ροή ειδήσεων

Αυτό είναι το προφίλ του 14χρονου δράστη που έσφαξε τον άτυχο Τάσο!


Αυτό είναι το προφίλ του 14χρονου δράστη που έσφαξε τον άτυχο Τάσο!
Το προφίλ του 14χρονου δράστη


Γιατί τον κορόιδευαν όλοι στο σχολείο;

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το μοιραίο βράδυ και την αφορμή του καβγά που οδήγησαν στην τραγωδία στη Γέφυρα.


Αξιωματικός του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης, ο οποίος πήρε την κατάθεση του 14χρονου, που ομολόγησε ότι σκότωσε με δύο μαχαιριές στον λαιμό τον φίλο του, μιλώντας στο Mega αποκάλυψε συγκλονιστικά στοιχεία για το άγριο φονικό που συγκλόνισε τη χώρα.


"Ο μπαμπάς σου δεν είναι ικανός να πάρει καλύτερο τρακτέρ"
Τι ήταν όμως αυτό που όπλισε το χέρι του ανήλικου μαθητή; Όπως μετέδωσε το Mega, το μοιραίο βράδυ όταν τα δύο αγόρια επέστρεφαν στα σπίτια τους από το αναψυκτήριο του χωριού ξεκίνησαν να τσακώνονται για το ποια οικογένεια έχει το καλύτερο τρακτέρ...



Σύμφωνα με την κατάθεση του 14χρονου, το θύμα κατά τη διάρκεια του τσακωμού είπε στον μετέπειτα δολοφόνο του: “Εσένα ο πατέρας σου δεν είναι ικανός να πάρει μεγαλύτερο και καλύτερο τρακτέρ”, γεγονός που εξαγρίωσε τον δράστη. Οι δυο τους συνέχισαν τον δρόμο της επιστροφής αλλά σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο ανήλικος, το θύμα εξακολούθησε να τον “τσιγκλάει” για διάφορα θέματα.





Τότε ο δράστης πήγε στο σπίτι του, πήρε το μαχαίρι και επέστρεψε για να σκοτώσει τον φίλο του. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr μετά το έγκλημα πήγε στο σπίτι του και κοιμήθηκε.


Το προφίλ του δράστη
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι φίλοι και συμμαθητές του δράστη του είχαν δώσει το παρατσούκλι “γκαγκά”. Το παιδί επιπλέον έχει μια ιδιαιτερότητα στην ομιλία καθώς μιλά πιο αργά από τα υπόλοιπα, γεγονός που προκαλούσε τα πειράγματα των συμμαθητών του.




Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης γινόταν αντικείμενο κοροϊδίας και για τα κιλά του που τον εμπόδιζαν να τρέχει γρήγορα.





Ο δράστης φαίνεται ότι δεν είχε ενημερώσει ούτε παραπονεθεί στους γονείς του για όσα περνούσε στο σχολείο. Ο 14χρονος αν και περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα έγιναν το βράδυ τους Σαββάτου, φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη απόλυτα τι έχει συμβεί.


Οι εργαστηριακές εξετάσεις που ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής, έδειξαν και επιστημονικά την ταυτότητα του δράστη. Ο 14χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα...

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *