ροή ειδήσεων

«Κινδυνεύουν με κλείσιμο τα καταστήματα των ΕΛΤΑ στα νησιά της Δωδεκανήσου»


Κύριε Υπουργέ, Η ξαφνική απόφαση να μην ανανεωθούν οι συμβάσεις 14 υπαλλήλων των ΕΛΤΑ
στα νησιά της Δωδεκανήσου στο πλαίσιο περικοπών, οδηγούν αναπόφευκτα στη δημιουργία τεράστιων κενών στην εξυπηρέτηση των κατοίκων, ενώ ταυτόχρονα, απειλούνται με λουκέτο ακόμη και τα μοναδικά ταχυδρομικά γραφεία των ακριτικών νησιών, κάποια εξ αυτών, μάλιστα, έκλεισαν ήδη ενώ κάποια άλλα υπολειτουργούν λόγω υποστελέχωσης.

Είναι, επίσης, χαρακτηριστικό ότι τα πέντε τελευταία χρόνια το προσωπικό των ΕΛΤΑ στα Δωδεκάνησα μειώθηκε κατά 50%, με ό, τι αυτό σημαίνει για το δείκτη και την ποιότητα εξυπηρέτησης των πολιτών.

Τα καταστήματα των ΕΛΤΑ στους Λειψούς και το Αγαθονήσι έκλεισαν ενώ κινδυνεύει να κλείσει και το κατάστημα του Καστελόριζου.

Τα καταστήματα στα νησιά της Ρόδου, της Κω, της Καλύμνου, της Νισύρου υπολειτουργούν, λόγω της υποστελέχωσής τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι των νησιών.

Δραματική είναι η κατάσταση και στα ταχυδρομικά γραφεία των χωριών της Ρόδου και της Κω, καθώς ο μοναδικός υπάλληλος που απέμεινε στο καθένα από αυτά είναι αδύνατο να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις.



Κατόπιν των ανωτέρω

Ερωτάται ο Κύριος Υπουργός



1. Εάν προτίθεται να ενισχύσει, άμεσα, με προσωπικό τα καταστήματα των ΕΛΤΑ στα νησιά της Δωδεκανήσου, είτε με συμβάσεις είτε μέσα από μετατάξεις.





Ο Ερωτών Βουλευτής



Μάνος Κόνσολας

Βουλευτής Δωδεκανήσου

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *