ροή ειδήσεων

Μάικλ Τζάκσον: Φωτογραφίες - ΣΟΚ με σαδομαζοχιστικά και παιδοφιλία! [εικόνες]


Σαν βόμβα έπεσε η είδηση, ότι έκθεση της αστυνομίας της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια, η οποία πραγματοποιήθηκε το 2003, αναφέρει πως στο ράντσο του τραγουδιστή βρέθηκαν, μόνο στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο, επτά συλλογές με φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν γυμνά αγόρια στην εφηβεία ή ακόμα και μικρότερα καθώς και γυμνές γυναίκες...



Τώρα, 13 χρόνια μετά και ενώ ο Μάικλ Τζάκσον απεβίωσε το 2009, η σχετική έκθεση της αστυνομίας που δόθηκε στη δημοσιότητα σοκάρει. Όπως εντύπωση προκαλεί μια φωτογραφική συλλογή του σταρ με τίτλο: «Nude photos of teenage boys from late 1800s» στην οποία εμφανίζονται γυμνά αγόρια στα τέλη του 1.800!




Σύμφωνα με το «Radar Online» που δημοσιεύει τα εν λόγω έγγραφα και τις φωτογραφίες, o Μάικλ Τζάκσον είχε μια πολύ μεγάλη συλλογή πορνογραφικού υλικού. Όπως αναφέρουν τα αστυνομικά έγγραφα, ο Μάικλ Τζάκσον παρουσιάζεται ως ένα χειριστικό ον, ένας παρανοϊκός με το σεξ και τα ναρκωτικά «θηρευτής», που χρησιμοποιούσε το αίμα, τις ακατάλληλες φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου, τις θυσίες ζώων, και διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις μεταξύ ενηλίκων, ώστε να κάνει τα παιδιά να υποκύπτουν στις ορέξεις του.

Παράλληλα, στην κατοχή του βρέθηκαν «αηδιαστικές και άκρως συγκλονιστικές εικόνες παιδικών βασανιστηρίων, παιδικού γυμνού, γυναικείου bondage και σαδομαζοχισμού, με στόχο να προσελκύσει νεαρούς άνδρες.
























Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *