ροή ειδήσεων

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙAΣΜΩΝ: Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους για μια… δόση! Κάποιοι ζουν ήδη τον εφιάλτη

Ξεκίνησαν από χθες Τετάρτη οι πλειστηριασμοί ακινήτων μετά
την λήξη της πολύμηνης αποχής των συμβολαιογράφων.Με το μαχαίρι στο λαιμό βρίσκονται χιλιάδες δανειολήπτες που είχαν μισθούς που ήταν υψηλότεροι από τον μέσο όρο, αλλά από τότε που ξέσπασε η οικονομική κρίση είδε τις αποδοχές τους να μειώνονται ακόμα και κατά 70% ή στην ακόμα χειρότερη περίπτωση να μηδενίζονται! Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα έσοδα τους δεν φτάνουν για τις δυσθεώρητες δόσεις προς τις τράπεζες.

«Από 1/1/2016 δεν υπήρχε κάποια νομική προστασία πλην των ανθρώπων που είχαν υπαχθεί στο νόμο Κατσέλη και η απουσία των πλειστηριασμών οφειλόταν στην αποχή των συμβολαιογράφων», εξηγεί ο δικηγόρος και σύμβουλος της Ένωσης Καταναλωτών και Δανειοληπτών, Μιχάλης Κούβαρης.

Χιλιάδες δανειολήπτες κοιμούνται και ξυπνούν με την αγωνία του πλειστηριασμού. Κάποιοι άλλοι όμως ζουν ήδη τον εφιάλτη. Στο ειρηνοδικείο του Ίλιον ξεκίνησαν χθες τυπικά οι πρώτοι πλειστηριασμοί. Ο Ηλίας Παπαδόπουλος, που είναι μέλος του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, είπε πως «κατά 99% οι πλειστηριασμοί είναι μικρών διαμερισμάτων, αγροτεμαχίων, μικρών καταστημάτων, μικροιδιοκτησία γενικά». Όσοι δεν πληρούν τα κριτήρια του νόμου Κατσέλη δεν προστατεύονται πλέον από καμιά νομοθεσία. Έτσι ανά πάσα ώρα και στιγμή, αν δεν πληρώνουν κανονικά τη δόση του δανείου τους θα δουν το σπίτι τους να βγαίνει στο σφυρί. Την ίδια ώρα, το υπουργείο οικονομίας ετοιμάζει το νομοσχέδιο για την πώληση των «κόκκινων» δανείων σε ξένα funds. Το πρώτο πακέτο αναμένεται να αγοράσει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/5/16 21:07

    ΕΧΕΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΧΗ ;;;

    ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΤΕ:
    ΕΚΜΙΣΘΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΕΝΟΙΚΙΟ Π.Χ. 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ… !!!

    Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.

    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ… !!!

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.»
    ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… !!!
    Ε.ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 1 2241600722 6945537788
    Ε.ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 2 2241304229 6949389388

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/5/16 21:12

    ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πέναλτυ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!!!

    Όταν χρωστάει στην τράπεζα και το γράψει στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για 10 ευρώ τον μήνα παραχώρηση είναι αυτό , σαν παραχώρηση γιατί 10 ευρώ τον μήνα δεν είναι ενοίκιο , αλλά θα του το πάρει όμως , το έχει ήδη χάσει ! Εάν το γράψει λοιπόν στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ η οποία είναι Οργανισμός ΕΘΝΙΚΟΣ άμα το θέλετε κι αν δείτε το καταστατικό της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει ΕΘΝΙΚΟ χαρακτήρα και όλα ό,τι λέει μέσα είναι μόνο για ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και για το συμφέρον του Έλληνα και του Ανθρώπου και της ίδιας της Ύπαρξης , θα πρέπει ό,τι χρωστάει στην τράπεζα , όσα λεφτά χρωστάει στην τράπεζα και όσο κάνει το ακίνητο ,…

    να μπει ένας ΟΡΟΣ που θα λέει ότι: ΑΝ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ , ΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ πέναλτυ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ.
    Νομικά δεν μπορώ στον αέρα να σας το πω και δεν πρέπει να το κάνω , αλλά κάνε ένα τέτοιο άνοιγμα , οπότε όταν ,… αν κι εφ’ όσον η τράπεζα στο πάρει…
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ..

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.ΕΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/5/16 21:15

    Το μήνυμα έχει δοθεί , όλα έχουν γραφτεί , έχουν γραφτεί τα πάντα , έχει γραφτεί το πως θα κινηθεί ο ΦΟΡΕΑΣ , το πως λειτουργεί , πως βγαίνουν οι ΝΟΜΟΙ , από που είναι τα χρήματα , πόσα είναι τα χρήματα και σήμερα είναι συνιδιοκτήτες όλοι στα χρήματα αυτά , στον πλούτο. Ο πλούτος για να διοικηθεί θέλει ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ και τα έχουμε , είναι 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

    Πρέπει λοιπόν να καταλάβουν οι Έλληνες ότι η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ είναι απαραίτητη , είναι μονόδρομος και θα πρέπει σήμερα , στις επόμενες μέρες , μήνες , γρήγορα να κινηθούν ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ , να βγάλουν τους εκπροσώπους τους , να έρθουν να εκπροσωπηθούν πολλοί άνθρωποι , να ανοίξουν τα δικά τους γραφεία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της επικράτειας και πολύ γρήγορα να κινηθούν να πάρουν την κεντρική εξουσία , το κράτος. το δημόσιο , το δικό τους δημόσιο το δικό τους κράτος την δικιά τους δύναμη και να μην την αφήσουν σε κανέναν.

    Είναι μεγάλη η διαδρομή , είμαστε πάρα πολύ δυνατοί σε όλη την Ελλάδα , είμαστε οι μόνοι που έχουμε τόσο πολύ δυναμική. Γεμίζουμε πλατείες , έχουμε τεράστιες συγκεντρώσεις , έχουμε μεγάλον αριθμό συνελλήνων που συμμετέχουν.

    Θέλουμε πάρα πολλά στελέχη και κάνω τεράστιο το άνοιγμα σε όλους.

    ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ , δεν μας ενδιαφέρει τι ήσουνα , δεν μας ενδιαφέρει που ανήκες.

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/5/16 21:18

    Διαπραγματεύονται την ζωή μας και την πρώτη κατοικία μας με ποδοσφαιρικούς όρους και το καυχιώνται τα άψυχα όντα , που εμείς αφήσαμε στο τιμόνι της πατρίδος μας….

    Ξεπουλούν τα δάνειά μας στα ξένα funds…. Ενώ κέρδισαν λέει το στοίχημα για τις πρώτες κατοικίες μας , οι οποίες όμως ακόμη κι αν δεν εκπλειστηριαστούν πριν το τέλος το 2017 , ακόμη κι αν τύχουμε της προστασίας του Ν. Κατσέλη , αυτά θα μπορούν να πουλιούνται ελεύθερα σε ξένα funds….
    Ενώ δηλαδή μας πέταξαν στο στόμα του ΔΝΤ με χαλκευμένα στοιχεία , ενώ μας γενοκτονούν με μνημόνια , που οι ίδιοι ομολογούν ότι δεν ‘βγαίνουν» , ενώ στήριξαν τις Τράπεζες με τα δικά σου χρήματα , υπό την μορφή ομολόγων εγγυημένων απ’ το Ελληνικό Δημόσιο , μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων , ενώ την »ενίσχυση » των Τραπεζών την φόρτωσαν στις πλάτες σου , ενώ τώρα Ε.ΣΥ. βρίσκεσαι να χρωστάς και το δάνειό σου και το κατά κεφαλήν ποσό επί του δημοσίου χρέους , που κυβερνήσεις και τραπεζίτες , εν αγαστή συνεργασία σου φόρτωσαν στον τράχηλο , ενώ αυτοί έχουν εισπράξει τουλάχιστον τρείς φορές το κάθε δανειό μας , τώρα υποκρίνονται κι ότι διαπραγματεύονται για το πότε θα »δώσουν» το σπίτι σου στον πλειστηριασμό και στα ξένα funds… Καταργώντας την συνταγματική προστασία του άρθρου 17 για την πρώτη κατοικία και καταστρατηγώντας κάθε Διεθνή Συνθήκη για τα δικαιώματα του ανθρώπου !!!!!!!!

    Έλληνα άνθρωπε, αντιλαμβάνεσαι το σχέδιό τους , ή ακόμη κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου και θεωρείς ότι η όποια κυβέρνηση εξυπηρετεί τα συμφέροντά σου ??????

    ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ… ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ?????
    ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΙ 100% ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ , ΈΛΛΗΝΑ -ΑΝΘΡΩΠΕ !!!!!!!!!!!!!
    ΕΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!!!!!
    ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/5/16 21:20

    Έλληνες ΡΟΔΙΟΙ άνθρωποι καλημέρα…
    Μετά την επίδοση της από 9/5/2016 εντολής -διαταγής του Αρτέμη Σώρρα πρός εγχώριους κι εξωτερικούς θεσμούς να εισπράξουν εις ολοσχερίν εξόφληση το ποσόν των 27 δις βεβαιωμένου φόρου στο Α.Φ.Μ. του ,αλλά και κάθε βεβαιωμένη οφειλή από τα Α.Φ.Μ. όλων των Ελλήνων Πολιτών η Πατρίδα μας κι εμείς εισερχόμαστε στην νέα σελίδα.
    Για εσάς που ακόμη αναρωτιέστε ποιός είναι ο Αρτέμης Σώρρας ,ιδού

    1/ Είναι Έλλην Αυτόχθων Ιθαγενής κι ως τέτοιος κληρονόμος κάθε κληρονομικού δικαιώματος του Έθνος των Ελλήνων ,όπως κάθε ένας Έλλην Πολίτης εξ’ημών.

    2/ Είναι αποκλειστικός κύριος ,νομέας, κάτοχος και μόνος διαχειριστής δύο περιουσιακών στοιχεών (600δις και καταπιστευμάτων ) που έχουν πολλαπλώς κλειδωθεί υπέρ όλων των Ελλήνων Πολιτών.

    3/ Είναι Φορέας Κρατικής Εξουσίας ,λειτουργόν στο όνομα και για λογαριασμό του Ελληνικού Κυρίαρχου Έθνους , όπως αυτή του εκχωρήθηκε δυνάμει συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου από ένα Ν.Π.Δ.Δ. (Δήμο Καλλικρατικό ) κι ως τέτοιος δικαιούται να κατεβάσει ΜΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ το ποσόν των 2.300.000.000 τρις που έχει δεσμεύσει με προσωπικές του εγγυήσεις από τα Παγκόσμια Ταμεία , για έργα ανάπτυξης σε κάθε Δήμο της Επικράτειας ,αλλά και την εξόφληση των κόκκινων δανείων κάθε Έλληνα Πολίτη.

    Αυτό σημαίνει ότι με τις τρείς ως άνω ιδιότητές του μπορεί πλέον -αν δεν εκτελεστεί η διαταγή του – να εκταμιεύσει υπέρ όλων ημών τα κλειδωμένα υπέρ ημών χρήματα απ τα Παγκόσμια Ταμεία , αλλά και να εκχωρήσει το δικαίωμά του για έργα ανάπτυξης ανά την επικράτεια σε κάθε Ε.ΣΥ. ανά Δήμο , οι οποίες αυτές πλέον θα δικαιούνται, χρησιμοποιώντας το εγκεκριμένο ποσό για έργα ανάπτυξης στην περιοχή τους να προχωρήσουν μόνες στην ανάθεση των μελετών , την εκπόνηση των έργων και την κατά τον καλύτερο τρόπο αξιοποίηση αυτών εις ώφελος των Δημοτών κάθε Δήμου ανά την Επικράτεια…
    Έλληνες ,άνθρωποι ξυπνήστε !!!!!!!!!!!
    Η ώρα των Ελλήνων ήρθε να αποδεσμεύσουμε την Πατρίδα μας από τα μνημόνια της σκλαβιάς ,να αναλάβουμε την διαχείρισή της και να οδηγηθούμε με συντεταγμένο τρόπο στην εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.
    Αυτήν την φορά την Ένωσή μας δεν μπορεί να την εμποδίσει κανείς τρίτος , ανθέλλην , προδότης , εχθρός της Πατρίδος μας , εκτός απ την δική μας ελεύθερη βούληση.Μόνο η αντινόησή μας μπορεί να σταθεί ως εχθρός τνω ίδιων μας των συμφερόντων !!!!!!!!!!!
    Έλληνες , αδέλφια μου , διαβάστε τα στοιχεία , δείτε τις αποδείξεις κι ελάτα γρήγορα να δυναμώσουμε τις Ε.ΣΥ. , οι οποίες θα υποκαταστήσουν τους Δήμους του Ανθελληνικού Καθεστώτος και θα προωθήσουν την Ανάπτυξη και την ευδιαμονί Ημών εσαεί και εις τους αιώνες πλέον για το Ιερό μας Γένος.!!!!!!!!!!!!!!!
    ΈΛΛΗΝΕΣ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ , ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ,ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ , ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ !!!!!!!!
    ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/5/16 21:34

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΤΟ ΔΝΤ ΖΗΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.........

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ

    ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΖΩΑΑΑΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΦΕΚ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΑΠΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ????????

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ [ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ] ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ Η ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
    ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΖΩΑΑΑΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ

    ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/5/16 21:39

    Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.....

    https://youtu.be/3eEAkg_pm8w

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *