ροή ειδήσεων

Με YouTube και Facebook στην παραλία πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος


Πρώτη στη χρήση data από όλα τα νησιά η Ρόδος, στη δεύτερη θέση η Μύκονος

Με βουτιές και gigabytes πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι Έλληνες, σύμφωνα με στοιχεία χρήσης από το δίκτυο 4G της Wind στην περιφέρεια.

Η αύξηση ήταν κατακόρυφη και πρωταθλήτριες στην χρήση δεδομένων αναδείχθηκαν οι Κυκλάδες, όπου κάτοικοι και επισκέπτες μέσα σε τρεις μέρες διακίνησαν περισσότερα από 3,5 Terrabyte (Tb), μέσω του νέου δικτύου υψηλών ταχυτήτων 4G της εταιρείας. Τα Δωδεκάνησα ήταν εξίσου δραστήρια καθώς το δίκτυο 4G της Wind εξυπηρέτησε πάνω από 3 Τb, με τη Ρόδο να είναι το νησί του Αιγαίου που έκοψε το νήμα στη χρήση του Mobile Internet, αφήνοντας πίσω της τη Μύκονο στην κίνηση δεδομένων μέσω 4G.

Και στα δύο νησιά όμως, τη μερίδα του λέοντος στη χρήση data (30%) πήρε το YouTube, καθώς οι συνδρομητές Wind φαίνεται ότι ακόμη και στην παραλία έβλεπαν βίντεο στο κινητό τους χάρη στο 4G δίκτυο.

Σε απόσταση αναπνοής από το YouTube ήταν η χρήση του Facebook μέσω κινητού, επιβεβαιώνοντας ότι αυτά τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι οι «βασιλιάδες» των social media στην Ελλάδα. Πάντως η εξόρμηση στις παραλίες και στις ομορφιές των νησιών απαθανατίστηκε και στο Instagram που ήρθε στην 3η θέση, ενώ λιγότερη κίνηση είχαν το Snapchat και το Twitter.

Στον πυρετό των data κινήθηκε και η Βόρεια Ελλάδα, καθώς η Χαλκιδική έφτασε πολύ κοντά στα 3 Τb και συμπληρώνει την τριάδα των περιοχών που παρατηρήθηκε η πιο έντονη χρήση δεδομένων μέσω του δικτύου 4G της Wind.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *