ροή ειδήσεων

Μεγάλη απήχηση έχει η ψηφιακή προωθητική καμπάνια της Ρόδου στο discovergreece.com


Συνεχίζεται και τον Ιούλιο η προβολή των προσφορών των επαγγελματιών



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ψηφιακή προωθητική καμπάνια της Ρόδου και ο αντίστοιχος διαγωνισμός στο Discovergeece.com, παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη δυναμική και αποτελεσματικότητα. Ήδη από τις πρώτες εβδομάδες προώθησης, η σελίδα της καμπάνιας έχει ξεπεράσει τις 30.000 προβολές. H απήχησή της στα social media έχει ξεπεράσει τις 200.000 και οι έως τώρα συμμετοχές στο διαγωνισμό φωτογραφίας φτάνουν τις 1.250.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Marketing Greece και κατανοώντας πλήρως την ανάγκη για υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, η προώθηση των αποκλειστικών προσφορών των επαγγελματιών της Ρόδου, θα συνεχιστεί και τον Ιούλιο μέσα από το ψηφιακό οικοσύστημα του Discovergreece.com.

Οι τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα για όλο τον μήνα Ιούλιο να συνεχίσουν να καταχωρούν τις προσφορές τους στο www.discovergreece.com, οι οποίες θα ενταχθούν στο τακτικό πλάνο προώθησης του Discovergreece.com, που περιλαμβάνει προώθηση:

– Στην ενότητα «Προσφορές και Προτάσεις Διακοπών» του Discovergreece.com (http://www.discovergreece.com/el/offers)

– Στο αποκλειστικό Newsletter “Special Offers & Deals” του Discovergreece.com

– Στα social media του Discovergreece.com

Υπενθυμίζεται ότι η Ρόδος «πρωταγωνιστεί» στην κεντρική σελίδα του portal Discovergreece.com ως «Καμπάνια του μήνα», από τις 7 Ιουνίου και για ένα ολόκληρο μήνα, προβάλλοντας την Ρόδο και στοχεύοντας στην ενίσχυση των κρατήσεων από τις σημαντικότερες τουριστικές αγορές και πολύ περισσότερο από τις αγορές που παρουσίασαν πτώση τον Μάιο, όπως η Αγγλία, η Γαλλία, η Ολλανδία και η Νορβηγία. Τέλος, η καμπάνια της Ρόδου ενισχύεται με την υλοποίηση αποκλειστικού διαγωνισμού, που στοχεύει στην ενεργή συμμετοχή του κοινού και της προβολής της Ρόδου με εύκολο και δημιουργικό τρόπο.

Από τη Διεύθυνση Τουρισμού της

Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *