ροή ειδήσεων

Τι λέει ο άνδρας που διέκοψε τον Τσίπρα κατά την ομιλία του στη Βουλή


Με την εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon επικοινώνησε ο άνδρας που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (22.05.2016) στα θεωρεία της Βουλής για να παρακολουθήσει τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο και άρχισε να φωνάζει ενώ στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


«Αφήστε κύριε πρωθυπουργέ τα νούμερα και πέστε μας πως θα κυβερνήσετε. Εγώ είμαι ο Αριστερός...» ακούστηκε να φωνάζει ο άγνωστος άνδρας που βρισκόταν στα θεωρεία. Στην αίθουσα της Ολομέλειας προκλήθηκε... αναστάτωση, κυρίως από τα έδρανα της αντιπολίτευσης.


Δείτε εδώ το περιστατικό



Ο Αλέξης Τσίπρας (και ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης προσπαθούσε να... επιβάλει την τάξη στην αίθουσα) απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης, ζήτησε να μην... κοιτούν προς τα θεωρεία όπου βρισκόταν ο άνδρας που έβαλε τις φωνές.

«Μην κοιτάτε πάνω, δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά. Δεν χρειάζεται να διακόψουμε τη συνεδρίαση. Έχει ξανασυμβεί. Άλλωστε νομίζω όταν δεν αφήνετε έναν ομιλητή να μιλήσει, δίνετε και το έναυσμα και σε όσους παρακολουθούν να αρχίζουν να κραυγάζουν», είπε ο πρωθυπουργός.

Η ασφάλεια απομάκρυνε τον άνδρα και τον οδήγησε στο γραφείο του Φρουράρχου.

Δείτε τι είπε στο Live News για το περιστατικό

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *