ροή ειδήσεων

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει: αυτά είναι τα 6 τρίκ για πιο ευχάριστες πτήσεις


Έξι τρικ που θα σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε από το άγχος πτήσης και να ξεπεράσετε
το συνήθως άβολο ταξίδι μέσα στο αεροσκάφος, αποκαλύπτει αεροσυνοδός με προϋπηρεσία 4 χρόνων στην ηλεκτρονική εφημεριδα της Αυστραλίας, news.com.au.Διαβάστε τι προτείνει...



1. Επιβιβαστείτε τελευταίοι στο αεροσκάφος για να πετύχετε άδεια θέση δίπλα σας.

Ως αεροσυνοδός μία από τις πιο κοινές ερωτήσεις που δεχομαι από τους επιβάτες κατά τη διάρκεια της επιβίβασης είναι αν το αεροσκάφος είναι γεμάτος και αν θα υπάρξουν επιπλέον θέσεις.Η απάντηση είναι πάντα ότι πρέπει να περιμένουν μέχρι να επιβιβαστούν όλοι επιβάτες, να κλείσουν οι πόρτες, πριν μετακινηθεί οποιοσδήποτε επιβάτης σε άδεια σειρά θέσεων. Αν είστε από τους τελευταίους που θα επιβιβαστείτε, τότε οποιαδήποτε άδεια θέση δείτε είναι πιθανό ότι θα μπορείτε να την καταλάβετε.Όμως προσέξτε: δεν πρέπει να το παρακάνετε με αυτή τη συμβουλή. Οι καθυστερήσεις στην επιβίβαση στο αεροσκάφος κοστίζουν χιλιάδες δολάρια, επομένως αν περιμένετε υπερβολικά, υπάρχει ο κίνδυνος το αεροσκάφος να αναχωρήσει χωρίς εσάς.Το ζήτημα είναι να βρεθείτε στην πύλη έτοιμοι για επιβίβαση, όμως κοντά στο τέλος της ουράς.

2. Μην κάθεστε κοντά στο διαχωριστικό μέρος της καμπίνας του αεροσκάφους γιατί κινδυνεύετε να καθίσετε δίπλα σε μωρό.Ενώ δεν μπορείτε να αποφύγετε το κλάμα ενός μωρού, μπορείτε να μειώσετε τις πιθανότητες να ταξιδέψετε δίπλα του επιλέγοντας θέση μακριά από το διαχωριστικό θαλάμου επιβατών.Τα διαχωριστικά αυτά είναι τα μοναδικά σημεία της καμπίνας όπου οι γονείς τοποθετούν τα παιδικά καροτσάκια με ασφάλεια.

3. Καθίστε στο πίσω μέρος του αεροσκάφους για καλύτερες υπηρεσίες εν πτήσει

Ενώ οι περισσότεροι επιβάτες προτιμούν τις μπροστινές θέσεις καθώς επιθυμούν να αποβιβάζονται πιο γρήγορα και για να έχουν καλύτερες επιλογές γεύματος, οι αεροσυνοδοί γνωρίζουν ότι αν καθίσετε στο πίσω μέρος θα τύχετε καλύτερης εξυπηρέτησης και υπηρεσιών εν ώρα πτήσης.Ο λόγος είναι ότι οι αεροσυνοδοί αποφεύγουν να απαντούν σε καμπανάκια από το μπροστινό μέρος του αεροσκάφους γιατί εάν απαντήσουν σε ένα σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να σερβίρουν το ίδιο σε όλους τους επόμενους στη σειρά επιβάτες.Τα αεροσκάφη όμως δεν έχουν αρκετά ποτά, μαξιλάρια, οδοντόβουρτσες κτλ.Όμως για τους επιβάτες που κάθονται στο πίσω μέρος, είναι πολύ πιο εύκολο να εξαφαλίσουν ένα δεύτερο μικρό μπουκάλι κρασί.

4. Αποφύγετε τις θέσεις δίπλα στο παράθυρο για να αποφύγετε το κρύο

Παρότι μπορεί να φαίνεται αυτονόητο, οι επιβάτες τείνουν να ξεχνούν πόσο κρύα μπορεί να γίνει η άτρακτος όταν το αεροσκάφος πετά στα 35.000 πόδια. Για να μην παγώσετε, να νιώσετε άβολα, μην επιλέξετε θέση δίπλα στο παράθυρο.

5. Προσέξτε πολύ στην τακτοποίηση των αποσκευών για να αποφύγετε περιττά κόστη

Αν προγραμματίσετε εξ αρχής και προσεκτικά τι θέλετε να έχετε μαζί σας στις αποσκευές, θα περιορίσετε τα περιττά κόστη και θα γλιτώσετε πολύ ταλαιπωρία στην πτήση.Αποφύγετε να δαπανήσετε χρήματα σε αγορές της τελευταίας στιγμής από το αεροδρόμιο λόγω των χαμηλών τιμών τους.Το καλύτερο είναι να αγοράσετε μια μάσκα ύπνου, να μεταφέρετε τον φορτιστή κινητού από το σπίτι, να έχετε μαζί σας ένα φουλάρι για να αποφύγετε τις αγορές.

6. Μπείτε στο πρόγραμμα frequent flyer για να αυξήσετε τις πιθανότητες να έχετε upgrade

Όταν έχετε κάνει κράτηση σε θέση economy, όμως υπάρχει διαθέσιμη θέση business class, οι περισσότεροι μεγάλοι αερομεταφορείς θα ελέγξουν το ιστορικό πτήσης σας και θα σας προσφέρουν upgrade σε όσους πετούν συχνά.Ακόμη όμως και όσοι επιβάτες δεν έχουν τόσους πόντους, μπορεί να δικαιούνται την αναβάθμιση, εφόσον έχουν κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *