ροή ειδήσεων

Διεθνείς συνεργασίες για το Tripinview


Μόλις 2 μήνες μετά από την επίσημη παρουσίαση του, το Tripinview, ο πρώτος οπτικός ταξιδιωτικός ιστότοπος στον κόσμο
ανακοίνωσε τις πρώτες στρατηγικές συνεργασίες του στην Ιταλία και την συνεργασία με τους πρώτους 22 δήμους της νησιωτικής και παράκτιας Ελλάδας, οι οποίοι το αξιοποιούν για την προβολή τους. δείτε

Η ASSONAT (εθνικός σύνδεσμος μαρίνων και λιμανιών Ιταλίας), η Περιφέρεια της Σικελίας, οι Σύλλογοι Ξενοδόχων του Κάπρι και της Ίσκια και 22 Δήμοι της νησιώτικης και της παράκτιας Ελλάδας επέλεξαν το Tripinview για την προβολή τους στους ταξιδιώτες όλου του κόσμου.
Με προβολή στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου του συνδέσμου και ειδική ενότητα στο Tripinview, εγκαινιάστηκε η συνεργασία με την ASSONAT. Με βάση την συμφωνία, η ASSONAT έχει υιοθετήσει πλήρως το Tripinview και η GeotagAeroview αποτελεί τεχνικό συνεργάτη του Συνδέσμου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της ASSONAT, «Με 1 κλικ, οι επισκέπτες-ταξιδιώτες-ιστιοπλόοι βλέπουν video και φωτογραφίες από τα Ιταλικά τουριστικά λιμάνια και ολόκληρη την ακτογραμμή της Ιταλίας και μαζί όλες τις τεχνικές πληροφορίες που χρειάζονται, για να επιλέξουν τη μαρίνα που τους εξυπηρετεί. Χάρη σε μία νέα τεχνολογία, το οπτικό περιεχόμενο αλληλεπιδρά σε πραγματικό χρόνο με τον χάρτη και όλες τις πληροφορίες για την τοποθεσία ή την μαρίνα που βλέπουμε. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν δωρεάν, να δημιουργήσουν το προφίλ τους και να ανανεώνουν συνεχώς τα δεδομένα τους».
Παρόμοια συνεργασία έχει συμφωνηθεί με τους συλλόγους ξενοδόχων του Κάπρι και της Ίσκια (Local Federalberghi of Capri and Ischia), ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων της Ιταλίας (Federalberghi of Italy), ο οποίος εκπροσωπεί 27.000 ξενοδοχεία.
Σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης η περιφέρεια Σικελίας (Region Sicily) έχει υιοθετήσει το Tripinview και στο επίσημο site της Περιφέρειας φιλοξενούνται direct links, που παραπέμπουν στο site για την ολοκληρωμένη οπτική παρουσίαση της ακτογραμμής. Το Tripinview χρησιμοποιείται ως βασικό εργαλείο για την ανάδειξη παραθαλάσσιων προορισμών, όπως η Ραγκούσα, η Μεσίνα, το Παλέρμο, το Αγκριγκέντο, τα Αιολικά νησιά κλπ. Το ίδιο πλαίσιο διέπει τις επικείμενες συνεργασίες με τις υπόλοιπες περιφέρειες, όπως Σαρδηνία, Εμίλια Ρομάνα, Λάτσιο, Καλάμπρια, Τοσκάνη κλπ.
Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται οι συνεργασίες με Δήμους της νησιωτικής και παράκτιας Ελλάδας. Έως σήμερα 22 δήμοι από όλη την Ελλάδα έχουν συνδεθεί και χρησιμοποιούν το www.tripinview.com για να προβάλλουν τους παραθαλάσσιους προορισμούς τους: Αλόνησσος, Άνδρος, Αντίπαρος, Ηράκλειο, Καβάλα, Κάλυμνος, Κάσος, Καστελλόριζο, Κύθνος, Λήμνος, Λέρος, Νάξος, Παξοί, Πάργα, Πάρος, Πόρος, Σαμοθράκη, Σπέτσες, Σύμη, Σύρος, Ύδρα, Χάλκη

imerisia

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *