ροή ειδήσεων

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου "μαγειρεύει" και φωτογραφίζει τις ομορφιές της Κω (φωτό-βίντεο)


Η «γνωστή μαγείρισσα» Μαρία Εκμετσίογλου από την εκπομπή "Από την Πόλη στην Ανατολή" (Αlpha tv) προετοιμάζει το νέο της βιβλίο με Γεύσεις και Αρώματα από πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και της Κω.

Προσωπική φίλη και καλεσμένη της κας Σεβαστής Κοπανέζου, ιδιοκτήτριας του εστιατορίου Barbouni, που για άλλη μία χρόνια και με τη δική της συμβολή και μέσω της γνωστής μαγείρισσας, οι ομορφιές και οι γεύσεις της Κω θα "ταξιδέψουν" σε όλο τον κόσμο.

Σε μία ξεχωριστή συνέντευξη τύπου που ξεκίνησε στο εστιατόριο Barbouni στις 12:30, τόσο η οικοδέσποινα Σεβαστή Κοπανέζου, όσο και η καλεσμένη Μαρία Εκμεκτσίογλου, συζήτησαν πριν την έναρξη της συνέντευξης για αρκετή ώρα με τους δημοσιογράφους, αναλύοντας τα ταξίδια και τις μαγειρικές ανακαλύψεις της συγγραφέως σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με πολύ καλή διάθεση η ευχάριστη και φιλόξενη μαγείρισσα απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Μετά το πέρας της συνέντευξης το εστιατόριο Barbouni, ετοίμασε ένα εξαιρετικό γεύμα για όλους τους παρευρισκόμενους με εκπληκτικές επιλογές πιάτων, που δημιουργήθηκαν με μεράκι και φρέσκα, παραδοσιακά υλικά.
Βεβαίως, από το πλούσιο τραπέζι δεν έλειψαν οι μοναδικές γλυκές επιλογές, που όπως όλα δείχνουν και αυτό το καλοκαίρι θα μαγέψουν τους ξένους και ντόπιους επισκέπτες.

Η Kostoday ευχαριστεί θερμά την ιδιοκτήτρια του εστιατρίου "Βarbouni" για την όμορφη φιλοξενία και εύχεται καλή σεζόν σε όλους!!!

Αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα μας δήλωσε για το νέο της βιβλίο και όχι μόνο..


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *