ροή ειδήσεων

Το "άγνωστο" ελληνικό νησί που αποθεώνουν οι Τimes


Οι TIMES του Λονδίνου αποθέωσαν ένα ελληνικό νησάκι με τον δημοσιογράφο να απορεί...



πως ένας σύγχρονος παράδεισος δεν έχει «ανακαλυφθεί» ακόμα και παραμένει «μυστικό» για λίγους. Ο λόγος για το νησί της Αμμουλιανής στον κόλπο του Αγίου Όρους. Ο τίτλος του άρθρου είναι χαρακτηριστικός: «Άδειες παραλίες, ήρεμα χωριά και ήσυχες ταβέρνες».
Το άρθρο τονίζει τους χαλαρούς ρυθμούς στο νησί με τους λίγους κατοίκους και ακόμα λιγότερους τουρίστες και εξυμνεί το φαγητό και την αυθεντική φιλοξενία που προσφέρουν οι ντόπιοι.



«Η θέα είναι πανέμορφη από το ερημικό κομμάτι με λευκή άμμο από όπου αγναντεύουμε το μυστηριώδες Άγιο Όρος απέναντί. Ο μόνος ήχος που ακούγεται είναι από γλάρους που πετούν και το παράξενο βουητό της γεννήτριας στο beach bar, όταν ξεκινά κάθε τόσο για να διατηρεί την μπίρα παγωμένη. Τα πάντα είναι σαν να μην τα αγγίζει ο χρόνος και ειδυλλιακά. Είναι εύκολο να ξεχάσεις ότι η ηπειρωτική Χαλκιδική απέχει μόλις 15 λεπτά με το καραβάκι με τα πόδια και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, λιγότερο από δύο ώρες με το αυτοκίνητο. Επίσης, με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί κανείς δεν έχει ακόμα «ανακαλύψει» το νησί της Αμμουλιανής!» γράφει στο άρθρο.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *