ροή ειδήσεων

Ελεύθεροι χωρίς όρους οι φερόμενοι ως «βιαστές» στη Ρόδο


Τους κατήγγειλαν δύο νεαρές από τη Σουηδία και τη Νορβηγία

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν χθες, μετά την απολογία τους, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 20χρονος Σουηδός και ένας 21χρονος Νορβηγός, που καταγγέλθηκαν από δύο ομοεθνείς τους για βιασμό, την ίδια ημέρα.



Στην πρώτη υπόθεση, τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Ιουνίου 2016 καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, από μια 19χρονη Σουηδέζα, ότι την 01.30 ώρα της ίδιας ημέρας ότι ενώ διασκέδαζε με την φίλη της σε κατάστημα επί της «bar street» της οδού Ορφανίδου, γνώρισε έναν νεαρό άνδρα, ο οποίος την άρπαξε από το χέρι και την οδήγησε σε παρακείμενη παραλία, όπου με τη χρήση βίας της κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο, και την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία χωρίς να ολοκληρώσει.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του, τονίζοντας ότι η 19χρονη συναίνεσε στην ερωτική συνεύρεσή τους.

Στην δεύτερη υπόθεση τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Ιουνίου 2016 καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, από μια 20χρονη Νορβηγή, ότι ενώ διασκέδαζε με μια φίλη της σε έτερο κατάστημα της ίδιας οδού, γνώρισε έναν άγνωστο νεαρό άντρα τον οποίο δεν θυμόταν.

Ακολούθως μετέβησαν σε ξενοδοχείο και μετά στην παραλία, όπου συνευρέθηκαν ερωτικά.

Υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης θέλησε να κουνηθεί και δεν μπορούσε. Μετά την ερωτική της συνεύρεση μετέβη στο ξενοδοχείο της και ακολούθως εκ νέου στο κέντρο διασκέδασης, όπου και αφηγήθηκε το τι είχε συμβεί σε μια φίλη της και αποφάσισαν να καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 21χρονο ο οποίος, ομοίως υποστήριξε, ότι είχε έλθει σε επαφή με την ομοεθνή του με την συναίνεσή της.
newsbeast
δημοκρατική

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *