ροή ειδήσεων

Σημαντική εξαγορά, με ελληνικό "χρώμα" καθώς η TUI εξαγοράζει...


...την Τransat France και ως εκ τούτου το μεγάλο πρακτορείο Look Voyage 11/05/2016 Μια πολύ σημαντική εξαγορά με έντονο ελληνικό χρώμα αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα το money-tourism.gr. Ο όμιλος TUI, κερδίζοντας στο «νήμα» την ιταλική ALPI, εξαγοράζει την Transat France, ιδιοκτήτρια του γαλλικού γραφείου Look Voyage, με πολλά clubs στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. 

Η εξαγορά αναμένεται εκτός απροόπτου, να ανακοινωθεί σήμερα, και θα ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο, αφού εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Γνωρίζουμε και το τίμημα, το οποίο ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, πλην όμως επειδή δεν το έχουμε διασταυρώσει απολύτως, προτιμούμε να περιμένουμe. 

Στην Ελλάδα αντιπρόσωπος είναι η Tour Greece, στην οποία συμμετέχει η στην οποία συμμετέχει η μητρική εταιρία TRANSAT CANADA, και η οποία μάλλον πωλείται επίσης «πακέτο», με την γαλλική εταιρία. Στην Κρήτη το γαλλικό γραφείο συνεργάζεται με πολλά ξενοδοχεία, μεταξύ των οποίων το Bali Ρaradise, το Santa Marina, στα Χανιά, στη Χαλκιδική, στη Ρόδο με τον όμιλο Χατζηλαζάρου στην Ρόδο, το Kinetta Beach στην Αττικο-Κορινθία, κ.λπ.. 
ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *