ροή ειδήσεων

Κατέθεσαν στον ανακριτή οι δύο ανήλικες αδελφές θύματα του ιατρικού επισκέπτη


Συνελήφθη να αυνανίζεται εντός του αυτοκινήτου του έξω από το σχολικό συγκρότημα της Καπνοβιομηχανίας

Ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, κλήθηκαν και κατέθεσαν χθες, παρουσία παιδοψυχολόγου και της μητέρας τους, δύο ανήλικες αδελφές, θύματα, του προσωρινά κρατούμενου 52χρονου, ιατρικού επισκέπτη, κατηγορούμενου για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού, για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και για ασελγείς πράξεις, έναντι αμοιβής σε ανήλικα κορίτσια κατ’ εξακολούθηση.



Ο 52χρονος, όπως έγραψε η «δημοκρατική», συνελήφθη την 8η Ιουνίου 2016, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, επ’ αυτοφώρω, να αυνανίζεται εντός του αυτοκινήτου του έξω από το σχολικό συγκρότημα της Καπνοβιομηχανίας.

Από την προανάκριση, προέκυψε ότι είχε διαπράξει το ίδιο αδίκημα και είχε γίνει αντιληπτός από ανήλικη μαθήτρια την 4η και 6η Ιουνίου 2016.

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι ο δράστης από τον Σεπτέμβριο του 2015, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό του αλλά κι άλλα μεταφορικά μέσα, μετέβαινε καθημερινά έξω από σχολεία για τον ίδιο λόγο.

Από την έρευνα που του έγινε προέκυψαν εξάλλου στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση και υπόθεσης ασέλγειας, με δράστη τον ίδιο και θύματα δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 16 και 15 ετών, του φιλικού του περιβάλλοντος.

Για τα δύο κορίτσια υποστήριξε ότι δεν είχε ποτέ πρόθεση να διαπράξει καμία ασελγή πράξη σε βάρος τους και ότι η πάθηση του ήταν σε γνώση τους και σε γνώση της οικογενείας τους, που του ζητούσαν χρήματα για να καλύψουν ανάγκες τους.

Τα δύο ανήλικα παιδιά περιέγραψαν το τι ακριβώς συνέβη στις συναντήσεις τους με τον 52χρονο και σύμφωνα με τις πληροφορίες επεσήμαναν ότι ελάμβαναν διάφορες αμοιβές για να βρίσκονται με τον κατηγορούμενο και ότι σκόπευαν να σταματήσουν να τον συναντούν.
newsbeast
δημοκρατική

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *