε ή προλαβαίνετε να έρθετε μαζί μου. Όπου σας συναντήσω αργότερα δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα μαζί.

    Ήταν μία δήλωση από κάποιους γελοίους παπαγάλους υπάνθρωπους κρυμμένοι, που ντρέπονται όχι για το όνομά τους που είναι ψεύτικο, αλλά πάντα να μιλάνε χωρίς κανένα στοιχείο. Τους προκαλώ δημόσια, εγώ βγαίνω δημόσια παντού έχω κάνει χιλιάδες εμφανίσεις σε τηλεοράσεις σε πλατείες να με ρωτήσει ο οποιοσδήποτε, δεν τολμάνε να ρωτήσουνε.

    Προκαλώ όλα τα κόμματα να στείλουν τον εκπρόσωπό τους αν και στην αρχή όλα τα κόμματα περάσανε από ένα γραφείο ενός δικηγόρου και αφήσανε τα ίχνη τους. Τότε συμφωνούσαν και λέγανε ότι έχουμε δίκιο και ναι βεβαίως να το ψάξουμε.

    Ρε αφήστε τις γελοιότητες, άντε σηκωθείτε εκεί πέρα. Τι υπηρετείτε; Αν όχι τον Ελληνικό λαό, προλαβαίνετε να φύγετε από την Ελλάδα, αυτό έχω να δηλώσω.

    Συνέχισε Βασίλη. Βέβαια όσο διαβάζεις θυμάμαι και άλλα που έχουν γίνει.

    ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος:
    Εδώ έχω τις επιδόσεις που έχουν γίνει σε όλους, στο Υπουργείο Οικονομικών, στον Εισαγγελέα, κ.τ.λ., είναι δυνατόν να προκαλείς τον εαυτό σου τόσο πολύ; Και να εκτίθεσαι τόσο πολύ χωρίς να ξέρεις τι κάνεις; Και δεν μιλάει κανένας από αυτούς που είναι φορείς που είναι πραγματικά αυτοί που πρέπει να μιλήσουν; Και βγαίνουν κάτι να μην τους χαρακτηρίσω εγώ τους χαρακτηρίζεις μόνος σου.

    Αρτέμης Σώρρας:
    Ξέρεις γιατί κρύβονται; Αν βγουν πρέπει να πάρουν θέση και η θέση που θα πάρουν πρέπει να είναι αποδεδειγμένη. Μια θέση είναι «έχετε δίκιο έτσι είναι εντάξει πρέπει να κάνουμε το σωστό, κατεβαίνουν τα χρήματα, ξεχρεώνουμε την Ελλάδα» εάν αυτό γίνει θα τους σκοτώσει ο κόσμος, θα τους κάνει πούδρα. Καλά ρε εσείς δεν ήσασταν εκεί τόσο καιρό τόσα χρόνια; Αν τώρα γίνεται, γιατί αυτό που γίνεται τώρα δεν το κάνατε πριν 5 χρόνια πριν 10 πριν το μνημόνιο; Και γιατί βρε παλιόπαιδα χρειάστηκε 3 μνημόνια και πάμε για 4ο; ποιος ο λόγος;
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/5/16 08:24

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ

    Λοιπόν ακούστε ή ο Σώρρας είναι απατεώνας ή εσείς, δεν είναι όλοι!!!!!!!!!! Αν ο Σώρρας δεν είναι είστε εσείς, διαλέξτε. Για να το διαλέξετε πρέπει να κάτσουμε απέναντι. Εγώ δέχομαι να κάτσω με όλους αυτούς απέναντι. Μα τους φωνάζω ελάτε να μου πείτε ότι δεν έχω δίκιο αφού εσείς τα υπογράφετε δηλαδή θα έρθει τώρα ο υπουργός οικονομικών ο οποίος υπέγραψε φέτος και πάλι αυτά τα παγκόσμια ταμεία, θα έρθει κάποιος κρατικός υπάλληλος να σου πει;. Κανένας δεν πρόκειται να έρθει γιατί λίγο μυαλό έχει στο κεφάλι του, γιατί άμα το κάνει θα σφαγεί.

    ΠΗΡΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ;;;;;

    Μα στις 28 Δεκέμβρη με Φ.Ε.Κ. που δεν ήμουνα εγώ στην Βουλή αυτοί καθόσαντε, αυτή η κυβέρνηση, μα το Φ.Ε.Κ. το βλέπει όλη η Βουλή, το Φ.Ε.Κ. το υπογράφει όλη η Βουλή το ξέρει, εάν η αντιπολίτευση διαφωνεί φωνάζει «επ τι κάνετε εκεί; Δεν είναι σωστό αυτό, διαφωνώ κοινοβουλευτικό έλεγχο» σωστά;
    Στην ίδια Βουλή στις 28 Δεκέμβρη 2015 εισπράξανε 2,9 δις από τα ταμεία που αυτήν την στιγμή ξεχρεώνουν οι Έλληνες και είναι δικά μας μόνο, και πήρανε χρήματα 2,9 και τα δώσανε στο Δ.Ν.Τ., αυτά θα τα δείρω τα παιδιά στο Δ.Ν.Τ. είναι υπαλληλάκια μου.

    Αυτά τα ζωντοβολάκια τα ψηφίζουμε για να είναι στο συμβούλιο.
    Στις μέρες των Ελλήνων που θα είναι εκεί που πρέπει, βρε θα δεινοπαθήσουνε τα ζώα, και δώσανε την έγκριση.

    Στις 10 Φεβρουαρίου 2016 μετά τα Χριστούγεννα ξανά πήρανε άλλα 3 δις. Βρε παιδιά εγώ σας έδειξα 2 Φ.Ε.Κ., με αποδείξεις και τα λένε τραβήχτηκα δικαιώματα. Πήρατε χρήματα από τα δικά μου ταμεία και τα δώσατε στο Δ.Ν.Τ. γιατί; Για να μου τα ξανά δώσουν με δάνειο; Και δη τα 2, πόσα βρε παιδιά δεν έχω βρει; Ελάτε βρε να πάρετε την Ελλάδα θα βρω όλα τα Φ.Ε.Κ. είναι εκεί θα τα κάνω σούμα είμαι καλός στα μαθηματικά μα και στην λύση των μαθηματικών. Δεν μπορείτε να ηδονιστείτε να έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία στα χέρια μας;
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/5/16 08:28

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

    Γιατί τώρα η μεγάλη η διαδικασία που θα τους σφάξει όλους παγκοσμίως ποια είναι; Δεν του λες δεν πληρώνω, δεν είναι το χρέος καλό, δεν το έκανες καλά, ε μωρέ υπογράψατε μέσα στην Βουλή παράνομο μνημόνιο, κάθεσαι και λες λοιπόν, άρχοντας, όλα καλά τα κάνατε βρε παιδί μου, αφού είστε εκεί πάνω και τα μαγειρεύετε μαζί καλά τα κάνατε θα τα φάμε όλοι μαζί όμως, καλά τα κάνατε, να πληρώσουμε παιδιά, να πληρώσουμε και βάλτε και παρά πάνω. Όσο παρά πάνω βάλεις τόσο πολύ το κυνήγι θα είναι άγριο. Βάλε, βάλε μετά κλαίνε. Και θα κάνουμε ταμείο μετά αφού θα βάλουνε, και αφού τα βάλουνε όλα και νομίζουνε ότι το έχουνε το μαγαζί τα ζώα, είδες άμα είσαι ζώο; Και όταν έρθει αυτός που δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις γιατί είσαι ζώο ρε πάντα θα φαίνεται τι κάνεις και τι είσαι τώρα λοιπόν θα κάνουμε ταμείο αφού πληρώσουμε. Πλήρωσε να πάρεις την χώρα, ξεχρέωσέ τους και έλα να δούμε. Πλήρωσε τους δανειστές και αν οι δανειστές πρέπει να πάρουν ή να μην πάρουν θα το βρούμε μετά βρε παιδί μου, όταν θα είσαι απάνω. Τώρα θα κάνω ταμείο και θα φωνάζω;

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Είδες σύμπνοια που έχουν τα κόμματα όμως όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουν τους τραπεζίτες;

    Αρτέμης Σώρρας: Όλα μαζί και δεν μίλησε κανένας ακόμα και στα Φ.Ε.Κ. που πήρανε χρήματα. Εσείς δεν είδατε που πήγανε; Αφού η Βουλή το ψήφισε. Δεν βλέπετε τα Φ.Ε.Κ. που ψηφίζονται;

    ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ 600 ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ 600 ΚΑΚΩΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΤΕ

    13245821_1112714082122188_2122015141_n13233234_1112714095455520_278139021_nΒΛΕΠΕ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ !!!!!!!!

    Αρτέμης Σώρρας:
    Εδώ θέλω να προσέξουμε κάτι, αν θα δείτε την απόφαση, τα 600 δις δολάρια δεν είναι πια του Σώρρα, είναι ξεκάθαρο αυτό, ανήκουν σε όλους τους Έλληνες και στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, είναι ξεκάθαρο, αυτό λέει και η απόφαση. Άρα όταν βλέπουν Σώρρα με 600 δεν ξέρω γιατί με βλέπουν εμένα με 600.

    Κύριοι δεν είμαι ο κύριος 600 εσείς είστε οι κύριοι 600 και για να γίνει αυτό αποδεκτό πρέπει να γίνετε όλοι μια μονάδα.
    Να η Ελλήνων Συνέλευση.
    Δεν είμαι εγώ ο κύριος 600 κακώς με κοιτάτε. Δικά σας είναι πια δεν μπορώ να τα ξανά πάρω πίσω και βεβαίως δεν θα τα πάρω ποτέ μέχρι να μαζευτείτε όλοι να τα πάρετε και να διώξετε τον δυνάστη το καταλαβαίνετε;

    Είναι ξεκάθαρο και προκύπτει από όλα τα έγγραφα και έχω ενημερώσει όλους τους θεσμούς πως ακριβώς έχει γίνει. Ήταν μεγάλο σκαλοπάτι που πολλοί δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.
    Δεν έφερα 600, τα κατέθεσα στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία και έκατσα και γέλαγα.

    Δηλαδή τους έριξα βενζίνη και λούστηκαν και τους έχω δώσει τώρα τα σπίρτα και τα κοιτάνε, δεν ανάβει κανένας κανένα σπίρτο, γιατί;
    Τα συμπεράσματα δικά σας, αυτό έγινε.
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/5/16 08:36

    ΤΟ FMS ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

    13231025_1112713865455543_2016924819_ ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ

    Αρτέμης Σώρρας:
    Εδώ μιλάει για FMS. Το FMS είναι μία υπηρεσία τεράστια του υπουργείου οικονομικών της Αμερικής. Αν πας στο υπουργείο οικονομικών να ψάξεις την περιουσία μου δεν θα την βρεις. Στο FMS που κάνει κουμάντο μόνο ο πρόεδρος ο υπουργός οικονομικών και όλες οι υπηρεσίες εκεί θα την βρεις.

    Τώρα κάτι ζώα νομίζουν ότι το υπουργείο οικονομικών της Αμερικής είναι για πλάκα «Ναι; Έλα, έλα, φου, φου φου, υπουργείο οικονομικών εκεί;
    ΝΑΙ, έλα ρε συ ο Μάνθος είμαι..» είναι γελοία πράγματα και μάλιστα να βγαίνουν σε εφημερίδες Ελληνικές.

    Βέβαια δεν είναι καμία σοβαρή εφημερίδα αυτή που έγραψε ό,τι έγραψε και κανένα κανάλι έτσι όπως διαφαίνεται. Στην πορεία την δικιά μας και στην Ελλήνων Πολιτεία δεόντως θα το δούμε και με τους νόμους τους Ελληνικούς, γιατί έχουμε δικαίωμα.

    Τώρα θα δείτε στα κανάλια, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ως κρατική εντολή να διατάξουμε ο,τιδήποτε στην συχνότητά μας για να μάθει ο Ελληνικός λαός εάν δεν το κάνουν θα έχουν πολύ μεγάλο θέμα. Κανάλια, συχνότητες από εδώ και πέρα θα έχουν όλοι θέμα κι ας το καταλάβουν καλά.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

    13233404_1112713982122198_323658091_

    Αρτέμης Σώρρας: Είναι κατανοητό; Το ζητάς και κατεβαίνει, δεν υπάρχει κάτι άλλο, είμαστε στο Department 7, είμαστε στην ανώτατη ασφάλεια.

    Ο ΠΟΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΛΕΩ «ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ»

    13231273_1112714028788860_1398330991_n13236002_1112713855455544_2132453403_nΒΛΕΠΕ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ

    Αρτέμης Σώρρας:
    Είναι ξεκάθαρη η απόφαση; Και ποιος από αυτούς μιλάει; Από δω και πέρα λοιπόν σταματάμε να λέμε ο,τιδήποτε. Και δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει ο,τιδήποτε πέραν του δικαίου. Ο πόνος ο μεγάλος στην Γη δεν είναι ο καρκίνος. Είδες κανέναν καρκινοπαθή να πονάει; Δεν τον νοιάζει, πάει θα κάνει χημειοθεραπείες θα πεθάνει, δεν τον πειράζει. Η φτώχεια; Η πείνα; Δεν πειράζει κανέναν.

    Το άδικο είναι αυτό που καίει τους πάντες, να εισπράττουν κάθε μέρα το άδικο. Δεν το αντέχει ο κόσμος το άδικο. Είναι θέμα δικαίου και άδικου όπως το έχω πει. Πρέπει να ξανά πάρουμε το δίκιο μας και τα δικά μας πίσω. Δεν γίνεται άλλο άδικο.

    ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

    :ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 913233408_1112713458788917_1958382477_n

    Αρτέμης Σώρρας:
    Αν καταλαβαίνουμε δεν θα πω αν έπρεπε, δηλαδή κανονικά γιατί το Βατικανό να υπογράφει ότι όλα είναι σωστά; Όλοι που ακούμε εποπτεύουν και συνυπογράφουν ότι αυτά είναι τα ταμεία και οι λογαριασμοί. Σας λέω εγώ με βεβαιότητα, μετά λόγου γνώσεως, ότι όλοι αυτοί είναι και κλέφτες μαζί. Από αυτά που βλέπετε σου έχουν κλέψει τρισεκατομμύρια.

    Ταμείο θα γίνει, η ώρα του ταμείου είναι τώρα και θα γίνουν πολλά είτε το καταλαβαίνετε είτε δεν το καταλαβαίνετε, αυτά που βλέπετε και αυτά που δεν βλέπετε.

    Είναι κλέφτες όλοι αυτοί οι οργανισμοί, σε κλέβουν. Εγώ έχω και που έχουν πάει τα κλεμμένα και τι τα έχουν κάνει. Όμως υπάρχει μεγαλύτερος λογαριασμός όλοι αυτοί οι θεσμοί οι τεράστιοι οι παγκόσμιοι 25 παγκόσμιοι δικαστές όλα αυτά τα ιδρύματα που διαβάσατε καλώς ή κακώς.
    Το κλαμπ των 300, άντε ρε εγώ δεν σας βλέπω το φτιάξατε μόνοι σας το μαγαζί και υπογράφουν και αυτοί οι παπάρες οκ, άντε μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/5/16 08:38

    Ελάτε να δούμε τι υπογράψατε, για να δούμε τα κάνατε καλά; Γιατί εγώ είμαι μέτοχος και αυτά όλα τα όργανα υπογράφουνε ότι είναι καλά, με διαβεβαιώνουν και έρχονται στην χώρα μου και υπογράφει λοιπόν η χώρα μου τα παγκόσμια ταμεία, ο πρόεδρος και λέει και αυτός «και εγώ μωρέ θα υπογράψω όλα καλά», γιατί έλεγξες; Και λέει και ο υπουργός οικονομικών «να υπογράψω και εγώ», εσύ έλεγξες; Όσοι δεν ελέγξατε και υπογράψατε κύριοι ζήτω που καήκατε όπου κι αν είστε όποιοι κι αν είστε, κι αν είστε μικροί δεν με νοιάζει κι αν σου είπανε πάλι δεν με νοιάζει, με μισθό το έκανες δεν ξέρω όποιος και να είσαι όπου και να είσαι που είσαι σε οργανισμό θα το ψάξουμε εμείς τώρα. Γι’ αυτό χρειάζεσαι την Ελλήνων Πολιτεία, δεν θες να μάθεις πόσα κλέβει το Βατικανό τα παπαδαριά εκεί μέσα; όλα αυτά τα ανώμαλα μορφώματα δεν θες να μάθεις; Οι 300, από πού είστε 300; Παραπάνω δεν είστε; Λιγότεροι είστε; Είστε η γραμμή. Λοιπόν τώρα θα τα βρούμε.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

    Βρε Έθνος, έλα να μαζευτείς να το γελάσουμε όλοι μαζί, να δεις ο πλανήτης πως θα κάτσει στα γόνατα και αυτά τα ζώα που τα βλέπεις τα ανθρωπάκια, πως θα κάτσουν στα γόνατα από μία μικρή χώρα που την λένε Ελλάδα, αλλά από εδώ είναι ο πλανήτης και ξεκίνησε και θα τελειώσει γι’ αυτό και οι άκρες του κύκλου είναι στην Ελλάδα, έλα να στο δείξω. Γιατί; Γιατί μπορώ. Όλα αυτά τα ζωντανά που εσύ νομίζεις ότι είναι βασιλιάδες και πρίγκιπες θα τρέμουν σαν τα ψάρια και ήδη τρέμουν, πάμε.

    ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ 29 ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 30 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΕΣ

    13227953_1112713595455570_1326631284 ΝΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ

    Αρτέμης Σώρρας:
    Σου μιλάω τώρα μόνο για το Bretton Woods που είναι τώρα κοντά και είναι και ενδιάμεσα. Ναι βέβαια σου έχω γράψει κάπου 29 συμφωνίες, σιγά μην κάτσεις να τις διαβάσεις, δηλαδή είσαι 29 κοινοπραξίες, σου λέω ότι είναι άλλες 30 κρυφές με trust, δεν ξέρεις τι είναι αυτό, δεν πειράζει ξέρουμε εμείς, οπότε έχεις 29 κοινοπραξίες τώρα, έχεις να κάνεις 29 ελέγχους, «ρε παιδιά εδώ είχαμε μία εταιρεία μαζί, τι έχει γίνει;», και σου βγάζω μόνο εκείνη και από εκείνη σου δίνω μόνο έναν λογαριασμό να μην τρομάξεις, ε τον πιο μικρό που βρήκα ήταν 117 τρις, τι να σου δείξω τους άλλους να το βάλεις στα πόδια;

    Εδώ μιλάμε τώρα για ανθρώπους που είναι στο σύστημα, να βλέπεις τραπεζίτη και να λέει «δεν το πιστεύω», τι είσαι εσύ παιδί μου; Τραπεζίτης, βρε άι να χαθείς που είσαι τραπεζίτης, υπάλληλος είσαι και κάνεις ό,τι σου λένε. Τι είσαι εσύ; Οικονομολόγος, και βάζεις τα γέλια, άιντε να χαθείς και εσύ συστημικέ, κανείς δεν ξέρει τίποτα, κι αυτά; Εκείνοι που ξέρουν όμως δεν μιλάνε, γιατί εκείνοι είναι καθαρά συστημικοί, εκείνοι είναι στο σύστημα. Άρα υπάρχει μία παράλληλη λεωφόρος μέσα στις τράπεζες και δεν μιλάει κανένας γιατί δεν ξέρουν, από όλη την τράπεζα ξέρει ένας, δύο και αυτοί δεν μιλάνε καθόλου, αυτοί ανήκουνε στον άλλο πλανήτη και νομίζουνε ότι δεν ζούνε μαζί μας.

    Τώρα λοιπόν εμείς θα ενώσουμε τον έναν πλανήτη με τον άλλο. Ουσιαστικά μπορούμε να το λέμε μάκρο-κρυφό-οικονομία και τώρα θα τα κατεβάσουμε όλα κάτω και θα κάνουμε ένα ταμείο όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/5/16 08:47

    Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ

    Και πως θα το διαχειριστούμε; Εμείς με τα πρωτόκολλά μας που μπορούμε να το διαχειριστούμε αυτοί δεν μπορούν να το διαχειριστούν γιατί κλέβουν και σκοτώνονται μεταξύ τους.

    Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να διαχειριστεί τον πλούτο. Στην φτώχεια τι να διαχειριστούμε; Είναι ένα ούζο με 6 ελιές και είμαστε τρεις και θα φάει ο κάθε ένας από 2 γιατί αλλιώς θα φάει σφαλιάρες αν φάει την ελιά του άλλου, σωστά; Άρα η φτώχεια είναι μελετημένη και δεδομένη. Στον πλούτο όμως για πεταξέ τους 1 δις πάνω στο τραπέζι και πες τους «παιδιά μοιράστε τα» και κλείσε και τα φώτα και φύγε.
    Εάν το κάνεις είναι καλό να φωνάξεις ασθενοφόρα. Άρα δεν διαχειρίζεσαι τον πλούτο, γιατί είναι η απληστία, είναι ο φθόνος, είναι όλες αυτές οι ωραίες ασθένειες που έχουνε οι αποστάτες και μας έχουνε κεράσει και έχουνε εμφυτευτεί μέσα μας.
    Άρα την φτώχεια καλά την διαχειρίζεστε, εμείς την ζούμε και την διαχειριζόμαστε, τώρα θα διαχειριστούμε τον πλούτο και την εξουσία και είναι πολύ πιο δύσκολο.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος:ΕΝΤΟΛΗ1-ΔΙΑΤΑΓΗ-10

    και εδώ υπάρχουνε οι λογαριασμοί δημοσιευμένοιΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 1113230988_1112713738788889_1497666037_n

    Αρτέμης Σώρρας
    : Εδώ έχει σημασία να πούμε κάτι, ας υποθέσουμε ότι ένας Έλληνας παίρνει μία κληρονομιά από μία θεία του που δεν την ήξερε, πάμπλουτη από ένα άλλο μέρος του κόσμου και τον παίρνουν τηλέφωνο και του λένε «αδερφέ έχεις μία μεγάλη περιουσία», δεν θα πάει στον συμβολαιογράφο να την διαβάσει; Υπάρχει περίπτωση να μην την καταλάβει; Δεν πρέπει να πάει να υπογράψει ότι την αποδέχεται; Τώρα γιατί δεν υπογράφει που είναι όλα δικά του; Είναι μία τεράστια κληρονομιά που είναι δικιά του, πρέπει να έρθουν όλοι οι Έλληνες να υπογράψουν την κληρονομιά τους, γιατί δεν το κάνουν; Και αν υποθέσουμε ότι είχες 10 αδέρφια, και τα 10 έπρεπε να πάνε στον συμβολαιογράφο και να πούνε και τα 10 είμαστε και εξ αδιαιρέτου παίρνουμε την περιουσία της θείας, σπίτια, ακίνητα, μετρητά ή οποιαδήποτε περιουσία, δεν θα πας;

    Και άντε μέχρι τώρα δεν γνώριζαν την κληρονομιά, τώρα;

    Τώρα το ξέρουν, τώρα έλα να υπογράψεις να την πάρεις

    Δεν υπάρχει δικαιολογία

    Αρτέμης Σώρρας: Αυτό να καταλάβουμε, να πάμε λίγο να το καταλάβουμε, αυτή η κληρονομιά είναι δικιά σας και πιστοποιείται από παντού, ελάτε να την πάρετε.
    Να τους την πάμε στο σπίτι με καρότσι; Γιατί εγχείρηση εγκεφάλου δεν γίνεται.

    Βασίλης Θεοδωρόπουλος: μία απλή αποδοχή, πάμε να την πάρουμε.

    Μέσα από τα γραφεία, τα δικά σου τα γραφεία.

    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ== - )+(-
    9 ΜΑΙΟΥ 2016
    Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/5/16 20:10

    ΠΡΟΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε

    ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑΘΗΝΑ 18 ΜΑΪΟΥ 2016
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    ΕΞ΄ΑΦΟΡΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17/05/2016 ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΑ ΚΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ…..»
    ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 07/05/2016 ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΑ :
    ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ
    ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ Δ.Ο.Υ ΠΑΤΡΕΩΝ
    ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
    ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ:
    Του κ.ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, Προέδρου της Δημοκρατίας.
    Του κ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, Πρωθυπουργού της Δημοκρατίας
    Του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
    Του κ.ΡΙΣΙ ΓΚΟΓΙΑΛ ή του όποιου αντικαταστάτη του, ως εκπροσώπου του ΔΝΤ
    Του κ.ΝΤΕΚΛΑΝ ΚΟΣΤΕΛΟ ή του όποιου αντικαταστάτη του ως εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής
    Του κ. ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ ΝΤΡΟΑΥΝΤΙ ή του όποιου αντικαταστάτη του, ως εκπροσώπου του της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). στην Ελλάδα……
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ
    Τον κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Τον κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ
    Την Είσπραξη από την Υπηρεσία Σας, εκ Δύο (2) Περιουσιακών Στοιχείων, στα οποία είναι αδιαφιλονίκητος, Νομέας, Κάτοχος και Διαχειριστής, εις πλήρη και ολοσχερήν εξόφλησην, κάθε οφειλής όλων των Ελλήνων, ενάντι του Ιδιωτικού και Δημοσίου Χρέους – από Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Δανειστές, όπως αυτό κατά κεφαλήν, αναλογεί στον κάθε ένα, από οιαδήποτε αιτία και αν Νομίμως βεβαιώθηκε ή πρόκειται να βεβαιωθεί…..

    Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

    Υ.Γ….. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

    ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/5/16 13:19


    ==EΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==
    ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΠΟΤ ΠΑΛΜΟΣ 99.5FM
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/5/16 13:22

    O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    https://youtu.be/1_Ar3AxZhJw
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *