ροή ειδήσεων

Ντοκουμέντο σοκ: Βίντεο από τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη


Ένα βίντεο διάρκειας δυόμιση λεπτών που περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη...


βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Το βίντεο, που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», έχει πρωταγωνιστές τους 8 νεαρούς που κατηγορούνται ότι προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Το υλικό έχει τραβηχτεί στο δωμάτιο του άτυχου νεαρού στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων από ένα από τα άτομα που του επιτίθενται.
Σε αυτό φαίνεται ο 20χρονος Γιακουμάκης να είναι πεσμένος στο κρεβάτι του και να παρακαλεί τους συμφοιτητές του από την Κρήτη να τον ελευθερώσουν.
Αντίθετα, αυτοί φωνάζουν και γελούν, και ενώ ο 20χρονος τους λέει ότι πονά και τους ζητάει να τον αφήσουν, εκείνοι συνεχίζουν το «παιχνίδι» τους. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης φωνάζει ότι πονάει, και προσποιείται κάποια στιγμή ότι γελάει πιθανότατα για να τους πείσει να τον αφήσουν.

Στη συνέχεια ένας μυώδης νεαρός του κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο 20χρονος φαίνεται να εγκαταλείπει και να περιμένει απλά πότε θα τελειώσουν το «παιχνίδι» τους.
Κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει ,Φτάνει. Αφήστε τον τώρα» και το μαρτύριο τελειώνει με τους νεαρούς να βγαίνουν από το δωμάτιο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα το βίντεο βρέθηκε στα χέρια των αρχών όταν κάποιος από τους σπουδαστές φαίνεται ότι μετάνιωσε για τα όσα συνέβαιναν και το παρέδωσε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *