ροή ειδήσεων

Μια πρόταση κατοίκου της Κρεμαστής, προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ύδρευσης, αλλά και για να μην αρχίσουν να φεύγουν οι ξένοι τουρίστες από την περιοχή!

Μια πρόταση η οποία, ενδεχομένως, ν΄ αποτελέσει αιτία για να συζητηθεί από τους υπεύθυνους της ΔΕΥΑΡ, προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ύδρευσης που παρατηρείται σε πολλές περιοχές της

Κρεμαστής, διατυπώνει κάτοικος του χωριού, ο οποίος μάλιστα επισημαίνει τη σοβαρότητα του προβλήματος, καθώς έχει αρχίσει να παρατηρείται αναστάτωση στους τουρίστες της περιοχής, αρκετοί από τους οποίους σκέφτονται να ζητήσουν να φύγουν από τα ξενοδοχεία τους!

Και βέβαια αν συμβεί κάτι τέτοιο η οικονομική ζημιά που θα υποστεί η Κρεμαστή αλλά και η ευρύτερη περιοχή της αναμφισβήτητα θα είναι πολύ μεγάλη! Και να τι ακριβώς μας αναφέρει ο κάτοικος του χωριού:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΠO ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚAI ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ, ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΟΜΒΡΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 Η ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ.
ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΠΡΟΣ ΠΑΣΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ Η ΚΡΕΜΑΣΤΗ .

ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΡ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΓΑΔΟΥΡΑ.

ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΡΓΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ .

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ .
ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΝΕΡΟΥ!!!
ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ Ή ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ!!!

ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ, Σ΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/6/16 09:19

    Πολύ καλά τα λέτε...Σε κάποιες περιοχές της Κρεμαστής δεν υπάρχη νερό απο της 11:00 το πρωί μέχρι και 10:00 το βράδυ. Υπάρχουν άτομα που έχουν καρδιολογικά προβλήματα και διάφορα άλλα προβλήματα υγείας. Αναγκαζόμαστε και πηγαίνουμε σε συγγενικά και φιλικά σπίτια για να κάνουμε το αυτονόητο!!!! ένα ντους!!!! εν έτη 2016 γεμίζουμε κουβάδες για περίπτωση ανάγκης... Οι αρμόδιοι σφυρούν αδιάφορα αλλά φυσικά δεν αγγίζουν τα δικά τους σπίτια γιατί μένουν σε άλλες περιοχές. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και ή υπομονή έχει εξαντληθεί. Ασ αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αφήσουν τις διάφορες φθηνές δικαολογίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *