ροή ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ !!

Συναγερμός έχει σημάνει στους Έλληνες πολίτες μετά από την έκτακτη
ανακοίνωση του Greek-Weather.Org και των μετεωρολόγων, για ισχυρό κύμα καύσωνα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με θερμοκρασίες ακόμα και άνω των 40 βαθμών Κελσίου.



Οι αρχές τονίζουν πως θα πρέπει να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην έχουμε απώλειες ανθρώπινων ζωών από τον καύσωνα. Οι ευπαθείς ομάδες πολιτών με προβλήματα υγείας θα πρέπει να μείνουν σε κλειστούς χώρους υπό σκιά και με κλιματισμό, ενώ καλό θα ήταν όλοι μας να μην κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις ιδιαίτερα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, το χρονικό διάστημα 16-20 Ιουνίου.

Περιοχές που θα δουν θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών, είναι περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας και ιδιαίτερα της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη συμπρωτεύουσα ο καύσωνας θα συνδυαστεί και με υψηλή υγρασία, κάνοντας την αίσθηση της θερμοκρασίας πολύ υψηλότερη.



Τέλος ο κίνδυνος για πυρκαγιές το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα νησιά του Αιγαίου, θα είναι ιδιαίτερα αυξημένος, με τη πυροσβεστική υπηρεσία να βρίσκεται σε εγρήγορση.

Μετά τις 21-22 Ιουνίου, προβλέπεται σταδιακή πτώση του υδραργύρου με ισχυρές καταιγίδες.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *