ροή ειδήσεων

ΤΩΡΑ: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΘHNA | ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ και ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ !!


- Τέσσερις τραυματίες από τα επεισόδια στο Σύνταγμα

- Μολότοφ & πετροπόλεμος στα Εξάρχεια (ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ εικόνες χάους)


Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από τα επεισόδια στο Σύνταγμα, πριν λίη ώρα, με αποτέλεσμα την διακομιδή τους στο νοσοκομείο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται τώρα συμπλοκές στα Εξάρχεια, χαμηλά στην οδό Στουρνάρα, όπου αντιεξουσιαστές καίνε κάδους.


Σοβαρά επεισόδια γίνονται αυτή την ώρα στην περιοχή των Εξαρχείων, με κουκουλοφόρους να στήνουν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, να τους βάζουν φωτιά και να πετούν παράλληλα μολότοφ και διάφορα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Άνδρες των ΜΑΤ κάνουν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης, για να τους απωθήσουν.


Πριν από λίγο η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές. Όσον αφορά τους τραυματίες, πρόκειται για τρεις άνδρες, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά, και μια κοπέλα, η οποία έχει έναν πιο σοβαρό τραυματισμό στο πόδι και έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ.


Όσον αφορά τους τραυματίες, πρόκειται για τρεις άνδρες, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά, και μια κοπέλα, η οποία έχει έναν πιο σοβαρό τραυματισμό στο πόδι και έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ. Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα κουκουλοφόρων από την πλατεία εκτόξευε βόμβες μολότοφ και αντικείμενα κατά ανδρών των ΜΑΤ που βρίσκονταν μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια.


Έπειτα από λίγα λεπτά οι τελευταίοι απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης απωθώντας τους αντιεξουσιαστές με αποτέλεσμα να μειωθεί αισθητά ο όγκος των διαδηλωτών ενώ μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει σε τουλάχιστον δέκα προσαγωγές.


Κλειστοί είναι αυτή την ώρα οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος και το κτίριο του Κοινοβουλίου (Σταδίου, Πανεπιστημίου, Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Φιλελλήνων) και τα γύρω στενά...

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *