ροή ειδήσεων

Ρόδος: Δηλώσεις Γιώργου Αγγούρια και Άννας Τομάζου ενόψει του Διεθνούς τουρνουά Σκουός


Την άποψη τους για το Διεθνές τουρνουά squash της Ρόδου το οποίο θα πραγματοποιηθεί
το διάστημα από τις 16 έως και τις 19 Ιουνίου στο ξενοδοχείο SHERATON και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, εξέφρασαν με δηλώσεις τους δυο από τους πρωταγωνιστές του Ροδιακού Ομίλου Τοιχοσφαίρισης. Ο αντιπρόεδρος του Ομίλου και παράλληλα αθλητής Γιώργος Αγγούριας αλλά και το Νο 2 της πανελλήνιας κατάταξης γυναικών και μέλος της Εθνικής μας ομάδας Άννα Τομάζου, είπαν:

Γιώργος Αγγούριας:
«Είναι το πιο μεγάλο επαρχιακό τουρνουά σκουός που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Είναι το μόνο με τόσο μεγάλη Διεθνή συμμετοχή. Θα πάρουν μέρος παίκτες απίστευτης ποιότητας και επιπέδου. Είναι ένα τουρνουά που πρέπει να το δει από κοντά ο φίλαθλος κόσμος της Ρόδου. Μπορούμε να πούμε ότι έχει γίνει θεσμός και έχει διαφημιστεί αρκετά στην Ευρώπη με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να έρχεται σημαντικός αριθμός καινούργιων παικτών και αρκετοί οι οποίοι επαναλαμβάνουν τη συμμετοχή τους. Το νησί κερδίζει μια μεγάλη διαφήμιση μέσα από αυτό το τουρνουά και θεωρώ ότι πρέπει να στηριχθεί από όλους τους τοπικούς φορείς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο Sheraton για τη μεγάλη στήριξη που μας παρέχει πολλά χρόνια τώρα σε όλες μας τις εκδηλώσεις αλλά και όλους τους χορηγούς μας μικρούς και μεγάλους για τη στήριξη τους. Χωρίς υπερβολή, αν δεν ήταν αυτοί δεν θα μπορούσε να γίνει ένα τόσο μεγάλο τουρνουά. Επίσης θέλω να τονίσω ότι υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων που εργάζονται εθελοντικά και με ζήλο για το άθλημα που αγαπάμε. Εδώ και πέντε χρόνια κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια στη Ρόδο η οποία έχει αποφέρει καρπούς. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι όλο και περισσότερος κόσμος έρχεται στο άθλημα και διοργανώνουμε κάθε χρόνο υψηλού επιπέδου τουρνουά παρά το ότι είμαστε σε μια περίοδο κρίσης».

Άννα Τομάζου:
«Το αγωνιστικό επίπεδο αναμένεται να είναι πιο ανεβασμένο φέτος λόγω του ότι σε σχέση με πέρσι έχουν έρθει περισσότεροι παίκτες από την ελίτ του Παγκοσμίου σκουός. Ακόμα και στο ταμπλό των γυναικών, το επίπεδο είναι σαφώς πιο ανεβασμένο με τη συμμετοχή επαγγελματιών αθλητριών ανάμεσα τους και της δική μας, πρωταθλήτριας Ελλάδας. Προσωπικά με ευχαριστεί ιδιαίτερα το ότι το ταμπλό των γυναικών είναι τεράστιο για τα δεδομένα της Ελλάδας. Είναι μια πολύ καλή εμπειρία για τους δικούς μας να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες αλλά και για τον κόσμο της Ρόδου να γνωρίσει από κοντά το συναρπαστικό κόσμο του σκουός. Στόχος μου στο τουρνουά είναι να αποκομίσω και άλλες εμπειρίες παίζοντας με κάποιες από τις κορυφαίες παίκτριες . Θα προσπαθήσω να φθάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Ευχαριστούμε πολύ τον Ροδιακό Όμιλο που θα μας δώσει για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να πάρουμε μέρος και να απολαύσουμε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια. Τους ευχαριστώ και για τη στήριξη προς το πρόσωπο μου τα τελευταία χρόνια».





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *