ροή ειδήσεων

Πατέρας θύματος τρομοκρατίας μηνύει Google, Facebook και Twitter!Δημοσιεύθηκε στις


Google, Facebook και Twitter μηνύει ο πατέρας της Ρενάλντο Γκονζάλες, ενός από τα θύματα που σκοτώθηκε σε ηλικία 23 ετών στις επιθέσεις στο Παρίσι που έγιναν στις 13 Νοεμβρίου 2015, από τζιχαντιστές.

Ο πατέρας του θύματος κατηγορεί τις εταιρείες των κοινωνικών δικτύων ότι πρόσφεραν στους τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους τα εργαλεία για να μεταδώσουν την προπαγάνδα τους και να προσελκύσουν νέους μαχητές. Η μήνυσή του κατατέθηκε στα δικαστήρια της Καλιφόρνια.

«Χωρίς το Twitter, Facebook, και την Google (YouTube), η εκρηκτική αύξηση, αυτά τα τελευταία χρόνια, η οποία επέτρεψε στο ισλαμικό κράτος να γίνει το η εκφοβιστική τρομοκρατική ομάδα του κόσμου, δεν θα ήταν δυνατή», γράφει.

Η μήνυση αναφέρει και πολλούς λογαριασμούς στο Twitter οι οποίοι συνδέονται με το ισλαμικό κράτος και τους οποίους η εταιρεία καθυστέρησε να κλείσει, επιτρέποντας έτσι στους τρομοκράτες να μεταδώσουν την προπαγάνδα τους. Ο Ρενάλντο Γκονζάλες κατηγορεί, επίσης, ορισμένες από αυτές τις εταιρείες ότι κερδίζουν χρήματα από αυτή την προπαγάνδα εξ αιτίας του γεγονότος ότι πλασάρουν διαφημίσεις μέσα στα σάιτ τους.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *