ροή ειδήσεων

Προσοχή: Κυκλοφορεί μεγαλοαπατεώνας - Μητροπολίτης.

Σε νέες περιπέτειες φέρεται να εμπλέκεται ο αυτοαποκαλούμενος
«Μητροπολίτης Κρήτης Υπέρτιμος και Έξαρχος Ευρώπης» «Ηγούμενος» Ιλαρίων και κατά κόσμον πρώην απατεώνας επιπλάς Θωμάς Κονσολάκης, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε φωτογραφηθεί μέσα στο ΥΠΕΘΑ στο πλευρό του Πάνου Καμμένου, καθώς όμως και στο πλευρό του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.
Στη μόδα… μέσα είστε σίγουρα! Αφού τα γυαλιά – ηλίου «μάσκα» και το μπορνοροδοκόκκινο ράσο…. είναι προσεγμένα και στην τρίχα… Τι άλλο είσαι ρε αρχιαπατεωνα ; Κοσμικός; Μαϊντανός;
Ο μαϊμού Μητροπολίτης, σύμφωνα με αλλεπάλληλες καταγγελίες αλλά και φωτογραφικά ντοκουμέντα που έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, «κάνει παρέα με κατηγορούμενους ψευτοπαπάδες, απατεώνες και παιδόφιλους, φέρεται επίσης να φωτογραφίζεται σε μασονική στοά, μπαινοβγαίνει στα Υπουργεία, φοροδιαφεύγει και κοροϊδεύει πιστούς με δήθεν «φουστάνια Παναγίας» στο μοναστήρι του.
Ο δεσπότης με το κόκκινο ράσο, μάλιστα προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Αρχιεπισκοπής Κρήτης αφού έταζε στα υποψήφια κορόιδα ….παπάδες,

Ο ίδιος λέει ότι είναι από την Ρωσία, αποκαλείται Έξαρχος Ρωσίας και ετοιμάζει φιλορωσικό κόμμα»! Τα καμώματα του Κονσολάκη – ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κρήτη, φωτογραφίζεται αγκαλιά με γυναίκες και ποζάρει με ποτό, γυαλιά ηλίου και το ράσο του αναστάτωσαν και την αρχιεπισκοπή Κρήτης η οποία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Τις τελευταίες ημέρες έχει εμφανισθεί στο Ηράκλειο, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ανατολικής κυρίως Κρήτης, κάποιος ρασοφόρος, ο οποίος ονομάζεται «Μητροπολίτης Κρήτης Ιλαρίων ο Α’, Υπέρτιμος και έξαρχος πάσης Ευρώπης και Πρόεδρος της Ελληνορωσικής Μητροπολιτικής Συνόδου Ευρώπης». Ως έδρα του παρουσιάζει κάποιο Ησυχαστήριο «Παναγία Θεραπεύτρια» στη Νέα Μάκρη Αττικής. Ο συγκεκριμένος ρασοφόρος πραγματοποιεί συνάξεις σε ξενοδοχεία, αίθουσες και ιδιωτικούς χώρους, προσκαλεί ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας για να τους «σταυρώσει» και δήθεν να τους θεραπεύσει. Πληροφορούμε τον ευσεβή λαό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής μας, ότι ο συγκεκριμένος ρασοφόρος είναι άγνωστος για την Ορθόδοξη Εκκλησία μας. Δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία Κρήτης, ούτε με κάποια από τις Κανονικές Ορθόδοξες Εκκλησίες σε όλο τον κόσμο, ούτε υπάρχει Ελληνορωσική Μητρόπολη Ευρώπης ή Ελληνορωσική Μητροπολιτική Σύνοδος. Για τους παραπάνω λόγους, ζητούμε την προσοχή των ευσεβών χριστιανών εις το συγκεκριμένο θέμα, να βρίσκονται σε εγρήγορση, να εμπιστεύονται μόνο την Τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία μας και τις ευρισκόμενες σε κοινωνία με τις Κανονικές Ορθόδοξες Εκκλησίες».
Ο ξανθούλης, φίλος του… δέσποτα, κατηγορήθηκε για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας ο δε ρασοφόρος για εικονικούς γάμους.
Πιθανόν στο γραφείο των Καμμένου-Παππά θα είχαν πολλά να πουν.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *