ροή ειδήσεων

Ακρόπολη Ρόδου : Κακοτεχνίες, σκουπίδια και άλλα «αξιοθέατα» (φωτογραφίες)


Δεν είναι μόνο οι γειτονιές που είναι απεριποίητες και βρώμικες αλλά και τα μνημεία μας. Που δυστυχώς όποιος τα επισκέπτεται φεύγει και με τις ανάλογες εντυπώσεις .Και δεν είναι μόνο οι τουριστες που τα επισκέπτονται αλλά και κάτοικοι αυτού του νησιου που αποκομίζουν και αυτοί ανάλογες εικόνες .


Σκουπίδια λοιπόν , πολλές κακοτεχνίες και φυσικά πολλά ξερά χορτάρια να τα περιβάλλουν. Αυτές τις εικόνες αντίκρισε και απαθανάτισε φίλος αναγνώστης ο οποίος επισκέφθηκε το ιερό του Απόλλωνα στην ακρόπολη της Ρόδου.Εικόνες που ήδη αποτυπώνονται παρέα με τις αναμνηστικές φωτογραφιες των τουριστων και σίγουρα δεν μας κολακεύουν.












http://rodosreport.gr

Σχόλια

  1. Τι και αν πέρασαν Τροϊκες, Μνημόνια, κρίσεις ..... τίποτα εμείς τον χαβά μας, ραχάτι και άγιος ο θεός ......... θα φτιαχτούν μόνα τους όλα αυτά. Εμείς να είμαστε καλά και οι Ευρωπαίοι τα κοροϊδα να μας χρηματοδοτούν με αγύριστα. Δεν θα μάθουμε ποτέ να δουλεύουμε σωστά. Η αρχαιολογία, οι διεφθαρμένοι δήμοι και οι λοιπές Δ. Υπηρεσίες είναι ζήτημα αν δουλεύουν τις μισές ώρες που πληρώνονται!!!
    Και μετά μας φταίνε οι κακοί ξένοι, η Τροϊκα, ο Σοϊμπλε, η Μέρκελ και όχι το κακό μας το κεφάλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/16 08:58

    Σκουπιδοπολις ειναι η Ροδος γενικα.Στην Λινδο προχθες οι τουριστες κλεινανε τις μυτες τους απο την δυσωδεια.Συγκεκριμενα μια κυρια ειπε κρατωντας ενα φυλλαδιο γελουσε γιατι εγραφε οτι ειναι το ποιο ομορφο χωριο της ελλαδας!!!Δηλαδη φαντασου τα υπολοιπα!Οσο για την ακροπολη της Ροδου εχει πεσει σε παρακμη.Πουθενα στις εισοδους δεν υπαρχει ταξη,πινακας αρχαιοτητων,χαρτης,κλπ.Ανοητοι ταξιτζηδες τσακωνονται διαρκως με πολιτες βλεποντας ταινιες επιστημονικης φαντασιας,οτι δηθεν οι οδηγοι ειναι παρανομοι ταξιτζηδες,γελιοποιωντας την αθλια κατασταση ακομη περισοτερο,οπου συγκεκριμενα ετυχα μαρτυρας να βιντεοσκοπει ταξιτζης τουριστα οδηγο που ειχε μινι βαν 6 ατομων και να διαπλικτιζετε ασκοπα καλωντας αστυνομιες και τον προεδρο τους!!!Αχ,αρχαιοι ημων προγονοι!!Τι σας εμελε να καταντησουν τα μνημεια σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/6/16 11:28

    Γενικα πολυ σκουπιδαριο οχι μονο στην Ακροπολη αλλα και σε ολα τα μνημεια,αν οχι μεσα,σιγουρα απο εξω,προκαλωντας απογοητευση σε ολους.Βεβαια δεν προκαλουνται απο μονα τους,αλλα απο οδηγους λεοφωρειων,που καθαριζουν μετα απο στασεις το εσωτερικο και μετα με θρασος βγαζουν κουβα με σαπουναδες και αρχινουν απο εξω!Το ιδιο και πολλοι ταξιτζηδες που περιμενουν να επιστρεψουν οι πελατες τους απο τα αξιοθεατα,αδειαζουν σταχτοθηκες και αλλα αποβλητα.Εννοητε οι τουριστες τα κρατανε εως οτου βρουνε καποιον καδο,αρα ημαστε για τα σκουπιδια γενικα σαν λαος.Καποτε εκει κρατουσαν τα αρχεια απο τις εμπορικες συναλλαγες οι αρχαιοι ροδιτες.Τωρα οι σημερινοι πεταμε τα "αρχεια" των προιοντων που καταναλωνουμε σα να μην τρεχει τιποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/6/16 08:10

    ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ!!!ΓΕΜΙΣΕ ΣΚΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!Α ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΣΟΥ!!ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *