ροή ειδήσεων

Το «Κάτι ψήνεται» και πάλι στη Ρόδο!

Η τηλεόραση του «Άλφα» που δείχνει μια ιδιαίτερη «αδυναμία» στην περιοχή μας, μέσα από τις διάφορες εκπομπές του, βρέθηκε και πάλι στο νησί μας, με σκοπό να μαγνητοσκοπήσει επεισόδια της γνωστής μαγειρικής σειράς «Κάτι ψήνεται»!
Έτσι, αφού επέλεξε πέντε ξεχωριστούς συντοπίτες μας από διαφορετικές περιοχές του νησιού μας, μαγνητοσκόπησε τις συνταγές τους αλλά και τις ιδιαίτερες τεχνικές μαγειρικής που κατέχει ο καθένας απ΄ αυτούς! (Οι Ροδίτες θα έχουν την ευκαιρια να δουν και "χωριάτικη" κουζίνα).

Βέβαια, στόχος των διαγωνιζομένων είναι να κερδίσουν τον τίτλο του οικοδεσπότη της εβδομάδας εκείνης που θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε, και παράλληλα (ίσως και το πιο σημαντικό), να κατακτήσουν το έπαθλο των 1.500 ευρώ.


Τώρα, ποιοι είναι οι διαγωνιζόμενοι, και πότε ξεκινά η εκπομπή, αυτά αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ημέρες (ίσως και εβδομάδες).



Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι και πριν από λίγο καιρό το ίδιο κανάλι και η ίδια εκπομπή είχαν δείξει δέκα άτομα από την Ρόδο που διαγωνίστηκαν, σε διαφορετικές εβδομάδες, στην τεχνική της μαγειρικής.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *