ροή ειδήσεων

Euroleague: Στην ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη η κούπα, 101-96 την Φενέρ στην παράταση!


Ο «μαθητής» Ιτούδης επικράτησε του «δάσκαλου» Ομπράντοβιτς και έγινε ο δεύτερος Έλληνας τεχνικός που κατακτά την Ευρωλίγκα - «Έσπασαν καρδιές», με τους Τούρκους να επιστρέφουν στην κανονική διάρκεια από το -21 (83-83 ο κανονικός αγώνας)


Απίστευτος ο τελικός της Euroleague στο Βερολίνο ανάμεσα στα εξ αρχής δύο μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Έπειτα από 40 λεπτά αγώνα, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο 83-83, με την «ομάδα του στρατού» να επιδεικνύει τάσεις αυτοχειρίας σε ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι και να χάνει διαφορά 21 πόντων στην τέταρτη περίοδο, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην παράταση.

Στην παράταση ωστόσο «μίλησε» η ποιότητα της ρωσικής ομάδας και η κούραση της τουρκικής, αλλά και κάποια διαιτητικά «φαλτσοσφυρίγματα», με αποτέλεσμα το τελικό 101-96 υπέρ των Ρώσων.

Έτσι, η κούπα της φετινής Euroleague κατέληξε στα χέρια της ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, που έγινε ο δεύτερος Έλληνας τεχνικός (ο πρώτος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον Ολυμπιακό) που κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης, αλλά και ο πρώτος Έλληνας που το κατακτά, όντας στον πάγκο ξένης ομάδας.












Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *