ροή ειδήσεων

Χοντρός - λιγνός (Καμμένος - Τσίπρας) σε φρεγάτα του Π.Ν. [video]


Μετά την «απόδραση» στο Πόρτο Ύδρα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σήμερα ανήμερα του Πάσχα στη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας»...



Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Οι δυο άνδρες αντάλλαξαν ευχές με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα.

Είχαν προηγηθεί οι «μίνι» διακοπές των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου στο Πόρτο Ύδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πολιτικοί αναχώρησαν για το πολυτελές θέρετρο περίπου στις 11:30 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής.

Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος μαζί με δύο άντρες της προσωπικής τους ασφάλειας επιβιβάστηκαν στο μικρό, γρήγορο και ευέλικτο σκάφος του υπουργού Άμυνας «Julestoo».

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίστηκε με τζιν πουκάμισο, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Ο κ. Τσίπρας φορούσε κίτρινο μπλουζάκι, μαύρο καπέλο και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Έπειτα από ταξίδι λίγης ώρας ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφτασαν σε πολυτελή βίλα στην περιοχή του Πόρτο Ύδρα, όπου σύμφωνα με περίοικους ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται συχνά τα Σαββατοκύριακα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από περίοικους γύρω από την κατοικία όπου έμειναν οι δύο άντρες βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία είχε βέβαια κάνει αισθητή την παρουσία της από τις προηγούμενες ημέρες.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *