ροή ειδήσεων

O «ανάδοχος» και τα ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ μεταξύ του Δήμου Ροδιών και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου


Ένα αλαλουμ επικρατεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Δήμου Ροδιών και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου όσον αφορά τους προγραμματισμένους ψεκασμούς. Και ενώ σε λίγες μέρες μπαίνουμε στους θερινούς μήνες και σμήνη κουνουπιών και σκνιπών κατατρώνε και ''ρουφάνε το αίμα” τόσο των μόνιμων κατοίκων όσο και των ξένων επισκεπτών κάποιοι ψάχνουν ακόμα τον ανάδοχο !

Ειδικά στο κέντρο της πόλης η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τους αρμόδιους του Δήμου Ροδίων να δηλώνουν ότι οι ψεκασμοί είναι στην αρμοδιότητα τις περιφέρειας και οι περιορισμένοι ψεκασμοί που κάνουν γίνονται για να αντιμετωπιστούν κάποιες ακραίες καταστάσεις παρά το γεγονός του ότι δεν φέρουν οι ίδιοι ευθύνη για τους ψεκασμούς που δεν έχουν γινει.

Όσον αφορά την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σύμφωνα με τις πληροφορίες του if media έχουν προχωρήσει σε διαγωνισμό προκειμένου να βρεθεί η εταιρία που θα αναλάβει το έργο των ψεκασμών.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του if media η ανάδοχος εταιρία βρέθηκε αλλά προέκυψε κάποιο κώλυμα. Οπότε η δυσάρεστη αυτή κατάσταση με τα ενοχλητικά και άκρως επικίνδυνα έντομα συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες ανήμπορους να αντιδράσουν σε αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο ειδικά στην καρδιά του κέντρου της πόλης.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με καταγγελίες καταστημαρχών που βρίσκονται πάνω από 30 χρόνια στο κέντρο της Ρόδου τέτοιο φαινόμενο δεν έχει ξαναεμφανιστεί !

Οπότε μέχρι να βρεθεί ο ανάδοχος τα κουνούπια θα συνεχίζουν να κάνουν «πάρτυ» πάνω στα σώματα των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού. Kαι όλα αυτά εν έτη 2016 με τα χίλια δυο προβλήματα που αντιμετωπίζει το τουριστικό προϊόν του τόπου μας αλλά και με την υποψηφιότητα της πόλης μας ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης ! Και αναρωτιέμαι… αν δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ΑΜΕΣΑ τα κουνούπια με ποιο τρόπο θα αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα.

Κωνσταντίνος Τύρελης , if media

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *