ροή ειδήσεων

Ανακαλούνται 200 αυτοκίνητα Lexus IS στην Ελλάδα


Επικαιροποιημένο δελτίο τύπου σχετικά με το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου του αερόσακου του συνοδηγού αυτοκινήτων Lexus IS 250 και IS-F...


Σε συνέχεια των από 20/05/2015 και 28/07/2015 ∆ελτίων Τύπου της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας σχετικά με εκτέλεση προγράμματος προληπτικού ελέγχου του αερόσακου του οδηγού και του συνοδηγού αυτοκινήτων TOYOTA, μοντέλα Yaris, Corolla, RAV4, Avensis και Hilux από την εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E., πληροφορούμε τους καταναλωτές ότι, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το εργοστάσιο κατασκευής, το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για τον αερόσακο συνοδηγού αφορά επιπλέον 200 οχήματα, μοντέλα Lexus IS 250 και IS-F παραγωγής από 3 Ιουλίου 2005 έως 27 ∆εκεμβρίου 2011.

Υπενθυμίζεται ότι στα εμπλεκόμενα οχήματα ενδέχεται, συμφώνα με την σχετική ενημέρωση του προμηθευτή Takata, το σύστημα πυροκροτητή-εκτόνωσης του αερόσακου οδηγού να μην λειτουργήσει βάσει των προδιαγραφών. Ως εκ τούτου είναι πιθανό σε περίπτωση ενεργοποίησης του αερόσακου να μην πραγματοποιηθεί η πλήρης ανάπτυξή του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, έτσι ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Lexus σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος / αντικατάσταση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς - Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09:00 έως 17:00).

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *