ροή ειδήσεων

Βόμβα Μητσοτάκη κατά βιομηχάνων: Φέρτε πίσω τα λεφτά που έχετε βγάλει έξω!


Και όλοι κατάπιαν τη γλώσσα τους

Βόμβα έριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη γενική συνέλευση των βιομηχάνων. Θύματα όμως δεν είχε, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, παρότι η… εκρηκτική ύλη ήταν… δυναμίτης!

Ήταν μια βόμβα που στοχοποιούσε μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών που έχουν βγάλει λεφτά έξω, κάτι που είναι μεν γνωστό, αλλά μέχρι τώρα ο Μητσοτάκης, ως βουλευτής, ως υπουργός και τώρα ως πρόεδρος της ΝΔ, δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες επιθέσεις, με αποτέλεσμα όλοι να αναζητούν τους λόγους που επιτέθηκε στους βιομηχάνους αντί να κάνει, π.χ., σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Ανεξάρτητα από τον λόγο που επέλεξε να κάνει την επίθεση δημόσια, και μάλιστα από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ, από το οποίο στη συνέχεια μίλησε ο υψηλός προσκεκλημένος, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, και μετά ο πρωθυπουργός, η… βόμβα είχε αληθινό περιεχόμενο.

Ευθέως κατηγόρησε τους βιομηχάνους ότι έχουν βγάλει -όχι νόμιμα βέβαια– λεφτά έξω και ότι η μόνη κοινωνική προσφορά τους είναι να φτιάχνουν καμιά εκκλησία στο χωριό τους! Είπε συγκεκριμένα: «Να βάλετε τα κεφάλαια που διαθέτετε εντός και εκτός Ελλάδας να δουλέψουν προς όφελος και δικό σας αλλά και της χώρας. Αναμένω να επαναπατρίσετε επαρκή κεφάλαια»! Η φράση «επαρκή κεφάλαια» δείχνει ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να έχει στοιχεία για το ύψος των κεφαλαίων που έχουν βγάλει έξω οι βιομήχανοι, ασφαλώς αδήλωτα. Και ευθέως τους είπε ότι δεν πρέπει να φέρουν πίσω τίποτε πενταροδεκάρες…

Και αυτό ίσως να ήταν ο λόγος που ο πρόεδρος της ΝΔ τούς… κάρφωσε, υπογραμμίζοντας την παντελή απουσία τους από τη στήριξη ομάδων της κοινωνίας που έχουν πληγεί άγρια από την οικονομική κρίση:

«Η ευθύνη σας απέναντι σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται δεν μπορεί να εξαντλείται στην κατασκευή μιας εκκλησίας στο χωριό σας»!

Μπροστά σε αυτές τις βαριές κατηγορίες που διατύπωσε ο Μητσοτάκης, και μάλιστα στη γενική συνέλευση των βιομηχάνων, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, κανένας από τους παρισταμένους δεν σήκωσε το γάντι να του πει: «Τι είναι αυτά που λες;

Αν έχεις στοιχεία και ονόματα, δώσ’ τα στη δημοσιότητα. Αυτά είναι ψέματα». Αντίθετα, επικράτησε άκρα του τάφου σιωπή, που σημαίνει ότι ο αρχηγός της ΝΔ ήξερε τι έλεγε, αρκετοί έχουν βγάλει πολλά λεφτά έξω.

http://makiskouris.paron.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/6/16 10:59

    βαλε τη μουρη σου στο καθρεπτη και ξαναπεστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/16 21:14

    Ας αρχίσει πρώτα από τους διεφθαρμένους πολιτικούς και μετά να μιλάει για τους βιομήχανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *