ροή ειδήσεων

Έργο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Παραγωγή διαφθοράς δια νόμου!


Η κυβέρνηση έκρυψε στα άπαντα του πολυνομοσχεδίου που ψήφισε πρόσφατα μια διάταξη που επιτρέπει σε πολιτικά πρόσωπα να κατέχουν υπεράκτιες εταιρίες. Εφόσον οι αρχές της χώρας που τις φιλοξενούν είναι «φιλολογικά συνεργάσιμες». Με ό,τι σημαίνει αυτό.

Οι 153 βουλευτές της πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψήφισαν τη διάταξη. Έστω χωρίς την πάρουν είδηση, όπως λένε. Ούτε κανείς από τους υπουργούς που την εισηγήθηκαν την εξήγησαν όπως είχαν ηθική υποχρέωση. Αυτό φυσικά δείχνει την ποιότητα του νομοθετικού έργου που παράγεται, -ανέκαθεν, όχι μόνο αυτή την περίοδο.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.

Η κυβέρνηση προσπάθησε με διάφορες νομικούρες να δικαιολογηθεί γι’ αυτή τη σκοτεινή διάταξη που είναι πλέον νόμος. Οι εξηγήσεις αποκάλυψαν απλώς την ενοχή της. Γιατί υπάρχουν κάποια ………….



ερωτήματα στα όποια δεν μπορεί να απαντήσει.

Πρώτον. Αν η κατοχή μιας τέτοιας εταιρίας είναι νόμιμη τότε γιατί μόνο για τους πολιτικούς και όχι και για τους πολίτες; Τι είδος λογική είναι αυτή που εξασφαλίζει πρόσβαση στη νομιμότητα μόνο με μια μικρή ομάδα; Εκτός αν σκοπεύουν να τη χρησιμοποιήσουν ως ….κίνητρο για πολιτικοποίηση της κοινωνίας. Αν θέλεις να ενταχθείς στη διάταξη μπαίνεις στην πολιτική!.Να λέμε και κανένα αστείο.

Δεύτερον. Αν πρόκειται για μια διαδικαστική προσαρμογή σε ένα καθεστώς που ισχύει τυπικά και διεθνώς, αυτό σημαίνει ότι το κράτος δεν χάνει τίποτε. Δηλαδή όποιος έχει μια υπεράκτια εταιρία θα πληρώνει τους ίδιους φόρους με αυτόν που δεν έχει και δηλώνει ενταύθα τα περιουσιακά του στοιχεία, ο έλεγχος των οποίων θα είναι εξ ίσου ευχερής για τις αρχές.Αλλιώς θα πρόκειται για έναν εξωφρενικό διαχωρισμό, επιζήμιο για το δημόσιο. Αν όμως είναι το ίδιο για το κράτος, τότε γιατί να πάει ειδικά ο πολιτικός σε μια «συνεργαζόμενη φορολογικά χώρα» να δηλώσει την περιουσία του;

Τρίτον. Προφανώς συμβαίνει το αντίθετο. Όποιος πολιτικός θα κάνει χρήση του νόμου, επιλέγει την εξωχώρια γιατί πληρώνει ελάχιστο φόρο και γιατί κανείς δεν μπορεί να βρει την προέλευση της περιουσίας του. Εδώ η ηθική της κυβερνητικής πλειοψηφίας που ψήφισε, έστω στα τυφλά, τη διάταξη πιάνει πάτο. Έχουν ένα σωρό επιχειρήματα γιατί αυξάνουν τους φόρους στους πολίτες με την ψήφο τους, αλλά κανείς δεν έχει εξηγήσει ακόμη γιατί με την ίδια ψήφο μειώνουν το φόρο στους πολιτικούς.

Τέταρτον. Ο Πρωθυπουργός που υπεραμύνεται την ηθικής της Αριστεράς ακόμη δεν βρήκε χρόνο να ζητήσει εξηγήσεις γι’ αυτή τη διάταξη -αν δεν την γνώριζε; Ακόμη δεν σκέφθηκε ότι στο όνομα της ηθικής της Αριστεράς όφειλε να καλέσει τον αρμόδιο υπουργό και αν δεν τον ξηλώσει, τουλάχιστον να τον αναγκάσει να φέρει νέα διάταξη που να ακυρώνει αυτή τη φαιά και εξοργιστική ρύθμιση; Αν μη τι άλλο, γιατί ρίχνει ένα ποτάμι νερό στο μύλο της αντιπολίτευσης.

Υπάρχει μια άλλη παρατήρηση που αφορά τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προς τιμήν του δέχθηκε ότι κακώς οι βουλευτές του δεν εντόπισαν αυτή τη διάταξη –αν και το εύρος του νομοσχεδίου δεν είναι δικαιολογία. Καλώς μαστιγώνει την κυβέρνηση σ’ αυτό το θέμα.

Ωστόσο γιατί αναθέτει στους βουλευτές του – που ούτως ή αλλιώς δεν έχουν ψηφίσει -να φέρουν στη Βουλή μια άλλη διάταξη που να ακυρώνει την πρώτη και να βάλλει την κυβέρνηση στο δίλημμα που θα την εκθέσει -είτε τη δεχθεί είτε όχι;

Εδώ υπέχει ένα ζήτημα που δεν αφορά φυσικά τον πρόεδρο της ΝΔ, αλλά αφορά το κόμμα του στο… μέλλον. Εφόσον αυτή η διάταξη παραμείνει θα μπορούν να κάνουν χρήση και πολιτικοί από τη ΝΔ και λοιπά κόμματα. Συνεπώς, ακόμη και αν είναι φωτογραφία για κάποιον Συριζα-ϊκό σήμερα, θα βολέψει και άλλους αύριο. Και μάλλον έχει συμφέρον ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης -που θέλει γίνει κυβέρνηση- να το αποτρέψει εγκαίρως.

Επιστρέφουμε στη διάταξη. Κακά τα ψέματα. Μια τέτοια διευκόλυνση μόνο για ένα λόγο παρέχεται στους χρήστες της: την απόκρυψη εισοδημάτων. Αυτό είναι παράνομο ακόμη και αν είναι νόμιμο και σε κάθε περίπτωση είναι ανήθικο. Αν υπάρχει «μονταζιέρα», όμως λένε από το Μέγαρο Μαξίμου, ας καταργήσουν τη διάταξη, αντί να την υπερασπίζονται και καθαρίζουν. Όσο δεν το καταργεί ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει ότι η κυβέρνηση του και το κόμμα του έχει υιοθετήσει αυτό που έλεγε ο Βρετανός συγγραφέας Άσλει Μπρίλιαντ:

«Απαιτούμε λιγότερη διαφθορά ή περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουμε σ’ αυτήν».

Αυτές τις ευκαιρίες τις παράγει η κυβερνητική πλειοψηφία για νόμου. Ωραία ηθική και ωραία Αριστερά.

Του Γ. Λακόπουλου

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/6/16 18:32

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΙΝΚ
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ
    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ
    ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗ .... !!!!==============
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ====Καταγγέλλουμε
    ως παράνομη σύμφωνα με την Νομολογία του Ο.Η.Ε την παραχώρηση έστω και ελάχιστου τμήματος Εθνικής Κυριαρχίας από το Πολιτικό κατεστημένο προς τους Τραπεζίτες και τις λεγόμενες Αγορές. -
    ------------ Καταγγέλλουμε ως παράνομο και επαίσχυντο το χρέος που μας καταλογίζουν. ------------- Καταγγέλλουμε την μέχρι σήμερα και την επί εκατόν ογδόντα πέντε χρόνια καταχρηστικής, παταγωδώς αποτυχημένης και άκρως επικίνδυνης για το μέλλον,διακυβέρνηση του Κράτους μας από όλες τις μορφές και τις πτυχές της κομματοκρατίας που δοκιμάστηκαν.
    ----------- Καταγγέλλουμε την μέχρι σήμερα πολιτική της εκδίωξης των αυτοχθόνων Ιθαγενών Ελλήνων μέσω της μετανάστευσης με κορύφωση της τα τελευταία χρόνια με την εκδίωξη του σημαντικότερου ιστού ανάπτυξης τους νέους επιστήμονες.

    ==Ελλήνων Συνέλευσις==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/6/16 18:35

    ---------Καταγγέλλουμε
    την απεμπόληση των κληρονομικών δικαιωμάτων μας στον παγκόσμιο πολιτισμό ο οποίος διέπει και είναι ορατός σε όλον τον πλανήτη σε όλες τις μορφές που εκφράζεται μέσω των τεχνών ( μουσειακά εκθέματα ) , των επιστημών ( Μαθηματικά, Φιλοσοφία , Αρχιτεκτονική , Αστρονομία, Μεταλλουργία κλπ ) της σκέψης , της γλώσσας. ΚΑΤΣΤΑΤΟΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10205553786997614.1073741919.1640542322&type=3 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10204763735566822.1640542322&type=3 ===================
    ----------Καταγγέλλουμε
    την απόκρυψη των κληρονομικών δικαιωμάτων και ειδικότερα του δικαιώματος της Βασιλείας τα οποία ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο κυρίαρχο Έθνος μας στους πραγματικά Έλληνες Ιθαγενείς τον σφετερισμό τους την καταδολίευση τους την πλαστογραφία τους, την παράνομη και καταχρηστική τους χρήση από τους πλαστογράφους αλλοεθνείς ανθέλληνες η οποία ξεκίνησε από την εποχή των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία συνεχίσθηκε με την αυτοκρατορία της Ρωμανίας ( Βυζάντιο ) και σε όλη την μετέπειτα ιστορία μέχρι σήμερα. ----------- Οι Κύριοι (Κουρήτες) , όπως προσφωνούσαν τους Συγκλητικούς στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία έπρεπε να είναι ελληνικής ιθαγένειας, ώστε «οι προστασίες να λαμβάνονται σωστά και να δίδονται σωστές απαντήσεις από τους θεούς όταν αποφασίζουν επάνω σε νομικά, κοινωνικά και ειδικώς σε στρατιωτικά θέματα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/6/16 18:38

    ------------ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ
    όλες τις μεθοδευμένες ενέργειες οι οποίες διεπράχθησαν διαχρονικά για την υφαρπαγή την καταδολίευση και την λεηλασία των κληρονομικών δικαιωμάτων επί της εδαφικής κυριαρχίας επί του παγκόσμιου πλούτου και επί της πνευματικής ιδιοκτησίας των κυρίαρχων ιθαγενών ελλήνων από τους εξελληνισθέντες μέσω του δόγματος αλλοεθνείς, καταχραστές, παραχαράκτες .
    ============ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ
    ως απαράδεκτη και μιασματική την δογματική παρέμβαση για την καταδολίευση και εκμετάλλευση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων ως ελλήνων ιθαγενών. ============ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τις γενοκτονίες τις δολοφονίες τις καταστροφές και τις λεηλασίες που έγιναν εις βάρος των ελλήνων ιθαγενών σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη γαία προκειμένου να ιδιοποιηθούν τα κληρονομικά δίκαια και δικαιώματά μας οι παραχαράκτες καταχραστές ανθέλληνες φονείς.
    =========== ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ
    κάθε βασιλική ιδιότητα οποιουδήποτε εφόσον δεν ανήκει γενεαλογικά στο έθνος των ελλήνων ως πλαστή και ως καθαρά εγκληματικό προϊόν παραχάραξης κλοπής και εκμετάλλευσης των κληρονομικών δικαίων και δικαιωμάτων μας. Ιστορικά ακόμα και για την κατοχύρωση εδαφικής περιοχής που είχε καταληφθεί μετά από πόλεμο έπρεπε να γίνει μόνο με την συγκατάθεση Έλληνα Βασιλέα όπως στην περίπτωση του Μελχισεδέκ. Αυτός ήταν έλληνας βασιλέας της ελληνικής πόλης των Σολύμων και ήταν αυτός που έδωσε στον αλλοεθνή προπάτορα των εβραίων δικαιώματα εδαφικά. Βέβαια το πώς ένας έλληνας βασιλέας έκανε την οποιαδήποτε παραχώρηση σε ένα αλλοεθνή είναι προς διερεύνηση. Ή με οποιονδήποτε τρόπο ή λόγο παραχώρηση κληρονομικών δικαιωμάτων ακόμα και από βασιλέα είναι ή αποστασία ή προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/6/16 18:42

    ---------------ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ
    όλες τις μεθοδευμένες ενέργειες οι οποίες διεπράχθησαν διαχρονικά για την υφαρπαγή την καταδολίευση και την λεηλασία των κληρονομικών δικαιωμάτων επί της εδαφικής κυριαρχίας επί του παγκόσμιου πλούτου και επί της πνευματικής ιδιοκτησίας των κυρίαρχων ιθαγενών ελλήνων από τους εξελληνισθέντες μέσω του δόγματος αλλοεθνείς, καταχραστές, παραχαράκτες .
    ================= ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ
    ως απαράδεκτη και μιασματική την δογματική παρέμβαση για την καταδολίευση και εκμετάλλευση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων ως ελλήνων ιθαγενών. ================= ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ
    τις γενοκτονίες τις δολοφονίες τις καταστροφές και τις λεηλασίες που έγιναν εις βάρος των ελλήνων ιθαγενών σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη γαία προκειμένου να ιδιοποιηθούν τα κληρονομικά δίκαια και δικαιώματά μας οι παραχαράκτες καταχραστές ανθέλληνες φονείς.
    ================= ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ
    κάθε βασιλική ιδιότητα οποιουδήποτε εφόσον δεν ανήκει γενεαλογικά στο έθνος των ελλήνων ως πλαστή και ως καθαρά εγκληματικό προϊόν παραχάραξης κλοπής και εκμετάλλευσης των κληρονομικών δικαίων και δικαιωμάτων μας. Ιστορικά ακόμα και για την κατοχύρωση εδαφικής περιοχής που είχε καταληφθεί μετά από πόλεμο έπρεπε να γίνει μόνο με την συγκατάθεση Έλληνα Βασιλέα όπως στην περίπτωση του Μελχισεδέκ. Αυτός ήταν έλληνας βασιλέας της ελληνικής πόλης των Σολύμων και ήταν αυτός που έδωσε στον αλλοεθνή προπάτορα των εβραίων δικαιώματα εδαφικά. Βέβαια το πώς ένας έλληνας βασιλέας έκανε την οποιαδήποτε παραχώρηση σε ένα αλλοεθνή είναι προς διερεύνηση. Ή με οποιονδήποτε τρόπο ή λόγο παραχώρηση κληρονομικών δικαιωμάτων ακόμα και από βασιλέα είναι ή αποστασία ή προδοσία.

    ==Ελλήνων Συνέλευσις.Ε.συ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/6/16 18:46

    Καλούμε όλους τους ΄Ελληνες να ενταχθούν στην δημιουργία στον Δήμο τους, Πολιτικής Οντότητας, με την ονομασία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» « Ε.ΣΥ.» η οποία είναι η πηγή της εξουσίας της Πολιτείας στην Ελληνική Δημοκρατία για να διεκδικήσουμε ό,τι πραγματικά μας ανήκει.
    Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι η οδός για την εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας. -----------
    Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ.» αναγνωρίζει ως μόνο και πραγματικό χρέος αυτό που έχουμε ως Έλληνες πολίτες να αναλάβουμε τις ζωές μας και το μέλλον στα χέρια μας, χρέος που έχουμε όχι μόνο προς τον εαυτόν μας αλλά προς ολόκληρο το γένος μας και κυρίως προς τους απογόνου μας, τις νεώτερες και μελλοντικές γενεές.
    Η Ελληνική Δημοκρατία προάγει το Ελληνικό αξιακό σύστημα γιατί μόνο μέσα από αυτό ο άνθρωπος οντολογικά παίρνει την θέση που του ανήκει, έτσι ο άνθρωπος είναι Πολίτης ζώντας σε πόλη , παράγοντας πολιτισμό με πλήρη ασφάλεια στην ολότητα με αρμονία και συνοχή. ================
    ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10205227111590933.1640542322&type=3 --------- ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10205158753322019.1640542322&type=3 ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΞΙΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΡΑΞΗΣ Η ΕΚΦΡΑΣΗΣ.
    http://nea-ellhnwn-e-sy-ellhnwv-syneleysis.blogspot.gr/2015/07/blog-post_55.html ================
    ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10205784208958019.1073741925.1640542322&type=3 ================

    =ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/6/16 18:50

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ/ΛΟΥ : 6199 / 04.09.2016


    ΠΡΟΣ:





    . Κάθε Παραγωγικό Κλάδο της Ελληνικής Επικράτειας.





    ΠΡΟΤΑΣΗ 1η

    Άμεση ανακούφιση όλων των εργατικών κλάδων και όλων των Ελλήνων από τα οικονομικά δεσμά με άμεση εντολή αποπληρωμής όλων των χρεών προς Ασφαλιστικά Ταμεία, Εφορία, Τράπεζες μέσω του Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»



    ΠΡΟΤΑΣΗ 2η

    Ικανοποίηση όλων των αιτημάτων κάθε κλάδων και έργα ανάπτυξης συνολικά 49.000 μελέτες μέσω του ήδη εγκεκριμένου προγράμματος ύψους 2,3 τρις από τους λογαριασμούς κληρονομικών κεφαλαίων των Ελλήνων στην Παγκάσμια Τράπεζα (ανοικοδομήσεως και αναπτύξεως) μετις εγγυήσεις του Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» για όλους τους Δήμους της Ελλάδος.



    Πληροφορίες στα κατά τόπους γραφεία του φορέα με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και στα κεντρικά του Φορέα



    Για τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

    Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/6/16 18:51

    ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΙΚΑ ΤΕΒΕ ΕΝΦΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΚΛΠ

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ

    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΠΙΕΖΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ...
    ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΦΟΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ...
    ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...
    ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ ...
    ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

    ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/6/16 18:55

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ...


    ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΑΠΟ ΕΝΔΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΟΡΑΤΟΥΣ Ή ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
    ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ
ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ Ν’ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΓΙΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.
    ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ,
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΤΕ
    ΥΠΕΡΤΕΡΕΙΤΕ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.==
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


    ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/6/16 19:10

    == ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ==
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 97772541114

    ΠΟΣΟ 52.000.000.000.000. $ 9( υπαρχουν αλλοι 10 λογ/σμοί)
    ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
    ΜΗ ΑΦΙΣΗΣ ΤΗΝ == ΣΥΜΜΟΡΙΑ == ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΨΕΙ.........
    ΕΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ???????


    https://epistimonikos.wordpress.com/2016/06/08/
    συνελληνασ-κατεθεσε-1e-στον-λογαριασμο/ελληνικη-κυριαρχη-δημοκρατια/

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/6/16 19:40

    H ΕΤΑΙΡΙΑ HELLENIC REPUBLIC ΤΗΣ Σ Υ Μ Μ Ο Ρ Ι Α Σ
    EXEI ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ
    ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ =ΥΠΗΚΟΟΥΣ = ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ
    ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 350 ΔΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ =ΥΠΗΚΟΟΥΣ= ΤΗΣ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ
    ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Γ Ε Ν Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ε.ΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΚΕΙΣ?
    ΣΤΗΝ == ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ==
    Η ΥΠΟΤΕΛΗΣ =ΥΠΗΚΟΟΣ= ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ?
    ΕΛΑ
    ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ
    == ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ==
    ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΞΑΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΚΑΝΟΝΤΑΣ
    ==ΚΑΘΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ==

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΣΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *