ροή ειδήσεων

Ρόδος: Στην κατασκευή πεζοδρομίων και σε ασφαλτοστρώσεις προχωρεί ο Δήμος


Στην κατασκευή πεζοδρομίων αλλά και σε ασφαλτοστρώσεις τόσο στο τουριστικό κέντρο όσο και σε συνοικίες της πόλης θα προχωρήσει ο Δήμος Ρόδου, όπως ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος.
Μετά από επισκέψεις με στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών, ο Φώτης Χατζηδιάκος ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει η κατασκευή πεζοδρομίων, ενώ θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις στο Νιοχώρι αλλά και σε συνοικίες όπως η Ανάληψη, όπου το οδόστρωμα είναι «κακοποιημένο» από επεμβάσεις διαφόρων υπηρεσιών όπως η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ και η ΔΕΥΑΡ.
Η δημοτική αρχή προβληματίζεται και από το έντονο πρόβλημα κυκλοφορίας και στάθμευσης που παρατηρείται στην πόλη και εξετάζει το ενδεχόμενο να τεθεί σε εφαρμογή από τον Οκτώβριο μέρος της κυκλοφοριακής μελέτης που είχε εκπονηθεί παλαιότερα.
Επίσης θα διερευνήσει το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης το ακίνητο απέναντι από τον ΟΑΕΔ που είναι δεσμευμένο από την Αρχαιολογία και να διατεθεί για τις ανάγκες των γραφείων ενοικιάσεως αυτοκινήτων ώστε να απελευθερωθούν κάποιες θέσεις στάθμευσης στο κέντρο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *