ροή ειδήσεων

BOMBA! Ίδρυση Κόμματος -στην Ελλάδα- με κορμό τον απόδημο Ελληνισμό και στελέχη προσωπικότητες!!

Περί »ψήφου στους απόδημους ‘Ελληνες»:
Η απάντηση της Ομογένειας στους τιποτένιους πολιτικούς Ελλάδας

‘Ιδρυση Κόμματος -στην Ελλάδα- με κορμό τον απόδημο Ελληνισμό και στελέχη προσωπικότητες με γνώση, κατάρτιση, κύρος

«Μην κουράζεστε, δεν θέλουμε 5 έδρες -που υποτίθεται »ΘΑ» μας προσφέρετε- στην… »ιδιόκτητη» άνομη Βουλή σας (γιά να… »παραχωρείτε» έδρες, σίγουρα θα έχετε και την… ιδιοκτησία της Βουλής), αν και λογικά αφού είμαστε το 1/4 του ‘Εθνους, που ζούμε εκτός Ελλάδας (1/4 οι με δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα), θα μας έπρεπαν στο ελάχιστο 50-60 έδρες. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να ιδρύσουμε Κόμμα, στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια, μην αναμασάτε την διαχρονική απάτη σας, περί δήθεν ψήφου στους απόδημους. Σας μάθαμε, σας ξέρουμε. Παραμένετε οι ίδιοι κρατικοδίαιτοι πολιτικοί απατεώνες, που μόνο ζημιά κάνετε στην πατρίδα. Και σύντομα ο λαός της Ελλάδας θα δει μηνύματα, όπως το ακόλουθο (μετά την έγκριση του νέου Κόμματος από τον ‘Αρειο Πάγο, σύμφωνα με τον νόμο 3023/2002 – ΦΕΚ Α’ 146 20020625)»: «Τους ψηφίσατε, τους ξαναψηφίσατε, σας εξαπάτησαν. Κατάστρεψαν την Ελλάδα… Κατάστρεψαν την ζωή σας και το μέλλον των παιδιών σας.

Τώρα, μόνο ένα Κίνημα-Κόμμα στην Ελλάδα, με »κορμό» τον απόδημο Ελληνισμό, μπορεί να δώσει λύση και να βγάλει την πατρίδα μας από την μεγάλη κρίση, στην οποίαν την οδήγησαν επίορκοι, ευθυνόφοβοι, »επαγγελματίες πολιτικοί», που χρησιμοποίησαν την ψήφο σας γιά να σας »υποτάξουν» στους δανειστές με καταστρεπτικά »Μνημόνια», χωρίς να τιμωρηθούν. Που χρησιμοποίησαν την ψήφο σας στην Βουλή, γιά »ξέπλυμα ανομιών» και »ασυλία» του ανίκανου, σάπιου, διεφθαρμένου πολιτικού-κομματικού κατεστημένου, που εξευτελίζει την Ελλάδα μας».

Σημ. 1: Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, του νέου Κόμματος (ετοιμάστηκε αθόρυβα, μεθοδικά και ήδη συγκεντρώθηκαν οι 200 υπογραφές Ελλήνων πολιτών, όπως ορίζει ο νόμος), θα ηγείται προσωπικότητα του απόδημου Ελληνισμού (από HΠΑ) με γνώση, κύρος, διεθνή αναγνώριση.

Στο προσχέδιο της Ιδρυτικής Διακήρυξης, εντυπωσιάζει η άριστη, ολοκληρωμένη μελέτη γιά την δημιουργία αρχικά 15.000 θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, με την προσέλκυση επενδύσεων (όχι »αέρας κανιστός») και εφικτό στόχο τις 50.000 θέσεις εργασίας, σε μιά πενταετία. Επίσης, η ολοκληρωμένη μελέτη γιά σταθερό, αμετάβλητο ΦΠΑ στο 10% και γιά σταδιακή αύξηση μισθών 15% τον χρόνο, γιά 5 χρόνια. Μαζί και η απαίτηση -βασικός στόχος- γιά ολική κατάργηση της χρηματοδότησης πολιτικών Κομμάτων, άμεσα ή έμμεσα, από το χρεοκοπημένο Δημόσιο.

Σημ. 2: Αν κρίνουμε από τους πρωτεργάτες σε Β. Αμερική και Ευρώπη-Ωκεανία, εκτιμούμε ότι μπορούν να κινητοποιήσουν σημαντικό ποσοστό του απόδημου Ελληνισμού γιά ουσιαστική παρέμβαση στα της Ελλάδας, ειδικά με μικρο-μεσαίες επενδύσεις, γιά να κινηθούν παραγωγή, οικονομία. ‘Οπως είναι γνωστό, οι Ομογενείς δεν επενδύουν στην Ελλάδα, εξαιτίας της απατεωνιάς των κυβενήσεων, τις οποίες δεν εμπιστεύονται. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Το νέο Κόμμα, δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με »παράγοντες» της Ομογένειας ή Οργανώσεις της ή το διαλυμένο πρώην ΣΑΕ κλπ



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/5/16 19:38

    ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΛΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΜΕΝΟΥΣ ελληνραδες ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ του Κ Ω Λ Ο Υ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ .ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΑΡΟΥΒΗ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΩΝ .ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΣΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥ ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚ ΠΥΛΟΥ ΟΡΜΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ,ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ;ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ .ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ .ΑΥΡΙΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΨΟΦΗΜΙΑ ΚΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΞΩΘΕΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ .ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕ ΟΙ ελληναραδες ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ,ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ"""ΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ...ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *