ροή ειδήσεων

Ο Ροδίτης ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος στο 5ο του παιχνίδι στο Euro 2016


Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και ο Τάσος Σιδηρόπουλος γνώριζαν πριν από το Κροατία - Τσεχία τον κίνδυνο επεισοδίων. Τι συνέβη στην αλλαγή των Βορειοϊρλανδών κόντρα στους Ουκρανούς με τον Έλληνα ρέφερι; Το Sport24.gr έχει τις λεπτομέρειες.


Την Κυριακή (19/6) θα βρίσκεται στο Ρουμανία - Αλβανία, στην τρίτη αγωνιστική του Α' ομίλου. Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσων είχε οριστεί 4ος στο Ουκρανία - Βόρειος Ιρλανδία, παιχνίδι στο οποίο έγινε μπέρδεμα με την αλλαγή των Βορειοιρλανδών.


Στο 75' ο Σιδηρόπουλος σήκωσε την ταμπέλα για την αλλαγή τους. Τα νούμερα που αναγράφονταν σε αυτή ήταν το "17" και το "13". Σύμφωνα με αυτό θα έπρεπε να βγει ο Κόρι Έβανς και να μπει ο Πάντι ΜακΝέρ. Με το που σηκώθηκε η φωτεινή πινακίδα υπήρξε διαμαρτυρία από τον Κόρι Έβανς ότι δεν είναι εκείνος που πρέπει να βγει αλλά ο Στιούαρτ Ντάγκλας. Μετά από λίγο, ο Τάσος Σιδηρόπουλος σήκωσε εκ νέου την ταμπέλα γράφοντας το Νο 14, δηλαδή αυτό του Ντάγκλας, αλλά πηγαίνοντας προς τον πάγκο ο προπονητής του τον έστειλε πάλι μέσα στο γήπεδο ακυρώνοντας την αλλαγή. Τελικά μετά από μερικά λεπτά έγινε η αλλαγή με τον ΜακΝέρ να μπαίνει στη θέση του Έβανς.






Τι ακριβώς συνέβη; Αρχικά να πούμε ότι κάθε ομάδα σε τέτοια διοργάνωση έχει τη δική της πινακίδα. Όταν θέλει να κάνει μία αλλαγή, την πάει έτοιμη στον εκάστοτε διαιτητή. Δεν είναι υποχρεωμένος ο ρέφερι να τη διαμορφώνει. Σκοπός των Βορειοϊρλανδών ήταν να κάνουν σκόπιμη καθυστέρηση, αφού ήταν μπροστά στο σκορ και θα έπαιρναν την ιστορική νίκη (εκείνο το λεπτό ήταν 1-0 μπροστά στο σκορ, το 2-0 έγινε στο 96'). Τόσο ο Κόρι Έβανς όσο και ο Στιούαρτ Ντάγκλας είχαν προσποιηθεί αρχικά ότι είναι τραυματίες, αλλά όταν σηκώθηκε η πινακίδα... "ξεκαθάρισαν" στον πάγκο τους πως δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα!

Ο Σιδηρόπουλος συμμετείχε και στο παιχνίδι της Κροατίας με την Τσεχία, όπου στο 87' ξέσπασαν επεισόδια. Οι Κροάτες ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1, όταν οπαδοί της εκτόξευσαν καπνογόνα και δυναμιτάκια στον αγωνιστικό χώρο. Πριν από το ματς οι διαιτητές της αναμέτρησης είχαν ενημερωθεί τον κίνδυνο επεισοδίων, μια και μερίδα οπαδών της Κροατίας ήταν σε διαμάχη με την ομοσπονδία της χώρας.






Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τους βοηθούς του και τον Σιδηρόπουλο ήταν προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα και πριν από την έναρξη του αγώνα είχαν πει πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ψύχραιμα την κατάσταση, ώστε να μην μεταδώσουν την ανησυχία τους στους ποδοσφαιριστές. Τελικά μετά από ένα επεισοδιακό πεντάλεπτο η αναμέτρηση άρχισε εκ νέου. Σε ό,τι αφορά στον άνδρα στον οποίο έσκασε δίπλα του κροτίδα, δεν συντρέχει κανένα κίνδυνο υγείας. Μετά τον αγώνα, πριν από τη σύνταξη του φύλλου αγώνα, ρωτήθηκε αν είναι καλά και απάντησε πως δεν έχει τραυματιστεί. Ο Σιδηρόπουλος θα μείνει στο Euro 2016 τουλάχιστον μέχρι τη φάση των "16".

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *