ροή ειδήσεων

Ετοιμάζει το δικό της smartphone η Google -Φουντώνουν οι φήμες

Το δικό της smartphone φημολογείται ότι σκοπεύει να κατασκευάσει η Google, θέλοντας αφενός να εισέλθει στον κόσμο των συσκευών κινητής τηλεφωνίας και αφετέρου να εξελίξει περαιτέρω το οικοσύστημα του δημοφιλέστατου λειτουργικούς της συστήματος, Android.

Σύμφωνα με αναφορές της βρετανικής εφημερίδας The Daily Telegraph, η εταιρεία ήδη βρίσκεται σε συνομιλίες με παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για τη διάθεση ενός κινητού τηλεφώνου που θα φέρει το λογότυπο της Google. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει το νέο αυτό smartphone σε άμεσο ανταγωνισμό με το iPhone της Apple.

Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί μια τεράστια αλλαγή στο πρότυπο στρατηγικής της Google που συνεργάζεται με κατασκευάστριες εταιρείες κινητών, όπως η LG και η HTC οι οποίες ενσωματώνουν το Android στα smartphones τους.


«Ανησυχούν ότι το Android έχει υποστεί "τεμαχισμό" και ότι πρέπει να αναπτυχθεί μια πιο ελεγχόμενη πλατφόρμα», δήλωσε ένας αναλυτής της εταιρείας CCS Insight. «Νομίζω ότι θα επιδιώξουν να έχουν περισσότερο έλεγχο, όπως έχει κάνει και η Apple», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η συσκευή Android πιθανολογείται ότι θα κάνει το ντεμπούτο της αργότερα μέσα στο έτος, οπότε είναι λογικό να σκεφτεί κανείς ότι η έκδοση του λειτουργικού που θα ενσωματωθεί θα είναι το αναμενόμενο Android N.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Telegraph, η Google δεν έχει προβεί ακόμα σε οποιαδήποτε ανακοίνωση σχετικά με τις εν λόγω φήμες.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *