ροή ειδήσεων

Καταδικάζουμε την συγκυβέρνηση και τους Βουλευτές Δωδεκανήσου Persona non Grata


Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου καταδικάζει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για το πολυνομοσχέδιο που υπερψήφισε την περασμένη Κυριακή. Κατηγορούμε τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Καμένο Πάνο, ο οποίος προεκλογικά μας υποσχόταν λαγούς και πετραχήλια και κατηγορούσε τα μνημόνια και όπως φαίνεται έχει γίνει ο πρώτος μνημονιακός.

Ειδικότερα, καταγγέλλουμε τους Βουλευτές Δωδεκανήσου, Σαντορινιό Νεκτάριο, Γάκη Δημήτριο και Καματερό Ηλία που αν και είχαν υποσχεθεί πολλά στον Δωδεκανησιακό λαό, όπως, αύξηση του επιδόματος ανεργίας, μειώσει του ορίου συνταξιοδότησης, επέκταση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, μείωση του ΦΠΑ στα νησιά μας, μείωση των αλλοδαπών ενοικιαζόμενων μαθητών στα ξενοδοχεία, κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο, κατάργηση όλων των αντιεργατικών μέτρων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και άλλα πολλά, όχι μονό δεν κατάργησαν αυτά, αλλά πήραν μέρος στην υπογραφή νέων μνημονίων που σκοπό έχουν την εξαθλίωση όλων των εργαζομένων.

Το Σωματείο μας, αν και θέλησε να μιλήσει μαζί τους πολλές φόρες όμως πότε δεν πήρε καμιά απάντηση για συνάντηση και εμείς φυσικά το λάβαμε ως απορριπτική. Συνεπώς, οι συγκεκριμένοι Πρόεδροι κομμάτων και Βουλευτές Δωδεκανήσου είναι ανεπιθύμητοι για το Σωματείο μας «PERSONA NON GRATA».


Ρόδος , 27 Μαΐου 2016

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/5/16 07:59

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    https://youtu.be/tNku8hW6vP8

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/16 08:00

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    https://youtu.be/5lG2GxxRjns

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/16 08:03

    ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΓΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

    Άρα λοιπόν αγαπητοί μου συνέλληνες γνωρίζοντας έχοντας την γνώση, έχοντας την δύναμη και την δυνατότητα υπάρχει κάποιος να σε διοικήσει από δω και πέρα; Δεν μπορείς να διοικηθείς μόνος σου; Οι δυνάμεις και οι δυνατότητες είναι μπροστά στα μάτια σας οι αποδείξεις είναι στα χέρια σας. Μένει μόνο να ενωθείτε να αναγνωριστείτε όλοι.
    Να υπογράψετε όλοι ότι είστε αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς. Ότι σε αυτόν τον πλούτο συμμετέχετε γιατί είναι δικός σας. Να έρθετε όλοι να εισπράξετε το κομμάτι του πλούτου αλλά και της ευθύνης που πρέπει να έχετε όλοι και για το έθνος μας και για το γένος μας για την διαχείριση του πλούτου για την πραγματική εγκαθίδρυση της Ελλήνων πολιτείας της πραγματικής δημοκρατίας με αξίες, με αρχές με τα ελλάνια πρωτόκολλά μας. Όλα είναι στα χέρια σας. Από δω και πέρα δεν θέλετε παράκλητους για να υπάρχετε αλλά ούτε δήθεν κυβερνώντες που δεν κυβερνάνε εσάς, οι ίδιοι κυβερνούνται από κάποιους άλλους οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση ούτε με εσάς ούτε με την Ελλάδα ούτε με το Έθνος μας.
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/5/16 08:04

    ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΗΓΟΡΑ

    Είναι εντολή από εδώ και πέρα, διαταγή θα πάρετε, η μία είναι για να πάρετε την διαταγή για να δώσετε διαταγές αλλά είναι και διαταγή σχεδόν για όλους. Διαταγή για κάποιους και εντολή για κάποιους να ανοίξετε σε όλη την επικράτεια γραφεία σε όλους τους δήμους, σε όλους τους νομούς από άκρη σε άκρη να ενημερώσετε τους πάντες. Έχουμε πάρα πολύ εργασία από δω και πέρα και πολύ σοβαρές εργασίες να δώσουμε τις διαταγές να παραλάβετε την ίδια την εξουσία στα χέρια σας να την χρησιμοποιήσετε να πάρετε γρήγορα τον πλούτο και να απελευθερωθείτε πάρα πολύ γρήγορα. Μην αργείτε γιατί έχουν σχεδιάσει πάρα πολύ άσχημα πράγματα για την Ελλάδα. Εκτός από αυτήν την τρομοκρατία που συμβαίνει παντού σε όλα από αυτήν την δυνάστευση έρχονται πράγματα άσχημα. Σχεδιάζουν χιλιάδες άσχημα πράγματα είτε να σας φοβίσουν είτε να σας κρατήσουν σε όλο αυτόν τον ύπνο την ύπνωση σε όλη αυτήν την δυναστεία λέγοντάς σας ότι ψηφίσατε. Η πολιτεία πρέπει να έρθει στα χέρια των Ελλήνων η χώρα γρήγορα πρέπει να έρθει οι δυνάμεις και οι δυνατότητες είναι τεράστιες. Σας λέω λοιπόν ότι η Ελλήνων πολιτεία είναι γεγονός, σηκωθείτε και ενωθείτε όλοι ελάτε να υπογράψετε όλοι τις δηλώσεις να ξεχρεώσετε. Μαζί με αυτό υπογράφετε ότι είστε Έλληνες ιθαγενείς και αναγνωρίζεται ποιοι είστε και αναγνωρίζεται ο πλούτος σας. Όλοι αύριο στις εφορίες και στα γραφεία μας, ανοίξτε γρήγορα γραφεία σε όλη την επικράτεια και να είστε πανέτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να πάρουμε την Ελλάδα τα χέρια μας. Δεσμευόμαστε τουλάχιστον όσον αφορά εγώ και η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ότι τουλάχιστον από 10 έως 20 γραφεία πρέπει να τους δώσουμε την δυνατότητα να είναι μπροστά στην διαταγή και στην μάχη που έχουμε τις επόμενες μέρες.
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/5/16 08:06

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ

    Θα ήθελα να πω πέρα από αυτά ότι παρατηρούμε ένα καθεστώς μέσα από τις τηλεοράσεις βλέπουμε ότι τρέμουνε στην Τρόικα. Ένα πολιτικό καθεστώς το οποίο ουσιαστικά έχει πεθάνει και το κρατάνε με τεχνητά μέσα γιατί από την αρχή το πολιτικό κατεστημένο στην χώρα μας ήτανε εθνησηγενές και αυτό δεν υπάρχει πια και αυτό που βλέπουμε είναι μία επικυριαρχία ξένων κέντρων εκτός Ελλάδος. Αυτοί λοιπόν που παρουσιάζονται στις τηλεοράσεις σαν παντοδύναμοι και έρχεται η τρόικα και υποτίθεται ότι οι πολιτικοί τρέμουνε εμείς τους ψάχνουμε για να τους δώσουμε τα εξώδικα. Νομίζουν ότι αυτοί οι θεσμοί είναι τεράστιοι ότι είναι πάρα πολύ δυνατοί ουσιαστικά μπροστά μας είναι τελείως αδύναμοι γιατί ουσιαστικά την εξουσία την έχουμε εμείς. Εδώ μιλήσαμε για τα εξώδικα το εξώδικο του Αρτέμη Σώρρα το οποίο έχει πάει στον Άρειο Πάγο έχει πάει σε όλους τους θεσμούς παγκόσμια. Αυτούς που τρέμει το πολιτικό καθεστώς εμείς πηγαίνουμε και τους γνωστοποιούμε τι πρόκειται να κάνουμε. Πρέπει να καταλάβουμε το θέατρο που παίζουν είναι πάρα πολύ φτηνό. Πρέπει να καταλάβουμε πραγματικά την δύναμή μας και έχουμε φτάσει πραγματικά σε επίπεδα τα οποία είναι πάρα πολύ υψηλά το μόνο που μένει είναι να ενωθούμε. Είναι όλα δικά μας πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Η δύναμη είναι δική μας. Όταν ενωθούμε θα εκτελέσουμε όλη την διαδικασία.

    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

    Στις δύο επόμενες μέρες θα είναι όλος ο φάκελος που θα δείτε ακριβώς τις πιστοποιήσεις όλες από την Βίκυ Χαραλάμπους από την Νάνσυ την Γεωργοσοπούλου και ενδεχομένως και από μία άλλη συνελληνίδα. Όλα πρέπει να είναι στο γραφείο σας, μελετήστε τα καλά μάθετε την δύναμη και τι δυνατότητα έχετε. Τις επόμενες μέρες θα τις πάρετε θα σας πιέσουμε να το κάνετε, έχετε καθήκον από εδώ και πέρα να έχετε την δύναμη και την δυνατότητα.
    Θα πρέπει να πάρετε τον λαό στην πλάτη σας την ευθύνη άμα το θέλετε και του γένους και του εαυτού σας και των παιδιών σας.
    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
    Η Ελλάδα στους Έλληνες η Ελλήνων Συνέλευσις δεν είναι κυβέρνηση είναι η ίδια η Ελλάδα, ας το καταλάβετε όλοι.
    Δύναμη φως
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/5/16 08:10

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ== Ε.ΣΥ
    ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ
    ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ

    ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ/ ΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/ ΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΤ 2012 .
    (ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ…)..

    Π.Χ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ 4 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ 80.000 ΕΥΡΩ

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ .ΥΨΟΥΣ 4.300.000.000.000. ΕΥΡΩ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ……..

    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ .
    OΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΕΦΟΡΙΑ- ΙΚΑ-ΤΕΒΕ -ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.

    - Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΦΟΡΟΛΟΓΙΤΗ.

    - Ο Φ.Π.Α ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 13%

    - ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

    - ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ

    -ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ -ΠΑΙΔΕΙΑ- ΝΕΡΟ ΚΛΠ.

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

    ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
    εξαγορά όλων των κόκκινων δανείων που
    υπάρχουν στις Τράπεζες σήμερα από το Πιστωτικό Ίδρυμα της Πολιτείας. .

    ΓΕΩΡΓΙΑ-ΤΟΥΡΙΣΜΟ- ΕΝΕΡΓΕΙΑ- ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΛΠ
    OΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΤΑΤΗΘΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2012 ΥΠΕΡ
    ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    TI ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ?
    ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ

    ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

    ΕΛΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/5/16 08:28

    .==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ.Ε.ΣΥ==
    0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
    Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
    ΣΕΛΙΔΑ 25 από 40
    12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
    12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
    12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
    12.4. Όλες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
    12.5. Στη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
    12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
    12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
    12.8. Όλες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
    12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
    12.10.Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν' είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
    ΣΕΛΙΔΑ 26 από 40
    12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
    12.12.Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
    12.13.Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
    ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2 ΤΡΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ
    ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ 6199/4-9-2015


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *