ροή ειδήσεων

Μάρτυρας-κλειδί ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση Παντελίδη


Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του Παντελή Παντελίδη, με καταθέσεις προσώπων που βρίσκονταν μαζί του στο διαμέρισμα στην Γλυφάδα, να δηλώνουν πως το τιμόνι του μοιραίου τζιπ θα το έπαιρνε η Φρόσω Κυριάκου...

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο φίλοι του αδικοχαμένου τραγουδιστή περιέγραψαν τι ακριβώς έγινε τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας, με τις καταθέσεις να μην αποκλίνουν τουλάχιστον σε βασικά ερωτήματα.

Οπως φέρεται, λοιπόν, ο Παντελής Παντελίδης έπινε όλο το βράδυ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να οδηγήσει. Ανέφεραν δε πως εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με την κατάστασή του τόσο στην 21χρονη Φρόσω Κυριάκου όσο και στην 31χρονη Μίνα Αρναούτη, με την 21χρονη κοπέλα να τους λέει πως θα οδηγήσει εκείνη το τζιπ. Μάλιστα, στις καταθέσεις τα δύο πρόσωπα υποστήριξαν πως μέχρι να φύγουν από το διαμέρισμα υπήρχε αυτή η εντύπωση.

Δύο φίλοι του γνωστού τραγουδιστή έδωσαν κατάθεση στην Τροχαία. Ήταν τα πρόσωπα που τον είδαν για τελευταία φορά ζωντανό στο διαμέρισμα της Γλυφάδας. Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, όταν το αυτοκίνητό του ανετράπη επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης ...

Σύμφωνα με το newspistol.com, δύο πρόσωπα που βρίσκονταν στο διαμέρισμα της Γλυφάδας και είδαν τον Παντελή Παντελίδη για τελευταία φορά ζωντανό, μετέβησαν σήμερα το πρωί στην Τροχαία Ελληνικού για να δώσουν κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο φίλοι του τόνισαν ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε πιει πολύ και πως τις προηγούμενες φορές που είχε πιει, οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου. Μάλιστα, φέρεται να είπαν στην κατάθεσή τους πως άκουσαν εκείνο το βράδυ, πως ίσως και εκείνη τη φορά θα έπαιρνε το τζιπ η 21χρονη.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο να οδηγούσε το θηριώδες τζιπ η Φρόσω Κυριάκου και όχι ο Παντελής Παντελίδης, έχει αποκλειστεί από τους εμπειρογνώμονες.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στο αυτοκίνητο επέβαιναν εκτός από τον γνωστό τραγουδιστή και την 21χρονη Φρόσω, και η Μίνα Αρναούτη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και παραμένει στον "Ευαγγελισμό" με σοβαρά τραύματα.

Σύμφωνα με το οριστικό πόρισμα πόρισμα του ιατροδικαστή και των τοξικολογικών εξετάσεων, βρέθηκαν στο τιμόνι του τζιπ αποτυπώματα και κηλίδες αίματος του Παντελή Παντελίδη.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *