ροή ειδήσεων

McDonald΄s: 8 νέα καταστήματα και 250 θέσεις εργασίας την επόμενη τριετία


Καινούργιο εστιατόριο στη Σαντορίνη - 25 χρόνια παρουσίας κλείνει η αλυσίδα στην Ελλάδα




Η Premier Capital Ελλάς συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου McDonald's στην Ελλάδα, με ένα νέο εστιατόριο στη Σαντορίνη, βασικό τουριστικό προορισμό της χώρας. Το νέο εστιατόριο άνοιξε στις 6 Μαΐου 2016, σε κεντρικό σημείο των Φηρών, επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Το συνολικό ύψος της επένδυσης ανήλθε σε 900.000 ευρώ και δημιουργήθηκαν 24 νέες θέσεις εργασίας. Στο νέο εστιατόριο απασχολούνται συνολικά 35 εργαζόμενοι.


Πρόκειται για το 23ο εστιατόριο της αλυσίδας εστιατορίων McDonald's που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του στόχου της να διευρύνει το δίκτυο στα 31 εστιατόρια στην επόμενη τριετία.
Το εστιατόριο στη Σαντορίνη εντάσσεται στη στρατηγική ανάπτυξης του δικτύου McDonald's στα ελληνικά νησιά, υποστηρίζοντας τόσο την ανάπτυξη του τουρισμού όσο και τις τοπικές κοινωνίες. Σήμερα, η Premier Capital Ελλάς λειτουργεί εστιατόρια McDonald's σε Ρόδο, Κρήτη, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κω.




Όπως δηλώνει ο Victor Tedesco, Managing Director για την Ελλάδα της Premier Capital plc, (Developmental Licensee της McDonald's στην Ελλάδα), «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με ένα νέο εστιατόριο McDonald's στο υπέροχο νησί της Σαντορίνης. Όσο εντείνουμε την παρουσία του brand μας στην ελληνική αγορά, προσφέρουμε σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία McDonald's. Ο στόχος μας για συνέχιση των επενδύσεων και για δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι πιστεύουμε στις προοπτικές της χώρας, υποστηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες και τους νέους ανθρώπους και συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στην ανάπτυξη του τουρισμού.
Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, θα επενδύσουμε περισσότερα από 9,6 εκατ. ευρώ στη χώρα για τη δημιουργία 8 ακόμα εστιατορίων, φέρνοντας τον συνολικό αριθμό στα 31, και θα δημιουργήσουμε περίπου 250 νέες θέσεις εργασίας».


Από το 2011 που ανέλαβε το Developmental Licence για την Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από 9 εκατ. ευρώ στην ανάπτυξη της αλυσίδας, για το άνοιγμα νέων εστιατορίων και για την ανακαίνιση των υφισταμένων.
Φέτος, η McDonald's συμπληρώνει 25 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, από το πρώτο εστιατόριο που δημιουργήθηκε στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγμα, το 1991.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *