ροή ειδήσεων

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ θέαμα, λάμψη, ομορφιά & χορός στα Καλλιστεία Ν. Αιγαίου στην Κω (φωτό-βίντεο)


Δροσερές και όμορφες παρουσίες παρέλασαν και διαγωνίστηκαν, στο νέο θεσμό που καθιερώνεται στα Δωδεκάνησα, τα Καλλιστεία Ομορφιάς South-East Aegean & Dodecanese Islands

Μία βραδιά πλαισιωμένη εκτός από ωραίες παρουσίες και από πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, σπό τη σχολή του Γιάννη Πετούση JP Tango. Η βραδιά ξεκίνησε γύρω στις 22:00 με όμορφα χορευτικά και την πρώτη εμφάνιση των 22 κοριτσιών.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η "ψυχή" των καλλιστείων Νίκος Μπάμπαλης κάνοντας αναφορά στα 1α Καλλιστεία Ομορφιάς που γίνονται στο νησί μας και εν συνεχεία ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς, Άννα Σαρηγιάννη έδωσε το απαραίτητο στίγμα και φώτισε την νύχτα με το δικό της τρόπο.
Την κριτική επιτροπή των Καλλιστείων αποτελούσαν οι: Καφετζιδάκης Σπύρος, Ζαμπάρας Νίκος, Παπασταθόπουλος Ζήσης, Τσιρπανλής Γιάννης, Νταμάγκας Άρης, Μαίρη Μαρία, Νατάσα Ξανθοπούλου, Παναγιώτης Γρηγορίου, Χαματζόγλου Δημήτρης, Χατζημιχαήλ Μηνάς, Γιαβρόγλου Αγγελική.
Αργότερα, τα κορίτσια περπάτησαν στην πασαρέλα που είχε στηθεί στο Heaven Artemis για την μοναδική αυτή βραδιά. Εμφανίστηκαν με μαγιό, βραδινές τουαλέτες και σπορ ντύσιμο.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί καθώς και φορείς του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Κω έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *