ροή ειδήσεων

Αναζητούν στη Χίο τον «Τούρκο Dexter» που σκότωσε 4 ανθρώπους


Στο νησί της Χίου αναζητούνται τα ίχνη του τούρκου μακελάρη Αταλάϊ Φιλίζ που σκοτώνει
ανθρώπους επηρεασμένος από την τηλεοπτική σειρά "Dexter"



Στο νησί της Χίου αναζητούν τα ίχνη του τούρκου μακελάρη Αταλάϊ Φιλίζ, οι τουρκικές αρχές, οι οποίες έχουν στοιχεία ότι ο 30χρονος άνδρας που ευθύνεται για τις δολοφονίες τεσσάρων ανθρώπων, πέρασε από το Τσεσμέ στη χώρα μας.

Ο δράστης φέρεται να ήταν επηρεασμένος από την τηλεοπτική σειρά «Dexter», στην οποία περιγράφονταν δολοφονίες σαν αυτές που διέπραξε. Ο Φιλίζ έχει σκοτώσει τον φίλο του Γκιοκτούγ Ντεμίρασλαν, τη ρωσίδα σύντροφο του Έλενα Ραντίσκοβα, όπως και τη φίλη της Όλγα Σερέγκινα, το 2011 και το 2013. Ένα χρόνο αργότερα φέρεται να διέφυγε προς την Ευρώπη περνώντας με πλαστά ταξιδιωτικά έγραφα από την Ελλάδα.

Στις 27 Μαΐου εντοπίζονται και πάλι τα ίχνη του στην Τουρκία όταν δολοφονείται μια 40χρονη γυναίκα. Μετά τη δολοφονία η τουρκική αστυνομία εντοπίζει στοιχεία παρουσίας του σε ίντερνετ καφέ κοντά στη Σμύρνη. Κάποια μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται πως ο 30χρονος άνδρας έχει περάσει στην Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο! Υπάρχουν κι άλλες μαρτυρίες που αναφέρουν πως κάποιοι τον είδαν στην Αλικαρνασσό δηλαδή απέναντι από την Κω. Το σίγουρο είναι πως ο Αταλάϊ Φιλίζ είναι πανέξυπνος και παρά τις πολύμηνες προσπάθειες εντοπισμού του έχει καταφέρει να διαφύγει από τα χέρια των αστυνομικών.

Η ιστορία του δολοφόνου προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι ογιος του τούρκου πιλότου Ιλχάν Φιλίζ, που είχε προκαλέσει την πτώση του ελληνικού πολεμικού αεροσκάφους Mirage F-1 και τονθάνατο του υποσμηναγού Νίκου Σιαλμά το πρωί της 18ης Ιουνίου του 1992 σε αερομαχία πάνω από το Αιγαίο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *