Ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει,
προσθέτοντας το δικο του επιστημονικό λιθαράκι.
Και όμως υπάρχουν τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνο.
Ο διάσημος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ, διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, το Pitié-Salpêtrière του Παρισιού δίνει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα τρόφιμα εκείνα που πρέπει να τρώμε ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.
Η ΛΙΣΤΑ:
Παράπονα Ρόδου
προσθέτοντας το δικο του επιστημονικό λιθαράκι.
Και όμως υπάρχουν τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνο.
Ο διάσημος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ, διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, το Pitié-Salpêtrière του Παρισιού δίνει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα τρόφιμα εκείνα που πρέπει να τρώμε ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.
Η ΛΙΣΤΑ:
- Ρόδι
- Πράσινο τσάι
- Κουρκουμάς
- Καφές
- Ντομάτες
- Αυγό και ψωμί ολικής
- Μπρόκολο και λάχανο
- Μικρά ψάρια, όπως σαρδέλες, σκουμπρί, γαύρος και ρέγγες
- Κόκκινο κρασί με μέτρο
Παράπονα Ρόδου
Αν λεγατε και το ονομα του <> θα ηταν πληρη αρθρο.!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή