ροή ειδήσεων

Κως: Η ηλεκτρική κουζίνα ήταν γεμάτη χασίς και ηρωίνη


Ένοχοι κρίθηκαν από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου δύο Ρομά ηλικίας 33 και 28 ετών οι οποίοι είχαν συλληφθεί πριν από ενάμιση χρόνο στην Κω να μεταφέρουν μία ηλεκτρική κουζίνα που περιείχε δύο κιλά χασίς και περισσότερα από 100 γραμμάρια ηρωίνης!




Συγκεκριμένα, το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ σε κάθε κατηγορούμενο, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Πιο συγκεκριμένα, στις 21 Φεβρουαρίου 2015 στις 8.30 το πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν το φορτηγό στο 5ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Κω- Χωρίων στο ύψος της Μεσσαριάς και το ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα βρέθηκε μία ηλεκτρική κουζίνα η οποία περιείχε δύο συσκευασίες με 1.069 γραμ. και 1.053 γραμ. αντίστοιχα (συνολικό βάρος 2.122 γραμ.) ακατέργαστης κάνναβης, μία νάιλον συσκευασία με 117 γραμ. ηρωίνης και 7,3 γραμ. κοκαΐνης.



Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την ηλεκτρική κουζίνα με τα ναρκωτικά οι δύο αθίγγανοι είχαν παραλάβει από μεταφορική εταιρεία και την φόρτωσαν στο φορτηγό για να την μεταφέρουν, έγιναν όμως αντιληπτοί από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.
zougla
Πηγή : rodiaki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *