ροή ειδήσεων

Ρόδος: Βίασε νεαρή Αγγλίδα και της έκλεψε και το πορτοφόλι


Ένας 29χρονος Αλβανός που θα δικαστεί αύριο


Κατηγορείται ότι βίασε 25χρονη Αγγλίδα και φεύγοντας πήρε μαζί του και το πορτοφόλι της!

Πρόκειται για 29χρονο αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής ο οποίος θα καθίσει αύριο στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου για την υπόθεση αυτή, η οποία εκτυλίχθηκε πριν από έξι χρόνια στη Ρόδο και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης με την καταγγελία που έκανε η νεαρή Αγγλίδα στην αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 25χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στις 20 Ιουλίου 2010 δηλώνοντας στους αστυνομικούς πως πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στη παραλία των Πεύκων, άγνωστος δράστης εκμεταλλευόμενος την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία. Όμως ο δράστης, σύμφωνα πάντα με την αλλοδαπή, φεύγοντας πήρε μαζί του και το … πορτοφόλι της (!) το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό.

Μετά από έρευνες των αστυνομικών προέκυψε πως πρόκειται για τον 29χρονο Αλβανό κάτοικο Λάρδου, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σε βάρος του 29χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το οποίο εκτελέστηκε στις 26 Ιουλίου 2010 μετά από αίτημα του δικηγόρου του αλλοδαπού κ. Σταύρου Παναγιωτακόπουλου, οπότε ο φερόμενος ως δράστης προσήχθη ενώπιον του εισαγγελέα και του γνωστοποιήθηκε η ποινική δίωξη για βιασμό που τον βαραίνει και της κλοπής και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος παραδέχτηκε ότι είχε ερωτική επαφή με την 25χρονη Αγγλίδα, την οποία όμως όπως είπε εκείνη προκάλεσε και μάλιστα τον πήρε από το χέρι, προκειμένου να τον απομακρύνει προς τη παραλία. Μάλιστα ο 29χρονος προσκόμισε στην ανακρίτρια και βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος στο οποίο διασκέδαζε όπου και τον πλησίασε η καταγγέλλουσα επιδιώκοντας την γνωριμία μαζί του. Επίσης υπέρ του 29χρονου κατέθεσαν και δύο ακόμη άτομα ως μάρτυρες, οι οποίοι και τόνισαν πως η 25χρονη ήταν αυτή που προκάλεσε και προσκάλεσε τον 29χρονο, και όχι το αντίθετο.

Τελικά με σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο 29χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της εμφάνισης του κάθε 1η του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 1000 ευρώ.

Άγγλος βίασε συμπατριώτισσα του

Κατηγορούμενος για τον βιασμό συμπατριώτισσας του, παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, 30χρονος Βρετανός.

Η δίκη προσδιορίστηκε να γίνει αύριο, ενώ το περιστατικό σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα έγινε στις 7 Ιουλίου 2009 στη Ρόδο και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία της νεαρής Αγγλίδας σε βάρος του Βρετανού.
protothema

Πηγή: www.rodiaki.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *